Eşimin ailesine mesaj attığım için neden bu kadar kavga çıktı?

0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından 2 uyarı

.........mm......................

Asagidaki sebeplerle 2 kez uyarildi
  • 🚩 Hakaret,Tahrik
  • 🚩 Diğer

3 Cevaplar

+1 oy
(3,786 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ehline düşmeyen herşey ziyan 

Canda inci mercanda😔

(3,786 puan) tarafından

Sen iyi yapmışsın onlar sana gelmiyor diye sende aynı şekilde karşılık versen düzgün olmayan hareketi sende yapmış olacaksın bende yıllardır gorumcemle konuşmam etmem ama evime gelse çayını verir Allah için der geçer otururum bence eşin hatalı davranıyor yarın sen aramadi sormadı olacaksın onlar gene abi kardeş olacak

(3,786 puan) tarafından

Sende kendi vijdaninla davran hepsi aynı kendileri laf söyletmez ama bize herşey söylensin isterler

(3,786 puan) tarafından

Evet onlara belli etme ama eşine yansıt bunu madem öyle söylüyor hadi gidelim felan derse sende telkini koy ne tuaflar ya valla Allah günah yazmasın benimki ölse kurtulurum okadar biktimki

(3,786 puan) tarafından

Valla öyle ben kendim 36yasindayim ama içimi sorarsan 65 gibi hissediyorum Allah'a bıraktım iyiki Rabbimin adeleti var😊

-Reklam-
0 oy
(8,275 puan) tarafından

Niye mesaj atmana bu kadar kızdı anlamadım . Sana mı güvenmiyor yoksa kardeşlerine mi? 

0 oy
(328 puan) tarafından

Eşin sorunlu mu bişey anlamadım 

(328 puan) tarafından

Kız 12 yıl olmuş diyorsun normal gelmesi lazım artık eşinin davranışları takma ben stresten sağlığımdan oldum 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin ailesiyle yaşadığım tartışmalarda sınırlarımı nasıl koruyabilirim?
Eşinizin ailesiyle yaşadığınız sorunlarda sınırlarınızı korumak için öncelikle eşinizle baş başa kalarak ortak bir duruş belirlemelisiniz. Tartışma anında değil, sakin bir zamanda aile ilişkilerindeki beklentilerinizi ve sınırlarınızı net bir şekilde ifade edin. Unutmayın ki sağlıklı bir evlilikte eşlerin birbirine destek olması ve dış etkenlerin ev içi huzuru bozmasına izin vermemesi temel kuraldır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin ailesine gösterdiğim nezaket neden evde kavga çıkarıyor?
Eşinizin ailesine gösterdiğiniz nezaketin kavga sebebi olması, genellikle eşinizin aile içi dinamikleri, geçmişe dayalı önyargıları veya iletişim kopukluklarıyla ilgilidir. Sizin iyi niyetli bir 'geçmiş olsun' mesajınız, eşiniz tarafından sadakat veya taraf seçme konusu olarak algılanıyor olabilir. Bu durumun altında yatan asıl nedenin eşinizin aile bireyleriyle olan çözülmemiş çatışmaları olduğunu anlamak süreci yönetmenize yardımcı olur.
Aile içi tartışmalarda eşin taraf tutması evliliği nasıl etkiler?
Aile içi tartışmalarda eşin kendi ailesini sürekli haklı görmesi ve eşinin yanında durmaması, evlilikte güven duygusunu zedeler ve aidiyet hissini azaltır. Bu durum zamanla taraflar arasında duygusal kopukluğa ve evliliğin temelindeki 'biz' bilincinin zayıflamasına neden olur. Çözüm, eşlerin birbirlerinin öncelikli olduğunu kabul etmeleri ve ailevi sorunlarda tarafsız veya çözüm odaklı bir tutum sergilemeleridir.
Eşimin ailesiyle yaşadığım problemlerde babasını aramak doğru mu?
Eşinizin ailesiyle yaşadığınız kriz anlarında aile büyüklerini (kayınpeder gibi) doğrudan aramak, genellikle durumu yatıştırmak yerine daha karmaşık bir boyuta taşıyabilir. Bu tür müdahaleler, aile büyüklerinin olaya dahil olmasına ve sorunun evinizin dışına yayılmasına yol açar. Sorunları aile büyüklerine yansıtmadan, öncelikle eşinizle yüz yüze ve yapıcı bir dille çözmeye çalışmak her zaman daha sağlıklı sonuçlar verir.
Ailevi huzursuzluklar evlilikte boşanma sebebi olur mu?
Ailevi huzursuzluklar, sürekli hale geldiğinde ve çiftlerin birbirine olan güvenini yok ettiğinde evlilik birliği için ciddi bir tehdit oluşturur. Eğer huzursuzluklar evlilik hayatınızı yaşanmaz kılıyorsa, iletişim kanalları tamamen kapandıysa ve çözüm üretilemiyorsa bir aile danışmanından profesyonel destek almak süreci değerlendirmek için en sağlıklı adımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,516,869 soru

24,728,389 cevap

370,623 kullanıcı

...