Kayınvalidemin eşim uyurken odaya girmesi normal mi?

0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Ajxjjwjfkwkxkalxlalclwlkxlwkxwkxks

22 Cevaplar

+2 oy
(1,704 puan) tarafından

Direk söylerdim anne ben kalkayim gel sen yat yanına hem daha güzel ötersin üzerini diye hiç acımam valla

(5,226 puan) tarafından

Yine boş durmadı benim canım ❤️ 💞 😂😂😂

(203 puan) tarafından
+1

ahahhahahhajq sesli güldümmmm 

(1,704 puan) tarafından
+1

E kız napimmm baksana oğlunu ortmeye gelmiş e be kadın sanane oğlundan o artık evli senin odasında ne işin var benim 17 yaşında oğlum var kapısı kapalıysa izin almadan girmem odasına kalmiski evli adamın odasi

(203 puan) tarafından

bnce de saygısızlık 

-Reklam-
+1 oy
(3,884 puan) tarafından

İlk evlendiğim zaman kayınvalidem yaptı aynısını ben uyanıp anne noldu deyince çok utandı defalarca kez özür diledi dalgınlıgına gelmiş ki gerçektende çok utanmıştı eğer bir seferlikse dalgınlık olabilir birşey demeyin ama ikinciye olursa mutlaka tepkinizi verin

0 oy
(2,671 puan) tarafından

Kayınvalidende o işi yapacak kadar rahatsaniz rahatsız olmakta haklısınız ama normal geldi bu durum bana. Kendi evinizde bu muameleyi görmüş olsaydınız işler biraz daha değişirdi 

(105 puan) tarafından

Ne işi canım 

(2,671 puan) tarafından

Cilveleşme 😁

(105 puan) tarafından

Kız ne cilveleşmesi ya dinleniyorduk sadece 

0 oy
(2,857 puan) tarafından

Bu kadar korumacı anne figürü çok yanlış.durduk yere koca adamı böyle kontrol etmesi normal değil. Ama başka bir şey için gelmiştir ve üstünü açık görüp örttüyse o başka

0 oy
(9,716 puan) tarafından

Kendi evi ama girmeden önce nezaketen tiklatabilirdi kapıyı üstünü örtmesi de gayet normal

0 oy
(2,056 puan) tarafından

cus yani. tabiki normal degil. hayirdir anne insanin bi ozelinolur napuyosun bes yasinda cocuk degil bu desene. karisi var yaninda artik seni ilgilendirmez ezik buzuk cocuk gibi goruyorum kocami sen boyle yaptikca ana kuzusu gibi erkek degilmis gibi hissediyorum . sakin birdaha odamiza asla girme desene ya o anda oglumun uzerinde is ustunde olsaydik ne olacakdi de? bunu dusunemeyen utanmasi olmayan kisiden sen de utanmadan soyle kocanin yaninda o da duysun

(2,911 puan) tarafından

Yavaş kız kadını bin pişman ettin odaya girdiğine :D

(2,056 puan) tarafından

e zaten pisman olsun yani bi zahmet. sanki 2 yasinda altini bezledigi cocuk mu o. annesi olabilirsin ama artik bir kadinin koynuna verdin o adami. ustude acilacaksa karisi orter kici da temizlenecekse karisi temizler . bunu o kaynanaya kabul ettiremezse coooookk ceker bu. cunku kadin emzirdigi altini temizledigi bebek olarak goruyor oglunu belliki. bunu idrak etmesi icin gozunun onunde ki seviselim napalim. bi sekilde beynine yazmasi lazim artik essek kadar adam bu benim oglum ama karisi yaninda diye beynine beynine yazmali. zaten kendini bilen kisi kapiyi tiklar 

0 oy
(1,011 puan) tarafından

Yanında sen varken uyuduğunuzu bildiği halde o davranışı hoş değil yani kapıyı tıklatması vurması gerekirdi onun dışında üstünü örtmesi garip değil. 

0 oy
(3,130 puan) tarafından

Bana göre fazla sonuçta üstünü örttüğü kişi de kocaman adam yanında karısı da var sevmem böyle şeyleri o sıra hayırdır anne gel ben çıkayım sen başını bekle derdim yada uyarırdm bir daha bizim oldugimuz odaya böyle girme belki de uygunsuz olucaz istemiyorum derdim 

0 oy
(35 puan) tarafından

Bidefa benim kaynanamda ben annemlere gitmiştim evde değildim sonradan eve geldim eşim gelmişti izine duş alacağını söyledi oğlunun giydiği kulodu kendi biliyormuş öyle demişti kaynanamı tersledim attım biliyorsan kalk ver ozaman sen arvatlik yapıyorsun heralde oğluna demiştim o oldu kaynanam bidaha bişey diyemedi acımam valla banada çok saçma geliyor gelip üst örtmesi evlendirmesinler ozaman ana kuzularini

0 oy
(13,655 puan) tarafından

anneler ve oğullarına olan takıntıları, tabii ki normal değil 

0 oy
(724 puan) tarafından

Klasik Türk annesi

0 oy
(340 puan) tarafından

Vallahi ben kendi çocuğuma yaparım o nedenle bir annenin kendi evladına yaptigi bu hareketi yadırgamam asla cok normal karşılarım.

0 oy
(142 puan) tarafından

Oğlum olmadan önce anormal gelirdi ama şimdi normal geldi.analık işte.orada baskın gelmiş.sık yapmıyorsa sorun etmezdim.ha devamlı yaparsa tabi sorun.

0 oy
(30,552 puan) tarafından

Kapıyı çalması gerektiğini zaten uyuma saatimiz ise ve ikimiz de odadaysak içeriye gelmemesini söylerim ne diyeceğim 

0 oy
(6,262 puan) tarafından

Ay aklıma şey geldi kayınvalidemde yatılı kalıyorduk gece yarısı kayinvalidem beni rüyasında görmüş kontrol etmek için odama girmiş bende rahatsız olmuştum sonuçta uyuyorum belki üstüm bi yerim açık 

0 oy
(1 puan) tarafından

Anne olarak vunu yapması cok normal annelik iç güdüleriyle hareket etmiş kendı evinde bıde çok abartıyosnz bnce 

(30,552 puan) tarafından

Nasıl ya kadın kocası ile sarılıyor olabilir öpüşüyor olabilir annelik üç güdüsü varda aylardır da başka evde uyuyan evlat var ulu orta bir yerde uyusa haklısın üstünü de örtsün ateşine de baksın saçını da öpsün ama karısı ile dinlenmeye girdiği odaya üstü belki açıktır diye girilmez 

0 oy
(674 puan) tarafından

Eşin salonda kanepede yada odaniz dışında başka bir yerde yatiyor olsaydı ve kaynanan gelip uzerini ortseydi sorun olmazdi bence 

Ama sonucta size ayrılmış mahrem bir odaya öyle pat diye girmesi bence ayip ve saygisizlik 

0 oy
(361 puan) tarafından

Ateşine mi baktı? Nasıl gülmeden durdun kız? 

Zannedersin bir o doğurup prensesler gibi baktı 

0 oy
(3,588 puan) tarafından

Eşin 3 yaşındaysa normal 

0 oy
(979 puan) tarafından

Hiç normal değil biz kayınvalidemlerde kalınca asla odamıza girmez kapıyı tıklatır dışarıdan söyleyeceğini söyler biz gir diyene kadarda girmez uyumuyor olsak dahi bi odadaysak kapı kapalıysa asla girmez eşimle değil ben tek olsam bile tıklatmadan girmez olması gereken bu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kayınvalidenin eşimin odasına girmesi normal mi?
Aile içi sınırlar her aile yapısında farklılık gösterse de, evli bir çiftin özel alanına izinsiz girmek genellikle mahremiyet ihlali olarak değerlendirilir. Eşlerin yatak odası özel bir alan olduğu için, bu tür davranışların rahatsızlık verici olması oldukça doğaldır ve sınırların net bir şekilde belirlenmesi gerekir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Kayınvalidem eşim uyurken odaya girmemesi için ne yapmalıyım?
Özel alanınıza müdahale edilmesini istemiyorsanız, öncelikle eşinizle konuşarak durumu değerlendirmeli ve sonrasında kayınvalidenize nazik ama kararlı bir dille kişisel alan ihtiyacınızı ifade etmelisiniz. Kapının kilitli tutulması veya oda içine girilmemesi yönündeki beklentinizi net bir şekilde dile getirmeniz, gelecekteki huzursuzlukları önleyecektir.
Aile büyüklerinin yatak odasına girmesi nasıl engellenir?
Aile büyüklerinin özel alana girmesini engellemek için en etkili yöntem, eşinizle birlikte ortak bir duruş sergileyerek sınırlar koymaktır. Kapıların kapalı tutulması, özel anlarda mahremiyete önem verilmesi gerektiğini uygun bir dille anlatmak veya gerektiğinde kapıya kilit takmak, bu durumun tekrarlanmaması adına profesyonel bir yaklaşım olabilir.
Kayınvalide ilişkilerinde sağlıklı sınır nasıl çizilir?
Sağlıklı sınır çizmek için eşinizle aynı fikirde olmanız ve bu sınırları birlikte korumanız şarttır. Özel hayatın dokunulmazlığı, bireysel alanlar ve ev içindeki rutinler konusunda beklentilerinizi eşiniz aracılığıyla veya uygun bir ortamda aile büyüklerine anlatmak, ilişkilerde saygı dengesini korumak için en sağlıklı yoldur.
Evli çiftlerde yatak odası mahremiyeti neden önemlidir?
Yatak odası mahremiyeti, evlilikte güvenin, huzurun ve kişisel alanın korunması için kritik öneme sahiptir. Özel bir alana izinsiz giriş yapılması sadece bireylerin kendilerini rahatsız hissetmesine değil, aynı zamanda aile içi ilişkilerde gerginliklere ve güven eksikliklerine yol açarak evlilik huzurunu olumsuz etkileyebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,508,067 soru

24,614,443 cevap

364,252 kullanıcı

...