3. çocuk yardım başvurumun onaylandığını nasıl öğrenebilirim?

0 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar 3. Çocuk ıcın olan yardıma başvurdum e devletten oldu mu olmadı mı nerden bakıcam e devletten bakamıyorum bıde kabul edılıp edılmedıgını nerden takıp edıcem

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,147 puan) tarafından

İlk öğretmenim ailem uygulamasından bakılıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (112 puan) tarafından

Kımse bılmıyor mu kızlar

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

3. çocuk yardımı başvurusunun onaylandığını e-Devlet üzerinden nasıl görebilirim?
3. çocuk yardımı başvuru sonucunuzu e-Devlet üzerindeki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ait 'Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti' sayfası üzerinden sorgulayabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra 'Başvuru Durum Sorgulama' kısmına tıklayarak başvurunuzun güncel durumunu, onaylanıp onaylanmadığını veya inceleme aşamasında olup olmadığını anlık olarak görüntülemeniz mümkündür.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Çocuk yardımı başvurusu e-Devlet'te nerede görünür?
Yapılan sosyal yardım başvuruları e-Devlet kapısında 'Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama' ekranında listelenir. Başvuru yaptıktan sonra bu ekrana girerek 'Durumu' sütununda başvurunuzun kabul edilip edilmediği veya inceleme süreci hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer burada bir kayıt görünmüyorsa, başvurunuzun sisteme düşmemiş olması muhtemeldir.
3. çocuk yardımı başvuru sonucum ne kadar sürede belli olur?
3. çocuk yardımı başvuru sonuçları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yapılan inceleme süreci tamamlandıktan sonra belli olur. Genellikle değerlendirme süreci kurum yoğunluğuna bağlı olarak 15 ile 30 gün arasında değişmektedir. Sonuçlar e-Devlet üzerinden güncellenir ancak onaylanma süreci her dosya için farklılık gösterebilir.
Çocuk yardım başvurum neden e-Devlet'te görünmüyor?
Başvurunuz e-Devlet üzerinde görünmüyorsa bunun birkaç nedeni olabilir; en yaygın olanı başvurunun tamamlanmamış olması veya onay aşamasının henüz başlamamasıdır. Ayrıca başvuru işlemi ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sisteme işlenmemiş olabilir. Eğer başvuruyu e-Devlet yerine doğrudan vakfa giderek yaptıysanız, bilgilerinizin sisteme yansıması birkaç iş günü sürebilir.
3. çocuk yardımı kabul edilirse bildirim gelir mi?
3. çocuk yardımı başvurunuz kabul edildiğinde, e-Devlet sistemindeki başvuru durumunuz 'Başvurunuz onaylanmıştır' veya 'Yardım ödemeniz onaylandı' şeklinde güncellenir. Kurumlar genellikle SMS yoluyla da bilgilendirme yapabilmektedir; bu yüzden e-Devlet profilinizdeki iletişim bilgilerinizin güncel olduğundan emin olmanız faydalı olacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,536 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 422 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 144 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 741 göst.