Beni eken arkadaşımla tekrar bir yere gitmeli miyim?

0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (9,475 puan) tarafından

Normalde çok post açmam böyle  ama siz olsanız napardiniz diye sormak istiyorum...

Simdi benim bir arkadaşım var pazartesi konuşmuştuk dün için dedi hayvanat bahçesine gidelimmi diye olur dedim  gideriz salı günü beni aradı kardeşi boşanmış ablasına 3 4 gun kalacakmış  başka zaman gideriz dedi bende ok sorun değil dedim..

Dun instegramda store gezerken arkadaşı gördüm kardeşi ile çocuklar falan hayvanat bahçesine gitmişler resim atmış 😂

Kiz ben şimdi birdaha arasa gidelim biryere dese gidermiyim 😊 

Siz olsanız gidermisiniz.??

Benimde kimseye eyvallahım yoktur araba altimda çocuğumu alır istediğim yere kendi başımda gidebilen tiplerdenimdir.

7 Cevaplar

+1 oy
(9,434 puan) tarafından

Geçerli sebebi varmış ne varki bunda dedim. Taki beraber girmeyi planladığınız yere gittiğini okuyana kadar. 

Madem gitmiş senide arasaydı beraber giderdiniz. 

(9,475 puan) tarafından

Yani bende öyle dusunuyorum bana teklif eden sensin sonra kardeşinle aynı yere aynı gün gidende sensin erkek olsa yanlarında tamam derim eşiyle falan gitse sacma geldi

-Reklam-
+1 oy
(1,469 puan) tarafından

Ben olaylardan çok tavırlara bakarım. Kardeşini çıkarmak istemiş aklına orası gelmiş olabilir v.s ama seni de çağırabilir yada başbaşa vakit geçirmek istiyorsa bence diyebilir ki böyle böyle biz gitcez ama senlede gidelim bi ara gibi konuşabilir. Normalde kimseden açıklama beklemem yapmam da ama böyle zamanlarda bence karşıdakine bi açıklama yapmak gerekir. 

He ne yaparım muhabbetime devam ederim ama bi yere gidelim fln derse açıklama yapmadan reddederim benle durumu düzeltir bi konuşma yapmadıysa

(9,475 puan) tarafından
+1

Aynen benimde suan düşüncem bu yonde

0 oy
(14,198 puan) tarafından

şimdi ekme sebebine bağlı 

söylediği sebep kabul edilebilir bir sebep ama sana söz verdiği uere tek gitmiş, bundan sonra ben tavrımı koyardım 

(9,475 puan) tarafından

Yok kız kardeşi ile gitmis tek gitmemiş 

(14,198 puan) tarafından

yok ama seninle plan yapmıştı, arayıp söyleyebilirdi, ben sana söz verdim ama böyle böyle durum var diye

(9,475 puan) tarafından

Söyle dedi gidelim ertesi gün kardeşi gelecekmiş onda kalacakmış boşanmış diye kafa dinlemek istedi herelde ikisi gitmis bende şaşırdım ne alaka dedim kız kardeşi sonucta erkekte tok

0 oy
(2,115 puan) tarafından

Sana öyle dedikten sonra başka bir yere gitse alınma derdim ama gideceğiniz yere gidipte birde resim paylaşırsa alinirdim. 

(9,475 puan) tarafından
+1

Aynen bende onu dusundum  gitsin umrumda olmaz takılmam ona ama ayni gün aynı yer olunca komik geldi 😊 şimdi dese gel kahve içelim hiç gidermiyim giderim kendim

0 oy
(354 puan) tarafından

Yani abla daha önce böyle ekme gibi bi sorun olmadıysa aranızda iyiyse ben takılmazdım belki oraya gidip olaylar öyle gelişmiş olabilir kafa dağıtmak açısından hani orda konu olmuştur belki hayvanat bahçesine gidecektik diye sonra kardeşleri de gitmek istemiştir kıramamıştır sağlam bi dostsa böyle bişey için aranı bozma kalbinde kötülük olsa sana gizler öyle paylaşırdı diye düşünüyorum sana haber vermeden gidip paylaşsa farklı olurdu ama görüşemeyeceğinizi zaten söylemiş 

(9,475 puan) tarafından

Yok olmadı ama olsun gidebilir kardesi sonusta ama saçma geldi

0 oy
(5,930 puan) tarafından

Yakın arkadaşımsa, sonradan bir açıklama yaparsa, kusura bakma, bu şekilde gelişti vs derse sorun etmem. Fakat tavırlarında bir sorumsuzluk hissedersem daha da beraber plan yapmam. 

(9,475 puan) tarafından
+1

Bakacağız bakalim bir araya gelince ne diyecek

0 oy
(1,131 puan) tarafından

Gitmemelisin

(9,475 puan) tarafından
+1

Suan niyetim yok

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Beni eken arkadaşıma karşı nasıl bir tavır almalıyım?
Beni eken bir arkadaşa karşı en doğru tavır, durumu dürüstçe konuşmak ve kendi sınırlarınızı belirlemektir. Öncelikle bu davranışın sizde yarattığı hayal kırıklığını sakin bir dille ifade edin. Eğer arkadaşınız tutarsız davranışlarını sürdürmeye devam ediyorsa, arkadaşlık seviyenizi gözden geçirerek araya mesafe koymak en sağlıklı seçenektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Arkadaşlık ilişkilerinde güven sarsılması durumunda ne yapılmalı?
Güven sarsılması durumunda ilk adım, bu durumun sizin için ne anlama geldiğini netleştirmektir. Eğer karşı taraf yalan söyleyerek sizi ektiyse, bu durum güvenin zedelendiğini gösterir. İletişim kurarak durumu çözmeye çalışmak veya beklentileri düşürerek hayal kırıklığını azaltmak, ilişkinin geleceğini belirlemek açısından kritik öneme sahiptir.
Sürekli bahanelerle plan iptal eden arkadaşla nasıl başa çıkılır?
Sürekli plan iptal eden arkadaşla başa çıkmanın yolu, ona çok fazla sorumluluk yüklememekten geçer. Bu tarz kişilerle kesinleşmemiş planlar yapmayın veya başkalarının da dahil olduğu grup aktivitelerini tercih edin. Kendi hayatınızı merkeze alarak ona bağımlı kalmadan sosyal planlarınızı kendiniz yapmanız, hayal kırıklığı yaşamanızı engeller.
Arkadaşın yalan söyleyerek planı iptal etmesi arkadaşlığı nasıl etkiler?
Yalan söyleyerek planı iptal etmek, arkadaşlık temelindeki dürüstlük ilkesini zedeler ve samimiyetsiz bir ortam yaratır. Bu durum, aradaki güven bağının kopmasına veya arkadaşlığın sadece yüzeysel bir seviyeye inmesine neden olur. Bir kez yaşanan küçük bir yalan telafi edilebilir ancak bu bir alışkanlık haline geldiyse, ilişkinin değerini yeniden sorgulamanız gerekir.
Beni eken arkadaşımla tekrar bir yere gitmeli miyim?
Beni eken bir arkadaşla tekrar bir yere gidip gitmemek, o kişinin davranışının tek seferlik bir hata mı yoksa bir kişilik özelliği mi olduğuna bağlıdır. Eğer bu kişi sürekli sizi önemsiz hissettiriyorsa, tekrar bir plan yapmamak kendi psikolojik sağlığınız için daha iyidir. Ancak arkadaşınız durumu içtenlikle açıklarsa bir şans daha vermeyi düşünebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.

Kategoriler

1,510,864 soru

24,648,511 cevap