Yarın diyete başlıyorum, bana kimler eşlik edecek?

0 oy
266 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (875 puan) tarafından

evettt kizlarrrrr 

9 Cevaplar

0 oy
önce (15,959 puan) tarafından

Neden yarın :))

önce (875 puan) tarafından

bugün ekmk fln yedim yarina temizlenim.🤣🤣🤣

önce (15,959 puan) tarafından

Öyle yarın başlıycak falan diyince hiç başlanmıyorda ondan dedim :)

AA yok kafaya koymam yeter 

önce (2,049 puan) tarafından

piskolaaaaaacisini yarina ayarliyordur belki😂😂😂 bende pazar mazar demedim ecel teri dokuom 😂 aksam suculkli tost yedim. odemden 800 gram fazlalik gordum bu sabah sinirim zipladi

image

-Reklam-
0 oy
önce (2,908 puan) tarafından

Sana eşlik ederdim ama ben diyet sürecinin sonuna geldım sana başarılar 

önce (13,305 puan) tarafından

Gece acıkmıyor musun 🤢

Birde ne kadar zamanda verdin canım

önce (2,908 puan) tarafından

Acıkmıyorum inanki nisanın 5 inden buyana kadar 7 kilo verdim 

Çok iyi maşallah diyorum 😍

önce (662 puan) tarafından

Lütfen benimde alır misin bnde 5 kilo verdim. Motivasyonum gitmeye başlıyot

0 oy
önce (14,267 puan) tarafından

Diyetteyim sana eşlik edebilirim 😊

çok sevinirim canım yaa ozman her sabah sen yada ben post acım yediklerinimi görseli vs ekleme yaplm.birbimizi etiketleyerekn

önce (14,267 puan) tarafından

Sen post acarsin canım olur mu birde benim yarın serbest günüm pikniğe de göz gideceğim o yüzden pazartesi den itibaren atmaya baslarim 

Telagram da grup kuralım mi yada WhatsApp tap

0 oy
önce (9,714 puan) tarafından

Bende 6 kilo verdim ama motivasyonum çok azaldı

Karabuğday patlağı üzerine muz üzerine yer fıstığı ve damla çikolata ve ceviz sağlıklı ara öğün

Şuan aynı durumdayiz bir birimizw destek olalım mi

önce (9,714 puan) tarafından

Canım ben yediklerimi direkt yapay zekaya atıyorum kalorisini hesaplıyor işte günlük neler yiyebilirim öneri veriyor 

Yani çok isterdim ama ben bu aralar buraya hiç vakit ayiramiyrum çocuklardan dolayı ancak geceleri giriryrum arada modum olursa ama istediğin zaman bana özelden yazabilirsin ilk fırsatta cevaplarım 🫶🏼

0 oy
önce (3,518 puan) tarafından

Evet evet 

Başladım da 

10 gündür falan gram oynamıyor takıldım kaldım 😒

önce (306 puan) tarafından

Benimde 1 bucuk hafta oldu gram oynamıyor detox yapmama rağmen 

önce (3,518 puan) tarafından

Çok kötü hala inmedi ya

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Beni de alın bende kilo vermek istiyorum 

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Canım ben doğum sonrası kilolarım vardı ekmeği azalttım bol su içtim,şekeri de azalttım bayağı bir buçuk ayda 10 kilo vermiştim aradan 4 yıl geçti tabi son zamanlarda aşırı yedim içtim 5 6 kilom var dün başladım diyete Diyet deyince yemekten içme kesilme yapma bence ben herşeyden yiyorum ama porsiyonu küçülterek ve ekmeği sabah yiyorum aksam yemiyorum genelde 6 dan sonra birşey yemiyorum bol su içiyorum her türlü veriyorsun kilo

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Ve bu anlattığım şekilde bir kaç kişiye dedim biri 20 günde 6 kilo vermiş biride 3 ayda 21 kilo

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Bende başlayacağım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sağlıklı bir diyet programına nasıl başlanır?
Sağlıklı bir diyet programına başlamak için öncelikle günlük kalori ihtiyacınızı belirlemeli ve beslenme düzeninizi işlenmiş gıdalardan uzak, protein ve lif ağırlıklı besinlerle planlamalısınız. İlk adım olarak porsiyon kontrolüne odaklanmak ve gün içinde en az 2 litre su tüketmek, sürdürülebilir bir diyetin temelini oluşturur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Diyete başlarken motivasyonu korumak için neler yapılabilir?
Diyete başlarken motivasyonu korumanın en etkili yolu küçük ve ulaşılabilir hedefler belirlemektir. Her hafta tartılmak yerine vücut ölçülerinizi takip etmek veya sağlıklı alternatifler içeren bir yemek planı oluşturmak, motivasyonunuzun düşmesini engeller ve sürece bağlılığınızı artırır.
Hızlı ve sağlıklı kilo vermek için nelere dikkat edilmeli?
Hızlı ve sağlıklı kilo vermek için kesinlikle aç kalmamalı, bunun yerine kan şekerini dengeleyen düşük glisemik indeksli besinleri tercih etmelisiniz. Günlük öğünlerinize mutlaka mevsim sebzelerini ve kaliteli protein kaynaklarını eklemek, metabolizmanızın hızlanmasına ve yağ yakımının desteklenmesine yardımcı olur.
Diyetteyken tatlı krizleri nasıl engellenir?
Diyette tatlı krizlerini engellemek için öğünlerde yeterli protein ve sağlıklı yağ alımına dikkat etmeniz gerekir. Kan şekeri dalgalanmalarını önlemek adına ara öğünlerde tarçınlı yoğurt veya bir avuç çiğ kuruyemiş tüketmek, ani şeker ihtiyacını bastırarak diyetinize sadık kalmanıza olanak tanır.
Sürdürülebilir bir diyet listesi nasıl oluşturulur?
Sürdürülebilir bir diyet listesi, yasaklarla değil dengeyle oluşturulur; sevdiğiniz besinleri porsiyon kontrolü yaparak tüketebileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Haftalık yemek planınızı önceden hazırlamak ve sosyal ortamlarda da sağlıklı seçeneklere yönelmek, diyetin kısa süreli bir süreç değil bir yaşam tarzı haline gelmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 273 göst.
0 oy
13 cevap 771 göst.
0 oy
5 cevap 345 göst.
20 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,928 soru

24,612,809 cevap

364,160 kullanıcı

...