Sandalet alırken nelere dikkat etmeliyim?

0 oy
308 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,473 puan) tarafından

image

Aslında beğendim ama kararsız da kaldım 

10 Cevaplar

+3 oy
önce (2,102 puan) tarafından

Fiyatı çok yüksek benim kızlarda kullaniyo bu tarz sandaletler ama okula giderken olmaz bunlar bence benimkiler dışarda giymek için kullanıyorlar ama benim aldıklarım bu kadar pahalı değil bu çok pahalı geldi hemen buyuo ayakları zaten cocuklarin

önce (7,473 puan) tarafından

Okul için değil 2 ay sonra 4 yaşına girecek. Günlük kullanım için yazın

-Reklam-
+1 oy
önce (27,712 puan) tarafından

Bina kenarına falan çıkınca giymek için ideal. Ama sanki okul ve ya başka yerler icin ideal degil. 

Okula gitmek için değil canım. Günlük dışarı çıktığımızda da giymesi için

önce (27,712 puan) tarafından

O zaman çok güzel bence normal 

+1 oy
önce (1,328 puan) tarafından

Nerde giyeceğine bağlı 

Günlük dışarı çıktığımızda giymesi için

+1 oy
önce (19,746 puan) tarafından

Benzer ıgor yıllardır kullanıyoruz çok rahat

İgor da almıştık küçükken. O naylon bu kauçuk

+1 oy
önce (13,337 puan) tarafından

Viccodan almıştım iki yıldır giyiyor bu tarz lastik gibi olanları ben sevmiyorum

Bu kauçuk

+1 oy
önce (1,772 puan) tarafından

Cok tatlii bence

Rengi çok hoşuma gitti

+1 oy
önce (8,987 puan) tarafından

Çok tatlı duruyor beğendim ben her zaman her yerde giyebilir

Yaz için Antalya da yaşıyorum sıcakta hafif olur diye düşündüm 

+1 oy
önce (6,732 puan) tarafından

Ben de geçenlerde kızıma sandalet bakıyordum bunu gördüm güzel ama pahalıydı normal bi vicco sandalet aldım ben:))

Bir tane daha beğendim o başka marka . Onun da fiyatı bu civarlarda 

+1 oy
önce (5,708 puan) tarafından

Çok tatlı bence. Sadece cırtcırtlı ise çocuklar için daha rahat oluyor. Diğer türlü tak çıkar zor gelir. Ben de buna benzer  aldım , bahçede giyiyor, çok iyi. 

Cırt cırt lı canım

+1 oy
önce (9,116 puan) tarafından

Ben bunları seviyorum içleri terletmezse güzel severim bu tarzları yakışıyor cocuklara

Ben de beğendim ama bir kararsız da kalmıştım

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sandalet seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Sandalet seçerken ilk olarak tabanın esnekliğine ve ayak yapınıza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Kaliteli bir sandalet, ayak kemerini destekleyen bir iç yapıya sahip olmalı ve uzun süreli kullanımlarda ayağı terletmeyen nefes alabilir materyallerden üretilmelidir. Ayakkabının arka kısmının topuğu tam kavraması ve yürürken ayağınızdan çıkmaması konfor açısından oldukça önemlidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Doğru sandalet numarası nasıl anlaşılır?
Doğru sandalet numarası, ayak parmaklarınızın ön kısımdan taşmadığı ve topuğunuzun ayakkabı tabanının sınırları içinde kaldığı ölçüdür. Sandaletleri günün ilerleyen saatlerinde, ayaklarınızın hafifçe şiştiği bir vakitte denemeniz en doğru sonucu verir. Parmak ucunuzla ayakkabının ön kenarı arasında yaklaşık yarım santimetrelik bir boşluk kalması, gün boyu rahat hareket etmenizi sağlar.
Günlük kullanım için sandalet alırken hangi materyaller tercih edilmeli?
Günlük kullanım için en uygun sandalet materyalleri deri veya kaliteli sentetik kumaşlardır çünkü bu malzemeler ayağın hava almasına yardımcı olur. Hakiki deri sandaletler zamanla ayağınızın şeklini alarak konforu artırır. Eğer suya dayanıklı bir model arıyorsanız, hızlı kuruyan ve esnek yapısıyla öne çıkan özel tasarım polimer malzemelerden üretilen sandaletleri tercih edebilirsiniz.
Sandaletlerin ayağı vurması nasıl engellenir?
Sandaletlerin ayağı vurmasını engellemek için yeni aldığınız ayakkabıları evde kısa sürelerle giyerek yumuşamasını sağlamalısınız. Sürtünme yaşanan bölgelere silikon destek pedleri yerleştirmek veya dikiş yerlerini yumuşatmak için bir miktar nemlendirici sürmek sürtünmeyi azaltabilir. Eğer sandalet sürekli aynı noktadan vuruyorsa, bu durum ayakkabının ayağınıza tam oturmadığını veya kalıbının yapınıza uygun olmadığını gösterir.
Sandalet modelleri kıyafetlerle nasıl kombinlenir?
Sandalet modelleri, kıyafetinizin tarzına göre seçildiğinde oldukça şık bir görünüm sunar. Casual ve günlük elbiselerle düz, minimal tasarımlı sandaletleri kombinleyerek rahat bir stil yakalayabilirsiniz. Daha özel etkinliklerde ise taşlı veya ince bantlı modelleri tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Pantolonlarla kombin yaparken ise pantolon boyunun sandalet bantlarını kapatmamasına dikkat etmek, bacak boyunuzu daha dengeli gösterecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 532 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (2,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,488 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (10,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (10,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.