Bu kullaniciyi tanıyan varmi arkadaşlar 10 gün önce kiyafet var elimde isteyene hemen göndereceğim dedi bende sazan gibi atladım gonderecek kimse cikmaz ise alabilirim 2 yaş kiyafet dedim tamam dedi adresimi numarami adimi verdim ne gelen var ne giden var benim gibi bir arkadaş daha yazmis ikinize de göndereceğim dedi sorun kiyafet göndermesi degilde adres numara verdim
Belki bir sorun çıkmıştır ben de oyuncak sözü vermiştim tutamadım annemlere gelmek zorunda kaldım ama haber verdim tabi veremediğin kişilere
En son bulamadım onun hesabını başka birisi yazdı ikinize gonderrim dediydi
Ben şimdi yazdım sevgiye whatsapp tan dönünce haber edecek sana
Yok canım ona da ulaşmamış sen bence özelden yaz buraya kaydettiği mail e mesaj düşer görmemesi imkansız
Tamam eslem biliyor bni yazar
Been uğraşamam ki öyle islerle dolandırıcı olmasın yeter kıyafeti onun olsun
Yani bacım hesapta yeni ben olsam pek güvenemem açıkçası
Ne bilim resim paylasmisti kiyafetleri vs post açtı etti hatta kocasını doven birisi vardi onun postuna da yorum attiydi ordan birde eski kullaniciyim dedi
Postuna denk gelmedim ben kendisini de yeni gördüm umarım bir sorun olmaz cnm
İşte kimdir nedir tanımadan hemen tamam al sana adres numara dememek lazım çok tehlikeli
Bence sen eşine böyle böyle gönderecek bende adres verdim de mesajları göster bir sorun çıkarsa en azından bilmiyordum demez
Evet canım tabiki adres vermişsin telefon vermişsin sapık mi hirsizmi başka bişi mi bilemezsin ben böyle şeyleri eşime sormadan haberi olmadan yapmam neden ihale bana kalır sen yaptın olur
Benim es eve zor geliyor birak onu kötü niyetli birisi olmasinda gerisi onemli degil karakol ile uğraşmak istemiyorum
Hayırlısı olsun canım . Öyledir deniyorum tabi ben genel konuştum belkide vakti zamani olmadı günahını da alamam
Yazabilir bacım yollayamiycam kusura bakma der veya vazgeçtim der veya başkasınna vercem der zor değil mesaj yazmak
Uyelik zamani yenilmiş yeni olanlara guvenmeyin ne olur ne olmaz
İnandirici konuştu
Adresini numaranı niye verdin ki hemen
Ben eskiyim çoğu kisiyi tanırım burasi zaman alıyor hesabimi silicem dedi adresi ver aksama kargonu cikarrim dedi
Canım özelden yaz bakalım ne diyecek
Birde bak bakim en son ne zaman kimin postuna yorum yapmış
Hâlâ aktifse belki anlatır durumu
Ozelden yazdım dönmedi en son kocasını döven birisinin postuna yorum yapmisti
Umarım bir terslik çıkmıştır o yüzden göndermemiştir böyle durumlarda karşı tarafa kişisel bilgilerini paylaştığı için endişe yaratmamak adına sorun çıktığında bilgilendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum insanlık hali başına bir şey gelmiş olabilir ama en azından bir mesaj atıp haber vermesi gerekir
Ben yazdim kargo mesaji gelmedi sorun mu var yazdim gene ses yok
Umarım bir aksilik olmuştur
Güvenilir insan bile olsa buradan kimseyle böyle alışveriş işine girmemek gerek. Ben buradan bir arkadaşa ücretsiz bir ürün gönderdim sadece kargo ücretini ödeyecekti yani. Sonradan öğrendim ürüne ihtiyacı ortadan kalkmış ürünü teslim almadi ürün bana geri geldi. hem gidiş hem de dönüş kargo ücretini ödedim parasında değilim ama bu davranışa cok üzüldüm dersimi aldım. Tabi hakkımı da helal etmedim.
Ayy bende gecen gün gönderdim ama gardrop hesabi uzerinden ne onun adresini gördüm ne de o benimkini gördü ordan yazdi etti sorun yasamadim
İnsallah bissy olmaz ama bir polise git danis bisey olursada kaydin olmus olur dolandirici da olmus olabilir adresine evrak gelirse sakin imzalayip kabul etme oylede oluyor dikkat et kimseye guvenme oyle biseyler duymustum tv den
Arayan soran olmadi adres ve telefon numarasi ile ne yapabilir bilmiyorum ama yazışma ss var
Belki bişey olmuştur biraz daha beklemelisin yani ne yapacak adresini
Bende onu anlamadim hemen aksama kargonu cikarrim dedi o gün bugün ses yok kıyafette degilim niye yani amaç ne onu çözemedim
Valla bilmiyorum vazgecmiste olabilir bişey olmusta olabilir ya o göndermeyecek olan neden post acsinki
He işte foto yuklediydi elbiselerin bilmem ki amaci ne
Keşke bilgilerini vermeseydin canım çok kötü devir malesef 😑
Bakalım nolcak ismini paylaştım tanıyan çıkarmı diye
Canım illa mantıklı açıklaması vardır diye düşünüyorum
Umarım olumsuzluk olsun istemem
Ayy kullanıcı adım sandım bir an ne oluyor dicektim:)) inşallah geçerli bir mazereti vardır yoksa ne diye uğraşırlar böyle şeylerle
Bunlara bile zmana lazım işte
1,507,094 soru
24,601,146 cevap
363,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın