Forumdaki postum haksız yere neden kapatılıyor?

+2 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,900 puan) tarafından

Ben simdi buraya genel yazıyorum dün akşam bir post açmıştım çocukların yüzünü sevme ile alakalı 5 kişi tahrik olarak postu kapatmış ben onlara kisaca sesleniyorum orda hakaret yok tahik yok benim postuna girip uyari vermeye hakkına sahip  değilsiniz.. 

@admin umarım bu konuda gerekeni yaparak uyari verenlerde uyarır çünkü gereksiz uyarılar yüzünden yada sevmeyen kişilerden dolayı uyari verenlerden postlarimizin kapanmasına karsiyim..

Varsa derdiniz söyleyin ben seni sevmiyorum hemen engelleyebilirsiniz saygılar diliyorum birdaha gereksiz postl kapatmasına  karsi üst mercihlere bildirmiş olacagim 😊

13 Cevaplar

+1 oy
önce (13,318 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

haksız yere uyarı verenler çok fazla

kişisel husumete çeviriyorlar durumu 

önce (8,900 puan) tarafından

Evet kişisel olmaya başladı sevmeyenler engeller yani kapatılacak post var kapatılmayacak post var 

-Reklam-
+1 oy
önce (500 puan) tarafından

Kadın haklı. Gayet haklı bir isyanda bulunmuştu halbuki. Ayrıca ben yorumları okurken baya eğleniyordum.  Cidden üzüldüm 😂

Kapatılmasına 😂

Yorumları okumayamadim ne yazıldığı görmedim sacma sapan insanların egolarınızı uğraşıyoruz 

Dedim ki "bacım sonuna kadar haklısın ama burada hala çocuğunu 1990larda yetiştirenler var o yüzden seni çok linçlerler" 

Malesef burda bazi kesim daha gelisememis

Ya sarkazm ya 😂😂

+1 oy
önce (298 puan) tarafından

Ben üstteki yorumda tartıştığım kişiyi altta canım yazan insanım hiç kişisel bir duygu tutmuyorum buradakilere karşı tanımadığım insanlara karşı niye bir duygu besleyeyim ki sevdiklerim var elbette ama eleştiriye açık olmayanlar falan niye burada ben de bilmiyorum

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ne gerek var uyarı vermeye sevmediğin biriyse hiç bakmadan geçersin hakaret içerikli olmadığı sürece gerek yok buna bence postunu da görmedim bu arada 

Bebekle ilgili yüzünü dokunup sevenler hakkindaydi

0 oy
önce (1,161 puan) tarafından

Evet onda hakaret tahrik yoktu ki neyini şikayet etmişler anlamadım bende hoşlanmam çocuğuma birinin dokunmasından öpmesinden sevmesin elini nereye sürdü belli değil tuvaletten çıkıp elini yıkadımı o bile belli değil al sev mi diyeceğiz 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Niye öyle yapıyorlar sevmediğin kişiyse bakmazsin olur biter 

+1

Var bir yaraları ama illaki admin onlara uyari verecektir

0 oy
önce (341 puan) tarafından

Ben görmedim postu neydi ki

Bebekleri sevmek ile alakalı yüzüne dokunması başka kisilerin

önce (341 puan) tarafından

Açık sözlü insanı kimse sevmiyo maalesef abla sende açık sözlülükle bişey yazdıysan ondan uyarı yemişsindir burda elli çeşit insan var hangi birine neyi anlatacaksın

0 oy
önce (30,327 puan) tarafından

Ben sadece eski post hortlatanlara ve bunu bilerek yapanlara uyarı veriyorum. Bir de gerçekten reklam hakaret varsa. Ama bu şekilde olanları siteden engellemeleri gerekiyor bence postun içeriğini beğenmedi hemen hop uyarayıp diye bir şey yok amaç dışı kullanımda bir yaptırımı olması gerekiyor 

Küfür erkek falan yazanlara bende yaptığım var ama hoşuma gitmediği çıkarım niye uyari vereyim

0 oy
önce (826 puan) tarafından

Ben postu gördüm hakaret içerikli değildi 

Ben de istemem öyle çoçuğumu hiç kimse ellemesin öpmesin.

Hayir değildi millet gercekten okumayimi bilmiyor yoksa okuduğunuzu anlamiyor bilmiyorum 

önce (826 puan) tarafından

Sana uyarı verenler gıcık olan kesim vardır onlar yapar.

Bencede belkide ek hesaplari

0 oy
önce (186,741 puan) tarafından

bahsettin postu gormedim ama bu posta giciklik olsun diye uyari vercektim admini etiketlemissin vermedim 🤣

😂😂  sende kaynama arada

önce (186,741 puan) tarafından

yok anam tovbe ben o isleri biraktim 🤣 

önce (19,626 puan) tarafından

Atlaskalbim senin yorumlarda da bir iki yersiz uyarı gördüm ben hatta ne mana dedim 

Bende gördüm biri arkamda dolanıyor 

0 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Senin posttaki sıkıntı kadının elleri kınalı felan yazmandi igrendim gibi yazmandi yoksa herkes çocuğunu sevdirmek zorunda değil 

Senin yazdığın yada gosterdigin tavır yanlistiki uyarı almışsın yoksa ben seviyorum sen sevmezsin herkes aynı düşünmek zorunda değil dimi

Siz düşünün diye yazmadımki bu benim düşüncem zaten sen nasıl sümükten miden bulanır benimde ondan bulanıyor bunun için uyari verinin beynine ben umarım sen yoksundur bunun icinde

Yok uyarı versem güzel çocuk fanusa koy yazmam demi niye bukadar takildin onu anlamadım benim büyük oglanda eline sürsen yaptığın yemeği yemez ama ben çok severim kokusunu felan ywbi bu yüzden uyarı verildi eminim

Sevebilirsiniz ben birseydemiyorum

Bende ters bişey demiyorum kız sadece post bu yüzden uyarı yemiştir 🤷

0 oy
önce (2,780 puan) tarafından

Ben postu bile görmedim canım kim verdi ki 🤷 

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Cok saçma neden uyuarı veriyorsunuz ki istemiyorsan yazma bitti neden postu kapatacak kadar uyarı verir ki insan anlamış degilim

Tamam cahil  kesimin davranisi

önce (194 puan) tarafından

Derdin varsa yaz anlat neden uyarı veriyorsun ki küfür yok hakaret yok aşağlama yokken dertleri var herhalde seninle 

Kina sevmiyorum dedim diye herelde onuda sevmek zorundayım.hanimlarin egosunu tatmin edeceğim diye

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Forumda açtığım postun başkaları tarafından kapatılması nasıl engellenir?
Forum postlarınızın diğer kullanıcılar tarafından bildirilerek kapatılmasını önlemek için platformun topluluk kurallarına tam uyum sağlamanız gerekir. Tartışmalı konularda kişisel saldırı içermeyen, yapıcı ve genel bilgilendirme odaklı bir dil kullanmak, moderasyon süreçlerinde postunuzun güvenliğini artırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Forumda gereksiz yere bildirim alan postlar için ne yapmalıyım?
Gereksiz yere bildirim aldığınızı veya postunuzun haksız yere kapatıldığını düşünüyorsanız, durumu kanıtlarıyla birlikte platformun yönetim birimine veya admin paneline iletmelisiniz. Moderatörler, şikayet edilen içeriği objektif kriterlere göre yeniden değerlendirerek haksız kapatılmaları geri alabilirler.
Forumda birinin postumu şikayet etmesini nasıl engellerim?
Diğer kullanıcıların postunuzu şikayet etmesini tamamen engellemek mümkün değildir ancak etkileşimi yönetebilirsiniz. Eğer belirli kullanıcılarla sorun yaşıyorsanız, forumun engelleme özelliğini kullanarak bu kişilerin postlarınıza erişimini kısıtlayabilir ve içeriklerinizde onları hedef almadan paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz.
Forum topluluk kuralları postların kapatılması konusunda ne diyor?
Genel forum kuralları, hakaret, tahrik, kişisel saldırı veya topluluk standartlarına aykırı içeriklerin bildirilmesi durumunda postların kapatılmasını öngörür. Kurallar çerçevesinde yapılan bildirimler moderasyon tarafından onaylanır; kurallara aykırı olmayan içeriklerin şikayet edilmesi ise sistem tarafından geçersiz sayılır.
Bir post neden birden fazla kullanıcı tarafından şikayet edilir?
Bir post, içerdiği fikirlerin topluluk tarafından tartışmalı bulunması, kışkırtıcı bir dil kullanılması veya topluluk kurallarının sınırlarını zorlaması durumunda çok sayıda kullanıcı tarafından şikayet edilebilir. Bu durum, postun moderatörler tarafından daha hızlı incelemeye alınmasına ve bazen önlem amaçlı geçici olarak kapatılmasına neden olur.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 513 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,296 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,485 soru

24,591,720 cevap

363,088 kullanıcı

...