Ne yapıyorsun puan kazanmak için
Hayatpay uygulamasını indiriip üye oluyorsun ordan fiş okutuyorum faturalarımi ödüyorum para yükleyip ordan alışveriş yapıyorum marketlerde falan ve yaptığım harcamanın yüzde 10 nakit iade veriyor puan veriyor puanlarla ücretsiz hediyeler seçip alıyorum bedavadan
Lütfen PRLRL1 koduyla üye olun hem siz puan kazanın hem ben bulaşık tabletleri ıslak mendiller bebek bezi deterjanlar daha bir çok şeyi hediye kazanalaim
Teşekkürler puanınız geldimi
Post üste ciksin
Nasıl üye oluyoruz
Hayatpay uygulamasını indir benim verdiğim kodla kayıt ol puanlar kazan
Bende kullanıyorum ama kaç gündür fiş okutamıyorum aylık kotanız doldu diyor saçmalık resmen
Evet aylık kota sınırı var
Herhangi bir fiş mi
Bim şok a101 migros falan
Kimlik bilgileri istiyor ne kadar güvenilir??
Evet sizin kodla üye oldum
Evinizde market fişi varsa okutun 50 TL gelicek hesabnizA
Okuttum onaya gönderdiler diyor 3 gün içinde cevap gelecekmiş
Birazdan gelir
Teşekkürler canım
Ay bizim market alışverişleri 10 bin tutuyor rahat aylık bende indireyim
Benim verdiğim kodla kayıt olursan sevinirim
Ya nasil yapiliyor daha onceden kayit oldugum icin puan gelmio..bilen varsa anlatsin
Fiş yükle para yükle onunla alışveriş yap kazanirsin
Belli bi rimit olmasi gerekiyor mu puan gelmesi icin fiş yüklerken
Hayır 10 TL'lik fiste aynı 1000 TL'lik fişte
Helal olsun kız bende baktım ama ugrasamiycam sanırım nasıl fişler lazm ben oldukça atayım sana bide @Mimozammm sende yükleyebilirsin bak bu post sahibi ne güzel şeyler almış
@Annelikkkkk bingo family falan vardı galiba canım bakarım yine tşk ederim 🙏🙏🙏 tokyo ewt cnm olmazsa öyle yaparım :)
Mimozam uygulama üye olurken hangi bilgileri istiyor tek tek yazar msin belki bende üye olurum
Üye olursan kodumu veriyim canım normal uygulamalar gibi kuzum bide tc istiyor
İşte o TC kısmı banabakta vs yoktu bide çoğu kişi hesap silme yok yazmış şikayet var a o yüzden emin olamadkm canm
Valla ben kaydoldum ama öyle hemen hediye falan alamıyorsun canm arkdasın dediği gibi güvenipte para yüklenebilir mi bilmiyorum
Puanlar nasıl kullanılıyor sen kendin TL olarak para mı yukliyosun ben kullanıyorum da nedir anlamadım daha tabi😂 50 TL 1300 puanım var
Hediye bölümü var puanın hangilerine yetiyorsa onu aliyorsun sana ücretsiz gönderiyorlar
Tamam şimdi gördüm hiç kurcalamamistim teşekkür ederim
1,514,324 soru
24,695,351 cevap
368,612 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın