Eşim gün içinde beni neden aramıyor, ne yapmalıyım?

0 oy
395 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Gün içinde esiniz isteyken kaç kere konuşuyorsunuz eşinizle, o mu arıyor siz mi? Benim eşim çok yoğun çalıştığı için pek arayamıyor, ben de meşgul etmemek icin aramiyorum acil bisi yoksa, iş çıkışında çıktım geliyorum bisi istiyor musun diye arar ama ben daha çok arasın istiyorum, aramadigi her gün için 200 tl yazıyorum hesabına, ay sonunda tahsil ediyorum kendisinden😊 arasın diye böyle bir çözüm buldum 😅

35 Cevaplar

+3 oy
önce (2,410 puan) tarafından

Hiç aramayız acil bişey olmadığı sürece ben arada bir nasılsın işin yoğun mu diye sorarım o kadar 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,062 puan) tarafından

Ne zaman özlersem ararım oda aynı şekilde arar bazen yoğunsa o an açar ben seni sonra ararım der sonra arar. Oğlumda gözünü açtığı gibi arar babasını. Msjlaşırızda gün içinde. Geçen yapay zekaya bi msj yazdırmış bana onu atmıştı dur atayım 

imagenerdeyiz ne yapıyoruz illa ki bilgilendiririz birbirimizi

önce (1,524 puan) tarafından

Maşallah canım benim sevginiz daim olsun🌸

önce (1,062 puan) tarafından
+1

Amiin 🌹 görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor  şiddetli bi geçimliliğimiz var abla hahaha 

+1 oy
önce (10,325 puan) tarafından

İkimiz de çalışıyoruz. Acil durumlar dışında aramam, aranmak da istemem. Arada mesaj atılabilir ama sık sık aranmak istemem çalışırken. Koca koca insanlarız flört etmiyoruz sonuçta :) Eşinizi zorlamayın bence araması için. 

+1 oy
önce (408 puan) tarafından

İkimiz de çalışıyoruz acil birşey yoksa aramayiz. Aranmak da istemem zırt pırt . Yani günde on defa arayıp da ne konuşacağız 

+1 oy
önce (39,605 puan) tarafından

İşi düşmediği sürece aramaz. Bende aramam. Ne gerek var. 

0 oy
önce (411 puan) tarafından

Zibil milyon kere arar yeter daaa derim artık ama eşimin işi serbest gibi bişi canım haa aramadi diyelim mesajla yoklar 

0 oy
önce (6,144 puan) tarafından

Öğlen yemeği saati arar eve gelirken ne lazım diye arar yeter 🤣

0 oy
önce (2,876 puan) tarafından

Kaç aylık evlisin 😅 Ergen ilişkisi mi yaşıyoruz ya günde 3 5 defa arasın? 

önce (24 puan) tarafından

Ay benim aşkım ilk günkü gibi😁 her an özlem ve hasretle bekliyorum esimi🥰 10 yıllık evliyim 3 cocuk var allahin izniyle😊

önce (2,876 puan) tarafından

Maşallah insallah kıymetın biliniyordur 😊

önce (24 puan) tarafından

Şükürler olsun rabbime 🤲

0 oy
önce (3,142 puan) tarafından

Gün içersinde kendi aradığı da olur bazen kızım babamla konuşcam derse ararız onemli bir şey varsa konuşuruz çoğunlukla iletişim halindeyizdir

0 oy
önce (1,020 puan) tarafından

Biz saat başı mesajlaşırız oldum olası öyleyiz arama konusuna gelince benim eşimde yoğun çalışıyor günde 1 kere görüntülü 2 kere de bazen o bazen ben ararım 

0 oy
önce (30,616 puan) tarafından

Gün içinde kimse kimseyi aramaz arada mesajlaşırız. İkimizde çalışıyoruz bu arada önceden telefon bile kullanmıyordu bu şimdi olan bir durum çıkışta da mesaj atar bir şey istiyor musun diye 

0 oy
önce (605 puan) tarafından

Garibim benimki tuvalete gitmeye fırsat bulamadığı için çok ellemiyorum 😂

0 oy
önce (27,731 puan) tarafından

Ben hic aramam ama o günde 2 kere arar. Aramaya zamani yoksa 2 kere mesaj atar napiyorsunuz nasılsınız diye.

0 oy
önce (8,686 puan) tarafından

Aramaz bişey sormayacğı yada danışmayacağı sürece bende aramam . Akşam çıkınca arar genelde

Arasında istemem aman ne gerek var akşam eve geliyor zaten 

Bazen şehir dışına çıkar 1 hafta gelmez ozamn sık arar napoyorsunuz die

0 oy
önce (2,858 puan) tarafından

Çay aralarında mesajlasırız ama müsaitse arar öğle yemeginde arar yurtdısında oldugu için işi bıraktığında arar konusuruz 

0 oy
önce (7,491 puan) tarafından

Önemli bir şey olmadığı sürece ikimiz de birbirimizi aramayız 

0 oy
önce (8,941 puan) tarafından

Rahatsızsam nasılsın acil bir durum var mı diye arar mesaj atar öbür türlü acil birşey olmadığı sürece aramaz haa ben normal gelme saatini geçirsin ararım meraklanıyorum o zaman genelde birbirimize video atarız instegramdan 

0 oy
önce (445 puan) tarafından

O nadiren arar ben 2 kere ararim bi oglen bi aksam cunku merak ediyorum sıkılıyorum o da yogun calisiyor ama sesini duymak iyi geliyor bana

0 oy
önce (5,754 puan) tarafından

Hiç sevmem öyle zırt pırt aramasını. Kontrol eder gibi oluyor. Önemli bir şey varsa birbirimizi ararız. Hatta genel olarak mesaj atarız. Eğer arıyorsak, gerçekten acil bir durum vardır. 

0 oy
önce (5,100 puan) tarafından

Bazen hiç aramaz yogunluktan dolayı bazen zırt pırt arar degısıyor 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşim işteyken gün içinde ne kadar konuşmalıyız?
İş yerinde iletişim sıklığı tamamen çiftlerin çalışma temposuna ve kişisel beklentilerine göre değişmektedir. Uzmanlar, gün içinde sürekli mesajlaşmak veya aramak yerine, gün sonunda kaliteli vakit geçirmeye odaklanmanın ilişki sağlığı için daha sürdürülebilir olduğunu belirtmektedir. Önemli olan arama sayısı değil, iletişimin niteliği ve tarafların kendilerini ne kadar değerli hissettiğidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yoğun çalışan eşle gün içinde iletişim nasıl korunur?
Yoğun çalışan eşinizle iletişimi korumak için gün boyu sürekli aramak yerine, günün belirli saatlerinde kısa mesajlar veya gün sonunda kısa bir telefon görüşmesi tercih edilebilir. Bu yaklaşım eşinizin iş odaklılığını bozmazken, sizin de bağlantıda kalma ihtiyacınızı karşılar. Beklentilerinizi açıkça konuşarak ortak bir iletişim sıklığında anlaşmak, huzursuzluğu en aza indirir.
Eşimle aramızdaki iletişim kopukluğu nasıl giderilir?
İletişim kopukluğu yaşıyorsanız, eşinizle iş temposunun dışındaki zamanlarda ihtiyaçlarınızı net bir dille ifade etmeniz en sağlıklı yöntemdir. Suçlayıcı ifadelerden kaçınarak, gün içinde daha fazla iletişim kurmanın size kendinizi nasıl iyi hissettirdiğini anlatın. Ayrıca sadece acil durumlarda değil, günün stresini paylaşmak için de belirli rutinler oluşturmak yakınlığı artıracaktır.
Evlilikte iletişim beklentileri nasıl dengelenir?
Evlilikte iletişim beklentilerini dengelemek için her iki tarafın da bireysel alanına ve iş sorumluluklarına saygı duymak gerekir. Bir tarafın yoğunluk nedeniyle arayamaması ihmal olarak değil, iş gerekliliği olarak görülmelidir. Tarafların iletişim ihtiyaçları farklıysa, çözüm ceza veya zorunluluklar değil, günün sonunda birbirine ayrılan özel ve kaliteli zaman dilimleridir.
Eşimle gün içinde iletişim kurmak için neden zorlanıyorum?
Eşinizle iletişim kurmakta zorlanmanızın temel nedeni, çalışma temposu farklılıkları ve iletişim beklentilerinin çakışması olabilir. Bir taraf yoğunluktan dolayı iletişimi kısıtlı tutarken diğer tarafın daha fazla ilgi beklemesi yaygın bir durumdur. Bu durumu aşmak için gün içerisindeki arama sayısına odaklanmak yerine, akşamları birlikte geçirilecek zamanı kaliteli hale getirmeye odaklanmak daha verimli olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 535 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 958 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 435 göst.
0 oy
16 cevap 365 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (3,803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,343 soru

24,617,422 cevap

364,426 kullanıcı

...