Şalvar üstüne giyilecek fırfırlı tunik nereden bulabilirim?

0 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Kızlar Lütfen acil bana yardımcı olun bayramın 2 inci günü köyde geneksel Şalvar gecemiz var Eglenceli ve herkes şalvar giyecek bende giyicem onun üstüne bişi bulmam lazım Üst giyim böyle fırfırlı gömlek tarz fırfırlı veya dantelli Tunik Nereden bulabilirim bugün çarşıya çıktım hiç yok internet den de bakıyom tam ters güzel bı şey bulamıyorum tesettürlu çok yuksek tutmucak güvenli site var mı varsa isim söyleseniz bakayım 🙏🙏🤦

4 Cevaplar

0 oy
önce (8,107 puan) tarafından

Bu nasıl acaba 

image

.....

image

.....

image

-Reklam-
0 oy
önce (129 puan) tarafından

Gogleden görsel arama olarak veya yazıp görsel olarak aradan alışverişte belki bulursun

0 oy

@Atlaskalbim de giymişti diye hatırlıyorum o bilir bence belki yardımcı olur sana 

önce (38 puan) tarafından

Tamam sorayım hemen 

Etiketledim görürse yazar 

0 oy
önce (9,135 puan) tarafından

Sen bursadaysan ben yerini biliyorum

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Şalvar üstüne giyilecek fırfırlı gömlek veya tunik nereden bulunur?
Şalvar kombinleri için fırfırlı gömlek ve dantelli tunik modellerini tesettür giyim odaklı online butiklerden veya büyük pazaryeri sitelerinin filtreleme seçeneklerini kullanarak kolayca bulabilirsiniz. Özellikle Modanisa, Sefamerve, Alvina gibi tesettür giyimde uzmanlaşmış platformların 'tunik' veya 'bluz' kategorilerinde fırfırlı detaylara sahip birçok farklı renk ve kumaş seçeneği mevcuttur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Şalvar kombini yaparken üst giyim seçimi nasıl olmalı?
Şalvar kombinlerinde dengeli bir görünüm elde etmek için üst giyiminizin şalvarın bol kesimiyle uyumlu olması gerekir. Şalvarın beli lastikli veya salaş bir yapıdaysa, üzerine giyeceğiniz fırfırlı veya dantelli tuniğin kalıbının çok geniş olmaması şıklığınızı artırır. Vücut hatlarını belli etmeyen ancak üzerinize tam oturan, belden hafif oturtmalı veya kemer detaylı parçalar şalvarın geleneksel havasıyla modern bir uyum yakalar.
Güvenilir tesettür giyim siteleri nasıl anlaşılır?
Güvenilir bir tesettür giyim sitesi seçerken sitenin SSL sertifikasına sahip olup olmadığına, yani adres çubuğunda kilit simgesi bulunup bulunmadığına mutlaka bakın. Bununla birlikte, sitenin kurumsal bilgilerinin, açık adresinin, müşteri hizmetleri telefon numarasının ve kullanıcı yorumlarının şeffaf bir şekilde paylaşılmış olması güvenilirliği gösteren en önemli kriterlerdir.
Şalvar gecesi için şık bir kombin nasıl oluşturulur?
Şalvar gecesi gibi geleneksel etkinliklerde şıklığı yakalamak için kontrast renkleri veya uyumlu tonları bir arada kullanabilirsiniz. Şalvarınız düz renkse üzerine dantel detaylı, hareketli bir tunik tercih ederek ilgiyi üst bölgeye çekebilirsiniz. Kombininizi tamamlamak için ise şalvarın tarzına uygun yemeniler, otantik takılar veya deri detaylı aksesuarlar kullanarak geleneksel ve modern çizgiyi birleştirebilirsiniz.
İnternetten kıyafet alırken beden sorunu yaşamamak için ne yapılmalı?
İnternetten tunik veya gömlek siparişi verirken beden sorunu yaşamamak için ürün sayfasındaki 'beden tablosu' kısmını mutlaka inceleyin. Kendi göğüs, bel ve basen ölçülerinizi bir mezura yardımıyla alıp sitenin sunduğu ölçülerle karşılaştırmak en doğru yöntemdir. Ayrıca ürünün kumaş içeriğinde likra olup olmadığını kontrol etmek, hareket kabiliyetinizi ve konforunuzu belirleyen en önemli faktörlerden biridir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 830 göst.
0 oy
2 cevap 298 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Siyah.incii (1,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 544 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Poyrazeynep (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 757 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,898 soru

24,612,412 cevap

364,139 kullanıcı

...