0 oy
951 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (181 puan) tarafından
sabah mama sandalyesi icin erkenden kalkip gittim sira bekledm bi baktim gelmemis diger a101 gittim ordada 1 tane varmis satilmis sinir oldum elim bos dondum aslinda sunuda.sormak istiyorum mama sandalyesi cok lazim mi kullanislimi

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tanidigin tarsa oncede ayirtman lazim ilk gittigine gelmistir belki ayirmislardir zaten onu anlamiyorum satılıyor iste getir bes on tane 
tarafından
internette falanda ayni para sandalyeler
(38 puan) tarafından
Canım letgoda daha ucuz oluyor
(9,812 puan) tarafından
Dediğim gibi tutumlu annede uygun olabılıyor.
(9,812 puan) tarafından
Aynen tugba elıf buyudukce alırız artık :)
(38 puan) tarafından
Aynen canım öyle artık
-Reklam-
0 oy
(5,053 puan) tarafından

Mama sandalyesi 6 aylıkken kullanıyor masada yemek yerken o da masa da oluyor bence güzel bir şey:angel: Ben de doğsun 4 buçuk 5 aylık olsun öyle alacağım

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Şikayet edebilirsin canım a101 sitesine girip perşembenin ürünü önceden satılamaz. Ben kendim calıştım şimdide eşim caliştı oturdugum yer kucuk bi yer o yuzden dün aldım sıkıntı olmuyo. Mama sandalyesi cok lazım degil ama yemek yaparken falan onda oturur esimle 3gunde bir kahvalti denk geliyo bizim o zaman bizimle oturur diye dusundum aldım sana baglı bu ihtiyac olup olmaması. Bıda gelir a101e ama ne zaman bilemem bide şoka gelecek cumartesi gunu 69.90 fiyatı almak istersen 
(181 puan) tarafından
sikayet.ediyim sagol soyledigin icin
(2,200 puan) tarafından
Aynen yasak onceden satılması yada gelmedi diyip başkalarına ayırmaları şikayet et magzaları kafalarına göre iş yapmasınlar sabah erkenden kalkıp gitmeyenin hakkı degil o ürün
0 oy
tarafından
AKRABAM A 101 DE ÇALIŞIYOR SABAH ONA  DEDIM  DEDI 1 TANE GELMIS DIYE  SORULUYA DIYECEM KALDIRSIN  ÖYLE  BEKLIYORUM
0 oy
(2,863 puan) tarafından
İnternet sitesinden satın alabilirsin canım illa gidip marketten almana gerek yok 
0 oy
tarafından
E bebekte 62.90di. Soka da gelicekmis 40 tlye fln.

A101de bende calistim sinirli sayida oluyo ürünler her magazaya da gelmiyo. Bu calisanlarin suçu degil. Onlar depodan gelen ürünü ortaya koyuyolar sadece
(2,200 puan) tarafından
40 degilmis 70miş fiyatı :)
tarafından
Dun burda gördüm 1 2 kişiden bende. Zaten bu tür seyleri normal bebek magazalarindan almanızı tavsiye ederim. Yarin bigun sorun yaşadığınızda karşınizda muhattap olucaginiz bi firma olmali. A101den aldin kırık çıktı. Geri iade vermen gercekten ayri sknti. Yenisiyle zaten degistiremezsn elindekini bile zor buluyosn çünkü. Ama bebek firmalariyla bu tarz sorunlarin olmaz en azindan
(2,200 puan) tarafından
Bendim onlardan biride sonradan baktım 70miş :) eger bi sıkıntı olursa nereye ne demem gerektigini ogrendim  ama esim a101de o geri goturmez utanır o ben kendim hallederim artık :) bide bebişimin mama sandalyesi olsun cok lazım degil aslında :)
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Canim ledgoya bak
0 oy
(6,680 puan) tarafından

Hayr cok gereksiz bir wey oglum hic oturmadi bile icinde:ermm:

0 oy
(382 puan) tarafından
Yararlı tabi canım kucağında sürekli sen yedircrgine koyarsın verirsin önüne yemeğini senin gozetiminde kendi yemeye alışır ben en çok biz masada otururken onu masaya yanastiricam tam bı aile gibi yicez bunun zevki baska olur canım
0 oy
(717 puan) tarafından
Bende nevresimle yorgan almaya gittim sadece yorgan kalmış :((
(1,114 puan) tarafından
Nevresim de aldım ama yorganda kararsız kaldım uyku seti alacağımız için onun içinde olur diye düşünüyorum o yüzden almadım bide yaz bebeği olacak bizim Haziran'da
0 oy
(60 puan) tarafından
Jokerde 49 lira. Oradan da alabilirsin. Çok da güzel. Benim oğlum severek oturuyor.
(181 puan) tarafından
baktim 49 degil
0 oy
(725 puan) tarafından
Bende hazırlanıp gidiyorum şimdi umarım satilmamıştır:(:(
(1,114 puan) tarafından
Ben aldım çıkarken yolda gören oldu sordular başka var mı diye dedim yok ama gidip başka şubelere sordurabilirsiniz dedim ben ankastre set alırken alacağım yerde yoktu başka şubeden getittirdiler
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Benim kaynım a101de çalışıyor ona söylemiştim ayır diye sabah 10da gittim aldım :) orda ki müşteriler de herkese ayiriyonuz mu öyle dediler bende zorda kalmasın diye sabah erken geldim ayırtmak için şimdi almaya geldim dedim :) 
(1,114 puan) tarafından
Kaynım fişini atma sakla dedi bi sorun olursa da gelirsin dedi ama daha 6 aylık hamileyim uyguna bulmuşken alayım dedim gerçi kaynım hediye almış oldu parasını o verdi ama olsun ucuz mal göz çıkarmaz:) ben çalışıyorum kuaför dükkanım var ve yanımda duracak bana lazım olacağını dusunerekten alma gereği duydum
0 oy
(725 puan) tarafından

Aldımmmm aldım:D

(1,114 puan) tarafından
Hadi güle güle kullan inşallah:) iyi bulmuşsun şanslıymışsın :)
(725 puan) tarafından
Çokça vardı şükür:)bizim burası tenhadir o yüzden kimsecikler yokken aldimmm:)teşekkür ederimmm:)❤
(1,114 puan) tarafından
İyi olmuş sevindim :)
0 oy
(170 puan) tarafından
Haftaya şok markete geliyo canm orayada bak yada bi tanıdığın varsa ayrt onceden  hangi sehirdesiniz bizim 101de cok var satlmams
(1,114 puan) tarafından
Biberon ve emzik seti hediye gelecek nohut battaniye ve peluş battaniye de hediye gelecek :) sende baya almışsın rabbim güzel günler de kullanmayı nasip etsin inşallah:)
(170 puan) tarafından
Ben bide elle örülen battaniyeden yaptim ama anca kışın kullanablrim :) cinsiyetiniz ney bize prenses geliyo ınsallah
(1,114 puan) tarafından
Bize de prens geliyor :) onu ananesi ördü sağolsun. Kaynanamla da babannem yeleklerini tulumlarini ördü:)
(170 puan) tarafından
Siz cok şanslısınız baya her iki tarafta herşeyi alms ne güzel:)
(1,114 puan) tarafından
Çok şükür cnm sagolsunlar:)

İlgili bir soru bulunamadı

413,868 soru

12,457,608 cevap

46,548 kullanıcı

Kategoriler

...