Altına yazı yazan biz bize neden mesaj atmıyorlar ya😂😂 bu şahıs bilmiyor olabilir burdan okusun artık meclisten kanun geçti 15 altı hesap açamayacak açılan hesaplarda artık cok çabuk bulunacak yani böyle atıp tutmayacaklar 😊
Sabah kadınlara hakaret içeren post açmıştı yorum yaptım dlye özelden yazmış mal
Bende yaptım yorum suandada yapiyorum mesela keşke bana yazsana siber suçlara gidip basvursam😂 canim sıkılıyor inlq ugrasirim
Mal işte belkide burdan ruh hastası bir kadındır bilemiyorum ki
Bencede kadin çünkü erkek böyle isim koymaz çılgın siyah😂 erkek olsa kobra diye başla doyumsuzluk bitirilir ncikini kafası anca ona calisir
Hasta ruhlu pislik
değişik de bir post açmış bugün, millet manyak vallahi 😅
Admine yazdım şimdi
Engellesek hemen başka açar bitmez bu bitler
Kazık yemiş belliki saldırıyor pislik
Besbelli
senle ne alakası var gerizakalinin
Sabah post actı yorum yaptım özelden yazmşş belki diğer kızlarada yazmıştır bilmiyorum
Post neydi ki
Kadınlara hakaret ediyordu
Post neydi neyine hakaret ediyor kadınların gi ben geç kaldım kaçırdım tantanayi
Tam hatırlamıyorum ama kısaca yollu demek istedi buradakiler bende kuyruk acın burdan hissediliyor yazdım sonra özelden yazmış işte
Kocaniza bir bardak su vermezsiniz patrona yaltaklanırsınız diye devam eden hakaretli aşağılayıcı bir post idi çok çabuk kapandı zaten
Şimdi ben konuya hakim değilim neden sana böyle bir mesaj atmış, bahsettiğiniz hakaret içerikli post neydi?
Kadınlara hakaret içeren post atmıştı kadınları işe yaramaz yollu anlamında bişeyler yazmıştı bende kuyruk acın burdan hissediliyor yazdım bana özelden yazmış işte
Anasından mi biliyor bacisindani aceba yollunun ne olduğunu onu sormak lazimdi
Aaaa dengesiz herhalde!!
Allah'tan bana denk gelmiyorlar nasıl bi post açtiki
Kadınlara hakaret etmişti baya büyük hakaret bende cevap verdim
Ben görmedim post kapanmış herhalde pislik insanlar niye sebebsiz yere kadına hakaret ediyo ki
Site yol geçen hanı gibi biz görüyoruz erkek olduğunu biliyoruz uyarı verip postları kapattırıyoruz uygulanmadan bunları engellemek neden yok acaba
ne poatu acti bu
Sabah saatlerinde ah bu kadınlar diye başlık attı işte kocalarına bir bardak su vermezler patrona peşkeş çekerler
Nasıl bir şizofrenanyak Allah bilir 🫣😂😂
Uyarildi postu kapandı
1,506,285 soru
24,588,846 cevap
362,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın