Herbalife ile bir haftada nasıl hızlı kilo verebilirim?

0 oy
155 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından

Kizlar Herbalifea başladım bir hafta oldu çok çok mutluyum 🤭🤭🤭 66.800 ile baslamistim 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (186,814 puan) tarafından

bu ara herkes bunu soyluyo o ne nasi tuketiyon tadi nasi

önce (1,999 puan) tarafından

uye olunca uyguna da gelio.  mesela  ayca kendi kocundan alsa o kendi karini da koyup bi tik dahada pahaliya satar . ben yuzde 35 lik dilimdeyim indirim. muhtelen aycanin kocu yizde 50 indirimli aliyordur urunleri genel merkezden . nekadar cok satis yaparsan okadar cok indirim yuzdepik dilimine giriosun da ben bi kendime aliom. simdi shake alayim hazir giris yapmisken😀
önce (17 puan) tarafından

Bana kendi adına sipariş verdi çay ve shake 2300 lira verdik 

benim zayiflikla alakam yokda arkadasda bunu diyip duruyodu ona alalim diycektim 

image

indirimsiz fiyati galiba dimi
önce (1,999 puan) tarafından

image

gercek satis fiyati 1549 tl. urunler marka yani bi orda baska burda baska olmaz . benim yizde 35 indirimimle 1059 tl ye aliyorum. doviz olarak bilmiyorum ama bence aynidir 30 eurodan falan eksige satamazlar yani. aynn uzerine hiraz daha kar koymus siteler komisyon aliyor diyedir. yani indirimsiz fiyati
-Reklam-
0 oy
önce (1,111 puan) tarafından

lisedeyken arkadasım kullanmıstı bıraktıkdan sonra verdıgınden fazlasını aldı bende kullancaktımda durumu oyle olunca vazgectım 

önce (17 puan) tarafından

Aslında öyle değil diyetisyenle bile yapsan bırakınca eski Yemen'e dönersen yine alirsin 

önce (1,111 puan) tarafından

kız ben dıyetısyene gıttım dıyetısyenle veremedım bıraktım vermeye basladım 🤭 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Herbalife ile bir haftada sağlıklı kilo vermek mümkün mü?
Herbalife gibi düşük kalorili öğün yerini alan ürünlerle bir haftada kilo kaybı yaşanabilir ancak bu süreçte vücudun temel besin ihtiyaçlarını karşılamak önemlidir. Kilo kaybı hızı kişiden kişiye değişmekle birlikte, günlük kalori açığı oluşturulduğunda bir haftalık süreçte tartıda gözle görülür farklar ortaya çıkabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Herbalife ürünleri kullanılırken günlük öğün düzeni nasıl olmalı?
Herbalife programında genellikle sabah ve akşam öğünleri shake ile değiştirilirken, öğle yemeğinde sağlıklı ve dengeli bir öğün tüketilmesi önerilir. Bu düzen, günlük alınan toplam kaloriyi kontrol altında tutarak kilo verme sürecini destekler ve metabolizmanın düzenli çalışmasına yardımcı olur.
Herbalife programına başlarken nelere dikkat edilmelidir?
Herbalife programına başlarken ürünlerin kullanımı kadar günlük su tüketimini artırmak ve protein alımına dikkat etmek büyük önem taşır. Ayrıca, programın sürdürülebilir olması için ürünlerin yanında sebze ve kaliteli protein kaynaklarıyla desteklenen sağlıklı bir beslenme rutini oluşturulmalıdır.
Herbalife ile bir haftada ne kadar kilo verilir?
Kullanıcılar Herbalife programına başladıklarında ilk hafta vücuttaki ödemin atılmasıyla birlikte ortalama 0.5 ile 2 kilogram arasında bir kayıp yaşayabilirler. Bu rakam başlangıç kilonuza, fiziksel aktivite düzeyinize ve ürünleri kullanım disiplininize bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Herbalife kullanırken neden öğle yemeği atlanmamalı?
Herbalife programında öğle yemeğini atlamamak, vücudun ihtiyaç duyduğu mikro besinleri almasını sağlar ve gün içinde kan şekerinin dengede kalmasına yardımcı olur. Düzenli beslenmek, kas kütlesinin korunmasına ve metabolizma hızının düşmeden yağ yakımının devam etmesine olanak tanır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 328 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celen1212 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Japonesi (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 629 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,507,409 soru

24,605,606 cevap

363,825 kullanıcı