Yıllar sonra hamile olarak geri döndüm, neler değişti?

0 oy
304 göst.
önce Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Yıllar önce gelmiştim buraya yıllar sonra bir de hamilelik yaşadım ve tekrar buradayım çok değişmiş buralar, gebelik sonrası hiç gelmedim buraya çünkü burada gördüğüm bazı şeyler beni çok etkiliyordu psikolojim bozuluyordu aldatmalar vesaire falan o yüzden uygulamayı hiç kullanmak istemiyordum şimdi tekrar hamileyim ve tekrar geldim o tarz başlıkları hiç girmeden sadece sohbet muhabbet için geldim bakalım hayırlısı olsun 😂

7 Cevaplar

0 oy
önce (581 puan) tarafından

Hoşgeldin canım bende yıllardır burdayım ama okuyup geçenlerdenim kafama göre 🙂

önce (26 puan) tarafından

😅 aslında en doğrusu ama biraz konuşkan yapıya sahip olduğum için sanırım tutamıyorum kendimi ama bazı başlıkları konulara girmeden yüzeysel olarak sadece keyif için kullanmayı düşünüyorum

-Reklam-
0 oy
önce (6,012 puan) tarafından

Hoş geldin canım bende uzun bir ara vermiştim şimdi gözüme hoş gelen başlıkları okurum bazen yorum yaparım 

Hoş bulduk sen de hoş geldin aynen öyle uzun zaman oldu en son 3 çocuğum da buradaydım şimdi 4-5 yıl sonra tekrar buraya geldim o zamanlar gerçekten çok etkileniyordum bazı şeylerden hatta eşim de çok kızıyor artık girme şu uygulamaya bakma işte sonra bir şey oluyor bizi de etkiliyorsun psikolojim bozuluyor çok hassaslaşıyorsun diye kızıyordu ben de bırakmıştım tamamını uygulamayı şimdi yine 13 haftalık hamileyim uygulamayı seviyorum buraya geldim açıkçası yaklaşık 2-3 aydır bu bölüme girmek için istemiyordum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim çünkü ben biraz fazla etkileniyorum bazı şeylerden ben de aldatma konularını işte eşim şunu yaptır bunu yaptı meselelerine girmeden sadece keyif için buradayım hayırlısı olsun inşallah tekrardan

önce (6,012 puan) tarafından

En iyisi öyle postlara girmeden sohbetlere katılmak. Kaç aylik hamilesin

Aynen öyle tutabilirsem kendimi 😅,13+4 günlük benim kızlar erken doğum oluyor riskli geçiyor buda aynı sürekli ağrı kanama ilaçlarla geçiriyorum bisekilde bakalım 

0 oy
önce (1,136 puan) tarafından

Tekrardan hoşgeldın ozaman aramıza 🥰 hamıleymıssın saglıkla kavusursun ınsallah bebegıne nasıl cesaret ettın kız 3 cocuk sonrası ben 1 tanesınde bıttım 6aydan sonrası daha cok hiperaktif oldu pesınden koşa koşa yoruldum sımdıden 😂 

Hoş buldum teşekkür ederim ya benim 3 kızım var şimdi de tekrardan kız çocuğum olacağını öğrendim bilmiyorum artık nasip kısmet bakalım yine de kız çocuğu olduğu için sanırım biraz uysal oluyorlar ya Bir de benim evim müstakil bir ev çıkmaz sokak mahalledeki tek çocuk benim çocuklarım başka çocuk yok Kendi kendilerine gayet güzel bir hayatım var elhamdülillah bir sorunumuz yok büyüyüp gidiyorlar

önce (1,136 puan) tarafından

benımkıde kız hemen yurumek ıstıyor emeklıyor ama duvarlara koltuklara tutunup  kalkmaya calısıyor bi yürüsede bıraz rahatlasam 🤭 ne guzel 4 kız kardes nasıl guzel anlasırlar ama  

İnşallah gorucez bakalım 😅 rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah,yürüyünce daha zor oluyolar dur durak bilmiyorlar 3 den sonra daha rahat oluyolar bence 😅

0 oy
önce (1,510 puan) tarafından

Herkesin kendine gore imtihani var bende aldatmadan falan degil de haberlerden etkileniyorum bende okumuyorum artik 

Hala kesinlikle ben normalde sosyal medya bile kullanmıyorum genelde haberleri YouTube'dan takip ediyorum TV kanallarında da bazı programları izlemiyorum hatta haberleri bile çoğu zaman bakmamaya özen gösteriyorum çünkü dediğin gibi yani sadece aldatma olayları değil genel olarak bütün olaylar artık anne olduktan sonra beni çok fazla etkilemeye başladı hatta ben bekarken falan polis olmayı çok isteyen bir insandım ama şu anda diyorum ki elhamdülillah iyi ki olmamışım çünkü gerçekten psikolojim sanırım kaldırmazmış Rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepimize de inşallah Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin

önce (1,510 puan) tarafından

Ben de tv acmiyorum hic bi youtube bi burasi gundemde onemli bisey olmadikca haberim olmuyo o yuzden onemli bisey varsa da icerigini arastirmiyorum asiri etkileniyorum cunku 

Kesinlikle aynen öyle ben çevrem de çok yoktur sayılı bir iki tane benden yaşça büyük ablalarım var genelde onlarla görüşüyorum kendi yaşadığım arkadaşlarım hiç yoktur yani kendi kendime yaşamayı tercih ediyorum

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Bende senin gibiyim canim yeni geldim 

Sende hoşgeldin ❤️

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.

Kaç çocuğun var cinsiyetleri yaşları nedir ? Kaç haftalık hamilesin?

3 kızım var Rabbim. Hayırlı evlat eylesin inşallah ❤️ cümlemizin de ,8 yaşında 6 yaşında 4 yaşında sayılır, 13+4 haftalık hamileyim yine kız dediler 😅😅❤️

Hayırlısı olsun canım Rabbim iyilerle karşılaştırsin. Büyümüşler artık . İsteyerek mi 4. Getiriyorsun?

Benimde 3 kızım 

Evet ya ben zaten her zaman söylüyordum hani çok çocuk düşünüyorum diye ben sezeryanın yoksa diğer türlü Ben belki normal doğum olsa daha farklı olabilirdim hani 5 çocuk 6 çocuk ama sezaryenli olduğum için açıkçası korkuyorum belki orada onların bağlatabilirim bu sefer hayırlısı olsun bakalım inşallah ya kız çocuğu iyidir ya belki erkek olsaydı bu kadar düşünemezdim biraz kız çocukları uysal olduğu için daha rahatım bence

Benim de 3 kız evet uysallar ama büyük kızım beni yoruyor yemeği doğduğundan bu yana sorun 

😅😅😅 Ben de aynı ya benim de sadece büyük kızım çok yoruyor doğduğundan beri beni çok yoruyor o 7 aylık doğdu zaten ötekiler yine 35 haftalık falan da oldular çok sorun olmadı ama yani büyük kızın doğduğu günden bu yana Rabb'im hidayet versin ama gene yani elhamdülillah da durmuyor ama ya beni en çok uyuyor kardeşlerim çok kudurtuyor bir şey söylüyorum yapmıyor beni gerçekten çok yoruyor yani okuldan da hep ödevlerini yapmıyor sınıfta ayağa kalkıyor falan diye böyle şikayet duyuyorum yine elhamdülillah çok şükür kötü bir ahlakı Yok bir şey yok ama biraz böyle yerinde duran bir kız değil Rabbim gene de hayırlı evlat eylesin inşallah büyüdüklerinde ıslansinlar terbiyeli ahlaklı edepli olsunlar

0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Hosgeldin cnm eskilerden kimsin 

Hoş buldum ❤️ inan ismimi bile hatırlamıyorum ne yapmıştım diye 😅 çünkü farklı bı nick kullanmustim şuan hiç hatırlamıyorum ya 

önce (1,763 puan) tarafından

Acaba tanisiyirmuyuz diye sordum 🥰

🌺Ben zaten 2 aylıkken kullanamya başladım 7 buçuk aylıkken doğuma girdim sonra kaldı öyle ,5 6 ay kullandım uygulamayı 😅

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Hamilelik döneminde sosyal medya kullanımı psikolojiyi nasıl etkiler?
Hamilelik sürecinde hormon değişimleri nedeniyle duygusal hassasiyet artabilir, bu yüzden olumsuz içeriklere maruz kalmak kaygıyı tetikleyebilir. Sosyal platformlarda huzursuzluk veren tartışmalardan uzak durmak, zihinsel sağlığınızı korumak adına atabileceğiniz en önemli adımdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Gebelikte dijital detoks yapmak ruh sağlığına iyi gelir mi?
Gebelikte dijital detoks yapmak, stres seviyesini düşürmek ve bebeğe odaklanmak için oldukça etkilidir. Özellikle sizi olumsuz etkileyen forum başlıklarından veya sosyal medya akışlarından bir süre uzaklaşmak, zihninizi sakinleştirerek gebelik dönemini daha huzurlu geçirmenize yardımcı olur.
İkinci hamilelikte daha pozitif kalmak için neler yapılabilir?
İkinci hamilelikte pozitif kalmanın en iyi yolu, sizi huzursuz eden bilgi kaynaklarını sınırlamak ve sadece destekleyici topluluklarla iletişimde kalmaktır. Kendi gebelik sürecinize odaklanmak, geçmiş deneyimlerinizdeki olumsuzlukları geride bırakmanıza ve sadece huzurlu bir bekleyişe yatırım yapmanıza olanak tanır.
Hamilelikte stresten uzak durmak için hangi yöntemler uygulanmalı?
Hamilelikte stresten uzak durmak için ilginizi çeken hobilere yönelmeli ve sizi kaygılandıran platformlardan geçici olarak uzaklaşmalısınız. Sadece sohbet ve bilgi paylaşımı içeren, güvenli ve pozitif alanlarda vakit geçirmek, stres hormonlarınızı dengelemenize ve genel ruh halinizi iyileştirmenize destek sağlar.
Gebelik sürecinde dijital ortamda sınır koymak neden gereklidir?
Gebelik sürecinde dijital sınır koymak, dışarıdan gelen gereksiz bilgilerin veya olumsuz senaryoların yarattığı kaygıyı önlemek için gereklidir. Kendi sınırlarınızı belirleyerek hangi platformlarda ne kadar süre geçireceğinizi yönetmek, hem psikolojik sağlığınızı hem de bebeğinizle olan bağınızı daha sağlıklı bir zeminde tutmanızı sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
13 Şubat 2026 Diğer kategorisinde micro660 (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 259 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 573 göst.
0 oy
6 cevap 433 göst.

Kategoriler