Elimde çok fazla beyaz sabun var, evde nerelerde kullanabilirim?

0 oy
212 göst.
önce Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Kizlar beyaz sabun cok var esimin is yerinde veriyorlar ne yapabilirim kapıları siliyorum dolapları falan baska nerede kullana bilirim yada baska ne yapabilirim 

10 Cevaplar

0 oy
önce (748 puan) tarafından

Rendeleyip sulandırıp çamaşır yıkamada kullanabilirsiniz

-Reklam-
0 oy
önce (3,058 puan) tarafından

Bana gonderebilirsin bizde hemen bitiyor 😃6 kişi olunca 

Şaka bir yana rendele beyaz camasirlarda kullan Süper temizliyor 

önce (449 puan) tarafından

Nasil bitiriyorsun canim baska ne yapiyorsun

Biz marketten değil urfadan kilo hesabı alıyoruz çuvalla mesela almıştım içinde 24 adet oluyor o bile yetmiyor şuan burda marketten alıyorum 4 lu olanından sadece banyoda kullanırız bide halı yikarken okadar 

önce (449 puan) tarafından

Banyo dus alırken demi o cok kirletiyor banyoyu

Biz kullanıyoruz yani duş Jeli felan hiç bilmiyorum ama sen rendele camasirlarda kullan oda olur

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Eşin gerek yok diyip almayabilir mesela. O kadar çok fazlaysa gerçektende gerek yoktur

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Halı ve koltuklarının silerbilirsin hem güzel kokuyor hemde leke vs kalmiyor

0 oy
önce (13,841 puan) tarafından

tanıdıklarına da verebilrsin. 

0 oy
önce (1,684 puan) tarafından

Rendeleyip beyaz camasirlarda kullanabilirsin .Bide halı yıkarken halıda güzel oluyor 

0 oy
önce (2,170 puan) tarafından

heryerde koltuk silem elbezi yikama. beyaz kalip sabunlar cikario leke ve yagi zaten. ben mutfaktada kullanirim vanyodad camasira ayri vorap altlarina bi surter oyle atarim beyaz olanlari. en kotu banyoya ayna uzerine koy acipda dolaplara cekmecelere hurclara koy mis gibi kokuo baza altina koyabilitsin:)

0 oy
önce (4,005 puan) tarafından

Beyazları yıkamada bebek kıyafetleri yıkamada kullanabilirsiniz rendeleyip

0 oy
önce (41 puan) tarafından

Rendele perdeyle birlikte çamaşır kazanının içine at bi kalıbın yarısını tertemiz oluyor bebek kıyafetleri içinde çok iyi özellikle çıkmayan lekelerde 

0 oy
önce (39,622 puan) tarafından

Perdeleri yıkarken kullanıyorum. Ya da çocukların kıyafetlerinde geçmeyen lekeleri elimde citiliyorum sabunla geçiyor.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Beyaz sabun ile ev temizliği yaparken nerelerde kullanabilirim?
Beyaz sabun, doğal içeriği sayesinde mutfak tezgahları, ocak üstleri, banyo fayansları, cam yüzeyler ve sert zeminlerin temizliğinde güvenle kullanılabilir. Özellikle yağ çözücü özelliği sayesinde mutfaktaki inatçı kirleri çıkarmada etkilidir; bir miktar beyaz sabunu sıcak suda eriterek hazırladığınız karışımı bir sprey şişesine doldurup bu alanlara sıkarak temizlik yapabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Beyaz sabun çamaşır yıkamada nasıl kullanılır?
Beyaz sabun, özellikle beyaz çamaşırların lekelerini çıkarmak ve doğal bir beyazlık sağlamak için oldukça etkilidir. Sabunu rendeleyip sıcak suda tamamen erittikten sonra çamaşır makinenizin deterjan gözüne ekleyebilir veya elde yıkadığınız hassas kıyafetlerin lekeli bölgelerine doğrudan uygulayarak çitileyebilirsiniz.
Ev temizliğinde beyaz sabun kullanmanın avantajları nelerdir?
Beyaz sabun kullanmanın en büyük avantajı, kimyasal deterjanlara göre çok daha doğal, hipoalerjenik ve çevre dostu bir temizlik ürünü olmasıdır. İçeriğinde zararlı kimyasallar barındırmadığı için özellikle evinde bebek, çocuk veya evcil hayvan bulunan kişiler için güvenli bir alternatiftir; ayrıca cildi tahriş etme riski çok düşüktür.
Beyaz sabun ile koltuk ve halı temizliği nasıl yapılır?
Koltuk ve halı temizliğinde beyaz sabun kullanmak için, rendelenmiş sabunu ılık suda köpürtüp bu köpüğü yumuşak bir bez veya fırça yardımıyla yüzeye uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrasında temiz suyla ıslatılmış bir bezle köpüğü arındırmalı ve yüzeyin tamamen kurumasını sağlamalısınız; bu yöntem kumaşın dokusuna zarar vermeden lekeleri çıkarmaya yardımcı olur.
Bulaşık yıkamada beyaz sabun kullanımı etkili midir?
Evet, beyaz sabun bulaşık yıkamada oldukça etkili ve doğal bir temizleyicidir, özellikle el yakmayan ılık suyla yapılan yıkamalarda bulaşıkları kolayca temizler. Bir süngeri sabunlayarak bulaşıklarınızı ovalayabilir veya sabunu sıcak su içerisinde eriterek sıvı bir bulaşık deterjanı gibi kullanabilirsiniz; kalıntı bırakmadığı için durulaması oldukça kolaydır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
+1 oy
11 cevap 735 göst.
0 oy
3 cevap 306 göst.
14 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (5,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,509,185 soru

24,628,637 cevap

364,987 kullanıcı

...