Annem beni bekaret kontrolüne götürürse doktor söyler mi?

0 oy
500 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

Yanlış oldu kb zaten o soruyu sormustum

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,093 puan) tarafından

yabu burda su konuyu acion biten linc yiyecen :)) soylemez soyleyemez

önce (186,935 puan) tarafından

ulan cankus hemende takibe almissin

önce (2,093 puan) tarafından

hic ilgi alanim

olmayan bir konu :) ondan sebep

-Reklam-
0 oy
önce (8,729 puan) tarafından

Diğer cevaplar yetmedi mi cano daha neyi soruyon. 

Umarım sevgilim beni terk etti şimdi napıcam die post açmazsın yakında

önce (1,762 puan) tarafından

Seven adam helali olmadan altina almaz sonuna kadar savaşır kızı alana kadar da dokunmaz yani eskiden bizim zamanimizda öyleydi şimdi altına yatıp vermeyeni almıyorlar gerçi 

Allah'ım benim de kızım var büyük konuşmak istemiyorum ama o anne namus diye yaşayan biriyse öğrenince bu kızı parcalar 

önce (8,729 puan) tarafından
+1

Bende fazla bişey yazmadım 2 kızım var Allah doğru yoldan ayırmasın evlatlarımızı

0 oy
önce (3,368 puan) tarafından

Diğer postuna baktım da belliki sevgilinde seni kullanıyor evlenmeden bile Nisan yapabilir adım atabilir aileni ikna etme calisavilirdi umarım kötü bitmez sonunuz ama doktora gidersen herşeyi annene soyleyebilir sen doktorla konuş tatlı dille anlat birşey demeyin anneme kötü şeyler olur diye doktor anlayış gösterse demez 

önce (4 puan) tarafından

Oglan zaten diyor annengile soyle diye arayım bide ben konuşurum felan diye annem okeylemiyor

0 oy
önce (3,966 puan) tarafından

Az ötede oyna🚮🚮

0 oy
önce (301 puan) tarafından

Ne alaka anlamdım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Doktorlar bekaret kontrolü yaparken aileye bilgi verir mi?
Türk Tabipleri Birliği etik kurallarına göre, hekimler hasta mahremiyetini korumakla yükümlüdür ve reşit olan bireylerin sağlık verilerini izinsiz olarak aileleri ile paylaşamazlar. Eğer hasta 18 yaşından büyükse, tıbbi muayene sonuçları sadece hastanın kendi rızası ile paylaşılabilir; aksi durumda doktorun aileye bilgi verme yetkisi bulunmamaktadır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bekaret kontrolü tıbbi olarak nasıl yapılır?
Tıbbi literatürde bekaret kontrolü adı verilen bilimsel bir muayene yöntemi yoktur. Kızlık zarı esnek, çeşitli formlarda ve anatomik yapısı kişiden kişiye farklılık gösteren bir dokudur; bu nedenle bir hekimin sadece fiziksel muayene ile cinsel ilişki geçmişi hakkında kesin bir yargıya varması tıbben mümkün değildir.
Doktora tek başıma gidebilir miyim?
Türkiye'de 18 yaşını doldurmuş her birey, aile izni veya bilgisi olmaksızın istediği sağlık kuruluşuna başvurabilir ve muayene olabilir. Sağlık sisteminde hastanın gizlilik hakları yasal güvence altındadır ve hekim, hastanın bilgisi dışında aile üyelerine herhangi bir bilgilendirme yapamaz.
Doktorlar bekaret muayenesi talebini kabul eder mi?
Adli bir vakaya dayanmayan veya yasal zorunluluk içermeyen durumlarda, etik gerekçelerle birçok hekim bekaret muayenesi yapmayı reddetmektedir. Dünya Tabipler Birliği ve ulusal meslek kuruluşları, bireyin vücut bütünlüğünü ihlal eden ve tıbbi gerekliliği olmayan bu tür muayenelerin insan haklarına aykırı olduğunu belirtmektedir.
Hastanede hangi durumlarda aileye haber verilir?
Aileye bilgilendirme yapılması sadece hastanın hayati tehlikesi olduğu, genel anestezi gerektiren cerrahi müdahaleler yapıldığı veya 18 yaş altı çocukların yasal temsilcilerinin onayı gereken acil durumlarda gündeme gelir. Bunun dışındaki rutin muayenelerde hasta mahremiyeti esastır ve üçüncü şahıslara bilgi verilmez.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 2,500 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Minily (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 712 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Sevgi484848 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
+2 oy
1 cevap 115 göst.
7 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,645 soru

24,621,359 cevap

364,624 kullanıcı

...