0 oy
403 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (20 puan) tarafından

Merhaba kizlar araba kullanıyor musunuz ?

Gece araba kullanıyor musunuz hiç uzun yola ciktinizmi sehirler arasi falan ?

Gece yolllar çok karanlık gözünüz goruyormu cidden kac yıllık şoför iken uzun yola çıktıniz en fazla kaç saat çıktınız ?

12 Cevaplar

0 oy
önce (2,702 puan) tarafından

Ehliyetimi aldığım gibi uzun yola çıktım , gece sürüşünden nefret ediyorum ama mecbur olunca evden çıkarken hep şu duayı okurum

Bismillahillezi la yedurru ma'asmihi şey'ün fil erdi vela fissemai ve hüvessemaiul alim

Peygamberlerimizin hadislerindendir canım çok etkilidir

Birde 7 kez Ayetel Kürsi oku çık evden Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz 

-Reklam-
0 oy
önce (1,052 puan) tarafından

Ben sürmedim ama Antalya’ya gece gitmiştik o virajlarda hep yüreğim ağzımda olur yıllarca araba sürmüş biri sürmüyorsa da asla binemem o arabaya

0 oy
önce (3,187 puan) tarafından

Ehliyetimi aldığım da ilk kısa mesafelere gittim bi kac sene sonra uzun yola çıktım. Gece kullanmasından nefret ederim gözlerimi çok yoruyor. Nadir de olsa mecburen geceleri de çıkıyorum. Yada eşim yorulursa değişiyoruz 

0 oy
önce (9,306 puan) tarafından

Ya ben hiç korkmadan gittim ilk babamla gittim bursadan çeşmeye götürdüm şimdide eşimle bulgaristana gidiyoruz yorulursun ben alıyorum 

0 oy
önce (1,673 puan) tarafından

Merhaba araba kullanıyorum. Gece kısa mesafe kullandım hep. Uzun mesafeye dayanamam gibi geliyor 

0 oy
önce (187,018 puan) tarafından

uluslararasi bile ciktim uzun suredir arac kullaniyorum gece gunduz benzin alma molasi haric 12 14 saat araliksiz arac kullandim ben aliskinjm gozumde bisi olmuyo

0 oy
önce (3,987 puan) tarafından

Soförlüğüme oldukça güvenirim tek rakibim kerem kazazdır 😂😂😂 buna rağmen gece şehirlerarası yola çıkmam ani ışık yada ani karanlık mahvediyor gözlerimi şehiriçi 24 saat aralıksız araba kullanırım ama şehir dışı gece 1 dakika bile asla

0 oy
önce (10,313 puan) tarafından

Acemi iken 99 model araba ile çıktık eşim yorulunca ben aldım 2 saate yakın sürdün bazen oldu 200 ile gittim bazen normal düzeyde ama şuan aktif surucuyum 200 basmam cahillik ettim gece gündüz fark etmez sürerim diye düşünüyorum 

tr giderken 240 245 gordum yine gitsem yine basarim 😂

image

foto cok net degil basarken cekmistim 😂
önce (10,313 puan) tarafından

Bizim ülkenin şartları buna müsait değil ya izlediğim videolar sonrası ben vazgeçtim 😂  Eşim 250 ye çıkınca bile tedirgin oluyorum ben .

önce (9,306 puan) tarafından

200 degilmi o😊180 bastim bende çocuk var guvenemiyorum 

fotodaki 201 daha bastimda sanirim usb atmisim bu var tlfda

.

0 oy
önce (2,451 puan) tarafından

Ben en son geçen sene 8 saatlik yolun 6 saatini sürdüm geceydi ani çıkmıştık eşim işten geldi uykusuzdu full uyudu öyle ben aldım sabah 7 ye kadar. 2 senedir aktif kullanıyorum ama onun dılında tek başıma 3 saat falan sürüyordum. Eşim şoför gece aşırı rahatsız olur farlardan ama ben hiç rahatsız olmuyorum 

0 oy
önce (8,076 puan) tarafından

gece araba kullanmam ama annem 61 yaşında gece uzun yolculuk bile yapmış ama bende o cesaret yok

0 oy
önce (14,379 puan) tarafından

Daha trafiğe çıkamıyorum 😭😭😭 ama eşim uzun yolda araba kullanmak daha rahat der. En zor kısmı sabahın o ilk saatlerinde doğan güneş diyor onun dışında uzun yol da daha güzel daha rahat kullaniliyormus

0 oy
önce (8,042 puan) tarafından

Ben gece yolculuğunu daha çok seviyorum yol boş istediğin gibi git gel farların güzel gösteriyorsa gözü almaz uyku da önemli uzun yola acemilikte eşimle geldik 1 saat felan bana verdi tabi ki gündüz gitmek daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,293 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
9 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Myangell (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 509 göst.
13 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.

Kategoriler

1,509,065 soru

24,627,333 cevap

364,905 kullanıcı

...