Pikniğe giderken yanıma ne yapsam daha iyi olur?

0 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,662 puan) tarafından

Kızlar komşularla pikniğe gidicez öğlen

Kremalı pasta pohaca kurabiye kısır yapocaklar bende bu salatayı yapsam olurmu basitmi olur ya

Yoksa Cevizli havuçlu kek mi yapsam 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,404 puan) tarafından

Ben bu salatayı çok sevdiğim için basit olacağını düşünmüyorum 🥰 basit olsa ne olur kısır çok mu zor ki 😊

önce (8,662 puan) tarafından

Oda doğru 😅

önce (5,404 puan) tarafından

Ben üzerine sadece tereyağı ve toz biber yakıp koyuyorum. Mısırı görünce bu ne ya dedim ama sunum için hoş olabilir.

-Reklam-
0 oy
önce (2,127 puan) tarafından

bunu yap çok lezzetli görünüyor hem şık hem doyurucu bence yapabilirsin

Yapayım ozamn ya . Evet görselde Güzel 

0 oy
önce (9,153 puan) tarafından

Yetişir hemen koy patatesi kaynasin

Koyuyorum hemen 😁

İçine karamrlize soğan yakışır mı sence 

önce (9,153 puan) tarafından

Bence koyma tatlı bir tat yapar mısır koyabilirsin turşu kapya biber

Buzlukta közlenmiş kapya biber var dur onu koyayım

0 oy
önce (26,916 puan) tarafından

Yap tabi bacım. Gayet güzel olur

Yapıyorum canım malzemeleri tam onu yapayım dedim teşekkür ederim 

önce (26,916 puan) tarafından

İyi eğlenceler 🌿

0 oy
önce (1,201 puan) tarafından

Bende kayıt ettim evdekilere denerim bakalım sevecekler mi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Piknikte menü uyumu için yanına ne götürülür?
Piknik menüsünde kremalı pasta, poğaça ve kısır gibi karbonhidrat ağırlıklı lezzetler varsa, yanına ferahlatıcı, sebze bazlı bir salata veya dengeli bir kek yapmak en doğru tercihtir. Mevcut menü oldukça doyurucu olduğu için, yanına hazırlayacağınız seçenek hem lezzet olarak tamamlayıcı olmalı hem de masadaki çeşitliliği artırmalıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Piknik menüsü hazırlarken nelere dikkat edilmeli?
Piknik menüsü hazırlarken temel kural, yiyeceklerin hem taşınmaya dayanıklı olması hem de sıcak ve soğuk dengesinin korunmasıdır. Menünüzde zaten ağır hamur işleri bulunuyorsa, yanına ekleyeceğiniz ürünün pratik, kolay tüketilebilir ve masadaki diğer lezzetlerle uyumlu olması piknik deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.
Piknik için salata mı kek mi daha iyi olur?
Piknik ortamında salata ve kek arasındaki tercih, grubun damak zevkine ve piknik saatine göre değişir. Eğer öğle yemeği için daha hafif bir alternatif arıyorsanız salata, eğer tatlı bir kapanış veya çay yanına eşlikçi arıyorsanız cevizli havuçlu kek çok daha uygun bir seçenek olacaktır. Her iki seçenek de piknik masası için oldukça popüler ve sevilen tercihlerdir.
Pikniğe götürülecek pratik yemekler nelerdir?
Pikniğe götürülecek pratik yemekler arasında, hızlı hazırlanan cevizli havuçlu kek, çeşitli salatalar ve kolay taşınabilir atıştırmalıklar ilk sıralarda yer alır. Önemli olan, piknik alanında ekstra uğraştırmayacak, servis edilmesi kolay ve herkesin zevkine hitap edebilecek temel lezzetleri tercih etmektir.
Havuçlu kek pikniğe nasıl götürülür?
Havuçlu keki pikniğe götürmeden önce tamamen soğumasını beklemeli, ardından dilimleyerek hava almayan bir saklama kabına yerleştirmelisiniz. Bu yöntem, kekin tazeliğini korumasını sağlar ve piknik sırasında kolayca servis edilmesine yardımcı olur. Eğer dilerseniz üzerine pudra şekeri serperek sunumunuzu daha şık hale getirebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 273 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (11,980 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 844 göst.
0 oy
3 cevap 302 göst.
+1 oy
4 cevap 216 göst.

Kategoriler

1,507,992 soru