Eşimin cinsel isteksizliği için bitkisel macun kullanmalı mıyım?

0 oy
226 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından

Yanlış anlamayın lütfen 

Çok özür dileyerek yazıyorum Eşim sönük ilişki konusunda ayda 1 kere  oluyoruz çok afedersiniz ve eşim doktora gitmek istemıyor asla gitmem diyor . eltım macun al dedi bilmiyorum ne işe yarıyor eşıme zarar vermez mi cok isteksiz istemıyor beni 

Ben çok sıkıldım bu durumdan beni sevmiyor diye düşünüyorum artık daha 1 buçuk yılık evlıyız 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (2,884 puan) tarafından

Tam saatleri :)

önce (294 puan) tarafından

Maalesef çok stresliyim kusura bakma 

önce (27 puan) tarafından

Araştırma yaptin mı doktor tavsiyeleri vs

İşte gitmek istemiyor asla gitmem diyor

Hayır sosyal medya dan videolar a bakım doktor tavsiyeleri vardır YouTube da

Bakarım çok sağol canım 

-Reklam-
0 oy

Öyle bir sorunum yok ama kendim için aldım denedim bı ara kilo aldım üç dört kilo alınca biraz psikolojik olarak rahat edemedim kullanayım dedim ama hiç faydası olmadı 😂😂😂 bı hevesle akşam olmasını bekledim bide 😂😂😂 ama aktarlarda görüyorum biseyler artık nasıldır bilmiyorum tabi

İşe yaramıyor yanı 

Bende yaramadı açıkcasi heyecan lazım ya ben kendimde biliyorum ama ,hicmi gecelik fantazi vs çekmiyor ya zor bı durum ya 

İstemiyor isteksiz macun disinda ne alabilirim 

Doktor gidicek başka yol yok.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Cinsel isteksizlik için kullanılan bitkisel macunlar gerçekten işe yarar mı?
Bitkisel içerikli olduğu iddia edilen macunlar genellikle tıbbi bir tedavi yöntemi değildir ve etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Bu tür ürünlerin çoğu afrodizyak etkisi yaratmak yerine geçici bir psikolojik beklenti oluşturur. İçeriği belirsiz olan bu ürünlerin kullanımı, kalp ritmi bozukluğu veya tansiyon gibi ciddi sağlık risklerini beraberinde getirebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Doktora gitmeyi reddeden eşin cinsel isteksizliği nasıl anlaşılır?
Cinsel isteksizlik; hormonal dengesizlikler, stres, yorgunluk veya depresyon gibi çok çeşitli fiziksel ve psikolojik faktörlerden kaynaklanabilir. Eşiniz doktora gitmeyi reddediyorsa, durumu doğrudan bir hastalık olarak değil, yaşam kalitesini etkileyen bir süreç olarak tanımlayarak yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Sorunun altında yatan temel faktörü anlamak için bir ürolog veya cinsel terapist görüşü en sağlıklı yoldur.
Bilinçsizce kullanılan cinsel performans ürünlerinin yan etkileri nelerdir?
İçeriği denetlenmeyen bitkisel macunlar veya performans artırıcı ürünler, ciddi yan etkilere neden olabilir. Bu ürünler özellikle kalp hastalarında tansiyon ani düşüşlerine, çarpıntıya, mide rahatsızlıklarına veya alerjik reaksiyonlara yol açabilir. Sağlık onaylı olmayan takviyelerin kullanımı, mevcut cinsel fonksiyon problemlerini kalıcı hasara dönüştürebilir.
Eşimle yaşadığım cinsel isteksizlik sorununu nasıl konuşmalıyım?
Bu konuyu konuşurken 'sen' dili yerine 'ben' diliyle kendi duygularınızı ifade etmek suçlayıcı tavrı önler. 'Ben bu durumdan dolayı üzülüyorum ve bizi birbirimize daha yakın hissetmek istiyorum' gibi samimi cümleler kurmak, eşinizin savunma mekanizmasını azaltabilir. İletişimi koparmadan, sorunu birlikte çözülmesi gereken ortak bir durum olarak ele almak önemlidir.
Cinsel isteksizlik yaşayan eşe doktora gitmesi için nasıl ikna edilir?
Doktora gitme konusundaki direnci kırmak için, bu durumun sadece cinsel bir problem değil, genel sağlık göstergesi olduğunu vurgulayabilirsiniz. Örneğin, kan tahlili yaptırmanın sadece performansla ilgili olmadığını, vitamin değerleri veya genel yorgunluk gibi genel sağlığı kapsadığını belirtmek ikna edici olabilir. Profesyonel bir yaklaşım, sorunun fiziksel mi yoksa psikolojik mi olduğunun netleşmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 675 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde haticeua (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 504 göst.
13 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 695 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,903 göst.