Eşime evlilik yıldönümünde ne hediye alabilirim?

0 oy
201 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,893 puan) tarafından

Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor. Eşime ne alabilirim fıkır verir mısınız?

Sız ne aldınız, ne yaptınız evlilik yıldönümünde ya da doğum gününde? Fikir olur bana da. Aklımda saat var ama 1000-1500 lük bir bütçem var. Hem pek anlamam erkek saatınden. Napsam acaba 🤔

12 Cevaplar

0 oy
önce (9,036 puan) tarafından

Benim eşim çanta ve ev içinde otururken giymek için pijama takımları var onları çok beğenir ben de iki senedir ev giyimi alıyorum bide pasta yapıyorum 

Saat ın saat sitesinde çok güzel saatler var ben bu siteden saatde almıştım

önce (2,893 puan) tarafından

Aslında picama takımı ıyı olur. Gecen sene Large aldım bir yıkamada küçüldü gıyemedi. Önerebileceğin marka var mı? 

Suwen markada indirimli ürünler var bakablirsin kaliteli gerçekten

-Reklam-
0 oy
önce (5,114 puan) tarafından

Hiçbirsey almadım o unuttu bende bıle bılr unutmus numarası yaptım

Kaçıncı yıl 🙂

0 oy
önce (3,951 puan) tarafından

Ne iş yapıyor eşiniz

Canısı işle alakalı alabileceğim bir hediye alamam. Masa başı değil işi. Kendine ait bir alanı yok. 

0 oy
önce (5,868 puan) tarafından

Pijama takımı, tişört, cüzdan, bilindik parfümü varsa olabilir tıraş seti vs olabilir 

Cüzdan bakacam tesekkurler 😊

0 oy
önce (578 puan) tarafından

Ben olsam bir kombin alırdım kombin siteleri var pantolon tişört yada gömlek 

Yakın zamanda kıyafet aldı şuan kıyafet son düşüneceğim şey tesekkurler yıne de 🙂

0 oy
önce (19,857 puan) tarafından

Keten bir gömlek avva ve damatta o bantta var. Mavi bir tık daha yüksek fiyat olarak canım bak istersen yazın rahat oluyor 

Kıyafet yakın zamanda aldı yazlık tişörtleri de var yazın doğum günüydü 2 tişört almıştım. Karar veremzsem yıne kıyafet bakacam tesekkurler 😊 

0 oy
önce (14,355 puan) tarafından

Mayısın 9 da bizim tanışma yıldönümüydü. Gömlek pantolon tişört takım yaptım aldım. Yazlık kıyafet ihtiyacı vardı zaten 😁 bir taşla 2 kus gibi oldu 

0 oy
önce (2,158 puan) tarafından

https://ty.gl/v6rf67bjdcmfl

geçen öylesine içimden geldi hediyesi almıştım bunu ama ben 500 civarına aldım bi göz gezdir derim 

Eşofman takımı bakabilirm tesekkurler 😊

0 oy
önce (13,418 puan) tarafından

Ben en son araç içi süpürge aldım baya sevindi 

İnsallah bi 7 sene sonra falan alırım 😂 (anca o zaman araba alabilir de 😁) 

önce (13,418 puan) tarafından

Nasip olsun inşallah 

Gümüş yüzük 

Kemer cüzdan 

Parfüm bunlar geldi aklıma

Hayırlısıyla insallah 😊

Gümüş yüzük de düşünücem tesekkurler 😊 

0 oy
önce (5,807 puan) tarafından

Eşim kendi aldığı şeyi bile beğenmeyip geri iade eden biri😇 erkekler genel olarak cüzdan seviyorlar. Şöyle iyi bir cüzdan alsan, sever sanırım. 

Benimki sevmez evlendiğimizde çeyızine almıştım zor taşıttım şimdi alıştı kullanıyor ama yıpranmış yenisini düşünecem 2

0 oy
önce (6,152 puan) tarafından

Doğum günü yaklaşıyor ben GS forması aldım ama evlilik yıldönümünde alınır mı bilmiyorum 

Aklıma forma da geldi aslında olur canım niye olmasın düşüncem 

0 oy
önce (8,739 puan) tarafından

Gecen yıl saat aldım ve masa hazırladım en sevdiği yemekleri donattım

Bu yıl bişey yapmadım oda yapmadı 😏 para vereyim git istediğini al dedi. Böyle hediye olmaz dedim öyle kaldı

Haklısın canım but sure sonra öyle oluyor 😕

önce (2,108 puan) tarafından

:))) cilt bakimi paketimden bir seansimi esime harcadim sali gunu beraber gidicez cilt bakimina bugun evlilik yildinumumuz:)) bende dyson airwrap kapiverdim. siparisi gectik

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

1000-1500 TL bütçe ile eşe alınabilecek en güzel hediye seçenekleri nelerdir?
1000-1500 TL bütçe aralığında eşinize alabileceğiniz hediye seçenekleri arasında şık bir kol saati, kişiselleştirilmiş deri cüzdan setleri, kaliteli bir parfüm veya ilgi alanına yönelik hobi malzemeleri bulunur. Bu bütçe ile orta segmentte oldukça şık ve dayanıklı ürünler tercih edebilirsiniz. Özellikle günlük kullanıma uygun bir saat veya şık bir gömlek-kemer kombinasyonu, hem kullanışlı hem de zarif birer hediye alternatifi olarak öne çıkar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Erkek kol saati alırken nelere dikkat edilmelidir?
Erkek kol saati seçerken öncelikle eşinizin günlük giyim tarzına uygun bir model (klasik, spor veya analog) belirlemek önemlidir. 1000-1500 TL bütçe aralığında çelik kasalı, suya dayanıklı ve mineral cam özelliğine sahip modelleri tercih etmeniz uzun ömürlü bir kullanım sunacaktır. Saat mekanizmasının pilli mi yoksa otomatik mi olduğunu kontrol etmeli, kayış türünün metal, deri veya silikon olması konusunda eşinizin kullanım alışkanlıklarını göz önünde bulundurmalısınız.
Evlilik yıldönümü için eşe hediye seçerken nasıl bir yol izlenmeli?
Evlilik yıldönümü hediyesi seçerken eşinizin son dönemde ihtiyaç duyduğu veya dile getirdiği bir eksikliği belirlemek en anlamlı yoldur. Eğer net bir ihtiyaç yoksa, ortak anılarınızı yansıtan kişiselleştirilmiş çerçeveler, özel bir akşam yemeği planı veya ilgi duyduğu teknolojik aksesuarlar hediye tercihleriniz arasında yer alabilir. Hediyeyi seçerken eşinizin hobileri ve günlük hayatta en sık kullandığı eşyalar üzerinden gitmek, hediye seçiminde hata payını minimize eder.
Doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi seçiminde farklılık olmalı mı?
Doğum günü hediyeleri genellikle kişinin kişisel hobilerine, zevklerine veya bireysel ihtiyaçlarına odaklanırken, evlilik yıldönümü hediyeleri daha çok ortak yaşamı ve paylaşımı simgeleyen seçeneklerden oluşur. Doğum gününde eşinizin kendi kullanımı için daha kişisel aksesuarlar seçmek uygunken, evlilik yıldönümünde çift olarak anlam ifade eden veya birbirinize olan bağlılığınızı hatırlatan hediyelere yönelmek daha duygusal bir etki yaratabilir.
Eşime hediye alırken nasıl kişiselleştirme yapılabilir?
Hediye seçiminizi kişiselleştirmenin en etkili yolu, ürün üzerine isim veya tarih yazdırabileceğiniz deri cüzdan, kalem seti veya özel kutulu kol saati gibi seçeneklere yönelmektir. Ayrıca aldığınız hediyenin yanına kendi el yazınızla yazılmış bir not eklemek, hediyenin maddi değerinden ziyade manevi anlamını güçlendirir. Bu küçük dokunuşlar, 1000-1500 TL bandındaki standart bir hediyeyi eşiniz için eşsiz bir anıya dönüştürebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 759 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 665 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Slhahfze (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 714 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 466 göst.