0 oy
208 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (2 puan) tarafından

Ve Türkiyenin yeni nesil ünlü modellerinden biri olan model Can Uysal 4.sezon teklifini reddetmiş... üzüldüm

6 Cevaplar

+2 oy
(187,031 puan) tarafından

Ben henuz yaprak dökümunu asamadim yaa

-Reklam-
+1 oy
(25 puan) tarafından

O hala devam ediyor mu ya ? 😅 YouTube de mi nerede oynuyor ? 

(2,180 puan) tarafından

dizipale yukluyirlar arada goruyorum

son yuklenenle . artik vok ergenimsi gelio. 2014 2015 yilinda ilk ciktigi sezonda herkes ilk zamanlarda yasananlari gercek zannediyodu inandiriciydi heycanliydi  . ama artik zaten herkes bilioki kurgu. ilk ciktiginda ilk sezeonki kiisilwr inflencer iste oyle hoyle bi sekilde kendilerini gosterip bi sekilde  one ciktilar

(25 puan) tarafından

Evet ya ilk sezonu çok severek izlemiştim taaa ki diziye çevirip kurgu olduğunu anlayana dek

0 oy
(8,808 puan) tarafından

Nerdeki o dünyanın en saçma programı. Bana denk gelmiyor TV de 

Sadece ilk çıktığında baktım 2015 miydi neydi 😅

(2,180 puan) tarafından

tv de degil

dijitalde . ilk ozamanlar inandiriciydi herkes heycanli izliodu . simdi cok ergeimsi. cunku bilinioki kurgu. tiklamaya tenezul bile etmiyorum🤣. nerde o eser cansel nur batu ayca emre falan🤣🤣 melis o bu . hepsi bi sekilde unlenip inflencer oldular cogu parayi gozunden vurdu halada takipci kasio. 

cadece ceyda gercekten sasirtti beni evli coluklu vocuklu siradan bir hayat yasiyor . digerleri yoldan cikmis durumda iyice . 

(8,808 puan) tarafından

He ya hergün 3 saat çıkardı ölmüş gibi bakardım . Tabi ozamnlar 2 çocupum vardı ve çok küçüklerdi bende başka bir ilde yaşıyordum kimim kimsem yoktu başka yapacak bişey yoktu. Şuan olsa 3 saatimi ona harcamam yani 🤦🏻‍♀️

(2,180 puan) tarafından

benim hic cocugum yoktu. bide isten de istifa etmistim. malak gibi evde oturup izlerdi🤣🤣

0 oy
(14,384 puan) tarafından

Bende benden başkası izlemiyor sanıyorum 🤣🤣🤭🤭 öyle can sıkıntısına bulaşık Makinesi bosaltirken çamaşır katlerken falan izliyorum ara ara daha sezonun başındayım 🤭

0 oy
(131 puan) tarafından

Ben hala ilk sezonunu izliyorum yemek yerken çok iyi gidiyor yemek yiyince seyrediyorum Yemeğin bitince kapatıyorum

0 oy
(30,807 puan) tarafından

Bu tarz programlardan en son Caner ile Tulini Ata ile Sinemi izleyen ben 😅😅

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 319 göst.
0 oy
26 cevap 2,004 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 808 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kedimekimm (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 985 göst.
24 Aralık 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde yagmurzamani (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,787 soru

24,635,786 cevap

365,457 kullanıcı

...