Eltimle arama mesafe koymalı mıyım?

0 oy
456 göst.
önce Diğer kategorisinde (566 puan) tarafından

merhaba kızlar nasılsınız öncelikle benim bir tane eltim var kocası bunun üstüne evlenecekti gizli telefonu kullanıyordu ve ben bunu eşimle konuşurken bunun gizli numarasını telefonunu falan eltime söyledim ve altın bununla konuştu engelledi ondan sonra her zaman yanında oldum destekledim ondan sonra benim buna bir sürü yaptığım iyilikler yanında  ama kadin hem gorgusuz hem fesat hemde kıskanç olduğunu farkettim be artik konuşmuyorum engelledim boyle beni cekemeyen sevmeyen insanla işim yok simdi anlatsam uzun olur 

5 Cevaplar

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Eltiler yuva bile bozarlar uzak durmak iyi olmuş

önce (566 puan) tarafından

ay evet rahatladim inanki hergun arar hic kapatmaz telefonu sikinlarini derdini anlatır ben bisey diyince kısa keser Güler kurtuldum

önce (14 puan) tarafından

Uzak dur sanane ondan hayat senin hayatın 

evet haklısın 

-Reklam-
0 oy
önce (2,857 puan) tarafından

Aldatılmak gurur kırıcı bir şey. Aldatılmış kişi kendini eksik, kusurlu görebiliyor ne yazık ki. Çünkü psikolojik çöküş yaşıyor. Eltin; bunlara sen, şahit oldıgun için seninle arasına soğukluk girmesini tercih etmiş olabilir. Diğer huylarını bilmıyorum tanımıyorum ama sebebi bu olabilir. Çünkü seni gördükçe senle konuştukça o istemediği şeyleri hatırlıyor olabilir.

hatirmalsaina gerek yoki onun kacasi halen aldatiyor bubunla bi ilgili degil kadinin kalbi kötü aslında 

Kalbi kötüyse niye destek oldun? Ya da belki de destek olduğunu sannedıyorsun

yok böyle olduğunu bilmiyordum geç anladım 

0 oy
önce (19,761 puan) tarafından

Senin sıkıntılar ne oldu bacı eşinle ilgili 

ayni canım duruyor 

önce (19,761 puan) tarafından

Rabbim selamet versin sana da çıkış yolu göstersin inşallah 

amin canım Allah razi olsun dun görümceme soyledim kardesin böyle böyle boşver diyor kavga etme boşanmada ben onunla konuşurum bende dedim  senin konuşma Lami duzelecez yapqn herseyi yapqr diyor afet çocukların var dedim iste kani bozuk kaynanamda yapmaz oglum diyor alsin oğlunu çıkardığı yere geri koysun görümcem eşime demiş esim yok oyle bisey yapmadım demiş karin bana hereeyi analti inkar etmiş gekdi bana diyor sen beni herkese rexil etin dedim yarin bosansam kimse demsiin suc benim anladimmi dunya aileme diyecem dedim ne kiraları faturalı odemoyorsun dedim kardesin sorumsuz insan ofke praoplemi var dedim  gotumcemde qfet doyor sonuçta gitmemiş doyor konuşmuş dedim nerden biliyorsun gitmedigini dedim sen benim elimdede sadece yazsimalari var  

0 oy
önce (636 puan) tarafından

Bir elti ile baş edemedin mi canım benim 5 eltim var daha üç bekar kayinimda var eltilerim akraba birbiriyle ve esleriylede akrabalar yakın derece hemde ben yabancıyım baktım hepsi bir olmuş yuvamı yıkma derdinde ben onların ayağını kaydirdim ve beş yıldır görüşmüyoruz gayette memnunum en azından eşimle aramı bozmaya kalksalar bile korkudan yapamıyorlar kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez sen onların iyiliği için çabalarsin onlar arkandan kuyunu kazar ki benim eltimler akraba oldukları halde kendileride anlasamiyor ama soz konusu bana gelince hepsi birlik oluyor kocama eltim ablasının kızını bile kacirtmaya çalıştı( eltimin ablasinin kızı )Allah'tan kocam istemiyorum manyakmisin evliyim karımı seviyorum buna rağmen ablanın kızını  yigenini bana peşkeşmi çekiyorsun dedi bana gerek kalmadan eşim halletti olayı 

Ben ne okudum ya "kocama ablasının kızını bile kacirtmaya çalıştı" dayı yeğen bunlar doğru mu anladım? 😲

kiz bende 4 tane var

önce (636 puan) tarafından

@Lamelif eltim ablasının kızını kaçırmaya çalıştı eltim eşimin teyze kızı yani eşime teyzesinin torununu kaçırtmaya çalıştı canım 

0 oy
önce (724 puan) tarafından

Günaydin canim gec olmadan fark etmen iyi olmuş 😂

aynen canim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eltimle yaşadığım sorunlar sonrası mesafeli olmak yanlış mı?
Kişisel sınırlarınızı korumak ve size değer vermeyen, çocuklarınızı sevmeyen kişilerle aranıza mesafe koymak en doğal hakkınızdır. İlişkilerde karşılıklı saygı ve sevgi temeli yoksa, enerjinizi tüketen insanlardan uzaklaşmak zihinsel sağlığınız ve huzurunuz için gereklidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aile içi ilişkilerde toksik elti davranışı nasıl anlaşılır?
Toksik davranışlar genellikle yapılan iyiliklerin suistimal edilmesi, sürekli kıskançlık yaratmaya çalışmak, özel hayatınızdaki olumsuzluklardan beslenmek ve çocuklarınıza karşı ilgisiz veya soğuk tutum sergilemekle kendini belli eder. Eğer bir kişi sürekli sizin mutluluğunuzu baltalıyorsa, bu durum sağlıklı bir dostluk veya akrabalık ilişkisi değildir.
Eltimle aramı tamamen açmak aile huzurumu bozar mı?
Bir kişiyle görüşmeyi kesmek her zaman aile huzurunu bozmaz, aksine negatif etkileşimleri engelleyerek kendi çekirdek ailenizin huzurunu korumanıza yardımcı olabilir. Sizi aşağılayan veya manipüle eden biriyle iletişimi sonlandırmak, kendi değerinizi korumak adına atılmış sağlıklı bir adımdır.
Akademik veya özel hayatta sınır koyma becerisi nasıl geliştirilir?
Sınır koymak, size zarar veren davranışlara karşı hayır diyebilmek ve enerjinizi sadece size iyi gelen insanlara yönlendirmekle başlar. Kendi değerinizi fark ederek, beklentilerinizi karşılamayan ve kötü niyet sezinlediğiniz ilişkilerde geri çekilmek, özsaygınızı korumanın en etkili yoludur.
Eltimle yaşadığım güven kaybı sonrası nasıl davranmalıyım?
Güven kaybı yaşadığınız bir ilişkide, geçmişteki iyiliklerinizi sorgulamak yerine kendi huzurunuza odaklanmalısınız. Kişinin gerçek yüzünü gördüğünüzü kabul edip, beklentilerinizi sıfıra indirerek veya tamamen iletişimi keserek kendi hayatınızı önceliklendirmeniz en doğru yaklaşımdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 882 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 994 göst.
1 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 7,791 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selince (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.