0 oy
625 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,351 puan) tarafından

Bu kullaniciyi tanıyan varmi arkadaşlar 10 gün önce kiyafet var elimde isteyene hemen göndereceğim dedi bende sazan gibi atladım gonderecek kimse cikmaz ise alabilirim 2 yaş kiyafet dedim tamam dedi adresimi numarami adimi verdim ne gelen var ne giden var benim gibi bir arkadaş daha yazmis ikinize de göndereceğim dedi sorun kiyafet göndermesi degilde adres numara verdim 

image

13 Cevaplar

+3 oy
önce (760 puan) tarafından

Belki bir sorun çıkmıştır ben de oyuncak sözü vermiştim tutamadım annemlere gelmek zorunda kaldım ama haber verdim tabi veremediğin kişilere 

önce (6,351 puan) tarafından

En son bulamadım onun hesabını başka birisi yazdı ikinize gonderrim dediydi 

Ben şimdi yazdım sevgiye whatsapp tan dönünce haber edecek sana 

Yok canım ona da ulaşmamış sen bence özelden yaz buraya kaydettiği mail e mesaj düşer görmemesi imkansız 

Tamam eslem biliyor bni yazar 

Been uğraşamam ki öyle islerle dolandırıcı olmasın yeter kıyafeti onun olsun 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,927 puan) tarafından

Yani bacım hesapta yeni ben olsam pek güvenemem açıkçası 

Ne bilim resim paylasmisti kiyafetleri vs post açtı etti hatta kocasını doven birisi vardi onun postuna da yorum attiydi ordan birde eski kullaniciyim dedi 

önce (1,927 puan) tarafından

Postuna denk gelmedim ben kendisini de yeni gördüm umarım bir sorun olmaz cnm

+2 oy
önce (516 puan) tarafından

İşte kimdir nedir tanımadan hemen tamam al sana adres numara dememek lazım çok tehlikeli 

Bence sen eşine böyle böyle gönderecek bende adres verdim de mesajları göster bir sorun çıkarsa en azından bilmiyordum demez 

Evet canım tabiki adres vermişsin telefon vermişsin sapık mi hirsizmi başka bişi mi bilemezsin ben böyle şeyleri eşime sormadan haberi olmadan yapmam neden ihale bana kalır sen yaptın olur

Benim es eve zor geliyor birak onu kötü niyetli birisi olmasinda gerisi onemli degil karakol ile uğraşmak istemiyorum 

Hayırlısı olsun canım . Öyledir deniyorum tabi ben genel konuştum belkide vakti zamani olmadı günahını da alamam

Yazabilir bacım yollayamiycam kusura bakma der veya vazgeçtim der veya başkasınna vercem der zor değil mesaj yazmak 

+2 oy
önce (1,356 puan) tarafından

Uyelik zamani yenilmiş yeni olanlara guvenmeyin ne olur ne olmaz

İnandirici konuştu 

+2 oy
önce (271 puan) tarafından

Adresini numaranı niye verdin ki hemen 

Ben eskiyim çoğu kisiyi tanırım burasi zaman alıyor hesabimi silicem dedi adresi ver aksama kargonu cikarrim dedi 

+1 oy
önce (5,143 puan) tarafından

Canım özelden yaz bakalım ne diyecek 

Birde bak bakim en son ne zaman kimin postuna yorum yapmış 

Hâlâ aktifse belki anlatır durumu 

Ozelden yazdım dönmedi en son kocasını döven birisinin postuna yorum yapmisti 

+1 oy
önce (325 puan) tarafından

Umarım bir terslik çıkmıştır o yüzden göndermemiştir böyle durumlarda karşı tarafa kişisel bilgilerini paylaştığı için endişe yaratmamak adına sorun çıktığında bilgilendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum insanlık hali başına bir şey gelmiş olabilir ama en azından bir mesaj atıp haber vermesi gerekir

Ben yazdim kargo mesaji gelmedi sorun mu var yazdim gene ses yok 

önce (325 puan) tarafından

Umarım bir aksilik olmuştur 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Güvenilir insan bile olsa buradan kimseyle böyle alışveriş işine girmemek gerek. Ben buradan bir arkadaşa ücretsiz bir ürün gönderdim sadece kargo ücretini ödeyecekti yani. Sonradan öğrendim ürüne ihtiyacı ortadan kalkmış ürünü teslim almadi ürün bana geri geldi. hem gidiş hem de dönüş kargo ücretini ödedim parasında değilim ama bu davranışa cok üzüldüm dersimi aldım. Tabi hakkımı da helal etmedim.

Ayy bende gecen gün gönderdim ama gardrop hesabi uzerinden ne onun adresini gördüm ne de o benimkini gördü ordan yazdi etti sorun yasamadim 

0 oy
önce (2,273 puan) tarafından

İnsallah bissy olmaz ama bir polise git danis bisey olursada kaydin olmus olur dolandirici da olmus olabilir adresine evrak gelirse sakin imzalayip kabul etme oylede oluyor dikkat et kimseye guvenme oyle biseyler duymustum tv den

Arayan soran olmadi adres ve telefon numarasi ile ne yapabilir bilmiyorum ama yazışma ss var

0 oy
önce (2,872 puan) tarafından

Belki bişey olmuştur biraz daha beklemelisin yani ne yapacak adresini 

Bende onu anlamadim hemen aksama kargonu cikarrim dedi o gün bugün ses yok kıyafette degilim niye yani amaç ne onu çözemedim 

önce (2,872 puan) tarafından

Valla bilmiyorum vazgecmiste olabilir bişey olmusta olabilir ya o göndermeyecek olan neden post acsinki

He işte foto yuklediydi elbiselerin bilmem ki amaci ne

0 oy
önce (104 puan) tarafından

Keşke bilgilerini vermeseydin canım çok kötü devir malesef 😑

Bakalım nolcak ismini paylaştım tanıyan çıkarmı diye

0 oy
önce (927 puan) tarafından

Canım illa mantıklı açıklaması vardır diye düşünüyorum 

Umarım olumsuzluk olsun istemem 

0 oy
önce (5,057 puan) tarafından

Ayy kullanıcı adım sandım bir an ne oluyor dicektim:)) inşallah geçerli bir mazereti vardır yoksa ne diye uğraşırlar böyle şeylerle 

Bunlara bile zmana lazım işte 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 521 göst.
0 oy
11 cevap 644 göst.
24 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Nezireeylul (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
7 Ocak 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vefayahasret (1,056 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 798 göst.
2 Ekim 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,094 soru

24,601,146 cevap

363,588 kullanıcı

...