28 haftalık hamilelikte halsizlik ve vücut ağrıları normal mi?

0 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,626 puan) tarafından

Gunaydin kizlar napiyosunuz var mi uyanan aktif birileri ben normalde asla uyanamadigim icin suan herke uyuyo gibi geliyo 🤭 

Esimin telefonu bozulmus sesi kendi kendine kisiyo alarm calar duymam diye benimkini de kurup yatmis iki telefon birden caldi diye mi artik neden bilmiyorum benim oglan alarmadan once zipladi kalkti uyutmaya calisiyorum suan hareketsiz yatiyo (anasi kilikli uyumasam da yatmayi severim bazen kimse dokunmasin diye de gozlerimi kapatirim gercekten uyuyorum sanarlar 😂) hic belli etmiyo uyanik oldugunu 

28+5 hamileyim hic kalkasim yok hic bisey yapasim yokcher yerim agriyo gibi komsum bisey olursa cagir isin gucun geleyim diyo oturmak istiyo heralde diye yaprak almistim hem onu saralim hem otururuz dedim dun o da ogleden sonra hasta ziyaretine gitcem sabahtan yapalim demesin mi 9 da hazirla gelirim dedi sabahin goru ruyamda gormus gibi sarma sarcaz normalde hic isim olmaz ogleden once 😂 

Hazir cocuk da uyumamis kalkayim bi supurge tutayim sagda solda kil falan olur icine dusmesin sonrada icimi hazirlayim yapraklari aksamdan sarartmistim zaten gitmeden selam vereyim dedim napiyosunuz kizlar 

4 Cevaplar

0 oy
önce (17,441 puan) tarafından

Günaydın ☀️ 

Biz yine kalktık 6.30 da yavaş yavaş kahvaltı hazırlıyorum 

Oğlum mız mız kalktı hala da devam ediyor 😕

önce (1,626 puan) tarafından

Hayir olsun insaAllah hastalanmasin 

-Reklam-
0 oy
önce (809 puan) tarafından

Kaynanamında telefonu kendı kendıne kısıyordu bır kackere kapatıp açınca duzeldı 

Sıkmış mi sıkıştırmış mi naptiysa simdilik calisiyo dedi ama guvenemiyo yinede kuruyo benimkini de kalkti valla 6 bucuktan beri uyanik 

önce (809 puan) tarafından

Olsun bıesey olmaz :)

Sen onu bi de bana sor 

0 oy
önce (5,358 puan) tarafından

Günaydın canım.bende küçük bebemle uyanığız çay koydum kahvaltıya menemen yapacam.ama nasıl uykum var anlatamam.2 kardeş nöbet tutmuş sanki.biri gece uyutmuyor biri sabah

Afiyet olsun canim valla benimde uykum var Allahckolaylik versin 

0 oy
önce (2,152 puan) tarafından

Günaydın 

Konudan bağımsız bişey sormak istiyorum öncelerde tevhid gülü diye biri vardı o sen misin acaba 

Evet seni tevhid gülü ile tanıdım ondan sanırım :)) artık biliyorum 

Oyle mi aslinda herkez bu nickimle tanir sen yenisin o zaman 🤗

6 ay falan oldu burdayım yeni sayılırım senin yorumlarını hep eski nickinle görüyordum bu nickin de bir yerde gecmisti sanki yanlış hatırlamıyorsam baskasidir sanmıştım 😅

Aynen yeni nickim 1 senedir falan vardi zaten olsun tanismis olduk 

Aynen 😊😊

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

28 haftalık hamilelikte halsizlik ve vücut ağrıları neden olur?
28 haftalık hamilelikte artan vücut ağırlığı, değişen hormonlar ve büyüyen bebek, vücut merkezinin kaymasına neden olarak bel, sırt ve genel eklem ağrılarına yol açar. Bu dönemde vücudun taşıdığı yük arttığı için gün içinde çabuk yorulma ve halsizlik hissi oldukça normaldir; ancak ağrılar dayanılmaz seviyeye ulaşırsa mutlaka doktorunuza danışmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Hamilelikte sabahları yataktan kalkmakta zorlanmak normal mi?
Hamileliğin üçüncü trimesterine yaklaşırken yaşanan uyku bozuklukları ve fiziksel ağırlık nedeniyle sabahları yataktan kalkmakta güçlük çekmek çoğu anne adayının yaşadığı bir durumdur. Özellikle 28. haftadan sonra bebeğin hareketliliği ve vücudun ağırlaşması uyku kalitesini düşürebilir, bu da sabahları motivasyon eksikliği ve yorgunluk hissi yaratabilir.
28 haftalık hamilelikte ev işleri nasıl dengelenmeli?
28 haftalık hamilelik sürecinde ev işlerini yaparken kendinizi zorlamamak ve mutlaka molalar vermek en sağlıklı yöntemdir. İşleri gün içine bölerek, ağır kaldırmaktan kaçınarak ve mümkünse destek alarak ilerlemek, hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için önemlidir; yorgunluk hissettiğiniz anlarda işi bırakıp dinlenmeye öncelik verin.
Hamilelikte 28. haftada uyku düzeni nasıl olmalı?
28. haftada kaliteli bir uyku için sol tarafa yatmak ve bacak arasına yastık koyarak destek almak, vücut ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur. Gece uykusunun bölünmesi durumunda gün içinde kısa süreli şekerlemeler yapmak, enerji seviyenizi korumanıza ve ertesi güne daha dinç başlamanıza destek sağlayabilir.
Hamilelikte vücut ağrılarını hafifletmek için neler yapılabilir?
Hamilelikte vücut ağrılarını hafifletmek için en etkili yöntemlerden biri, uygun destekleyici yastıklar kullanmak ve gün içinde uzun süre aynı pozisyonda kalmamaktır. Ilık duş almak, uzman onaylı hafif esneme hareketleri yapmak ve ağır ev işlerinden kaçınmak, kas gerginliğini azaltarak ağrıların şiddetini kontrol altında tutmanıza yardımcı olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+6 oy
14 cevap 642 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (16,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 436 göst.