Kızlar şimdi size bir şey anlatacağım ben yaklaşık 7-8 aydır saçkıranla mücadele ediyordum fakat bir şeyler kullandım ama hiçbir faydasını görmedim daha sonrasında bir arkadaşım sayesinde home life ile tanıştım ve siyah sarımsak şampuanına multivitamin ve kokteyl vitaminleri kullanmaya başladım Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun şu anda saçlarım yerine tamamen geldi özellikle Keloğlan yerlerde saçlar çıkmaya başladı saçlarımın aralarında bebek saçları gibi böyle ellerime batan saçlar çıkmaya başladı şu anda çok mutluyum ben bunu satışını ayriyeten Ben de yapmaya başladım çevreme öneriyorum fakat bu işi bilenler bilir ki ben katalog fiyatı üzerine satıyorum genelde kimseye ekstra bir ücret talep etmiyorum genelde katalog satış üzerinden yapılıyor fiyatlar kesinlikle bu tarz sıkıntısı olan birileri varsa muhakkak buradan öneriyorum bir araştırın denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum farklı farklı saç yapılarına sorunlarına yönelik farklı şampuanlar mevcut yani bunu bir arkadaşınız olarak kardeşiniz olarak ablanız olarak size söylüyorum ben şifamı buldum inşallah size de şifa olup da Allah razı olsun bir arkadaş vardı önerdi diyebilirsiniz ne mutlu bana
ayriyetten özelden de saçımın kel halinin ve şu andaki çıkmış halinin fotoğraflarını özelden de gösterebilirim
benim bi tane arkadasim var önden saci hepsi döküldü arkadaki saç lari var bu saçını cok sıkı bagladigi için ordan çıkarmı
Köklere kuvvetini azalttıysa bu şampuan dökülmesini engelliyor köklerini kuvvetlendiriyor vitaminler de hem saçsız bölgede saç çıkarmaya yarıyor hem de olan mevcut saçların köklerini kuvvetlendirmeye yarıyor şampuan ve 2 serumun aynı zamanda kullanılması lazım serumlar 12 saatte bir kullanılıyor şampuanda her banyoda birkaç dakika bekletip daha sonra durulanıyor zaten sıfır kokusuz bir ürün bana özelden dönüş sağlayabilirsin istersen
yazdım ona canım sen fiyatını ne kadar veriyorsun
Ben fiyat vermiyorum ben sana ürün linki atarım oradan istediğiniz ürünleri zaten rahatlıkla sipariş verebilirsiniz hmm life'ın kendi sitesi
Saç dökülmesine iyi gelen bişey varmı acaba aşırı dökülüyo saçlarım kökünden demet demet geliyo nereden sipariş verebilirim
Bana mesaj atabilir misin
1,507,756 soru
24,610,383 cevap
364,056 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın