Küs olduğum halam aradığında telefonu açmalı mıyım?

0 oy
275 göst.
önce Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Halam normalde aramaz mecbur olmadıkca bir tazıye bugün benı aramıs. Ben gormedım ama arama saatı annemlerde ortalıgı karıstıtan kızıyla beraber ordayken aramıs. Bu kuzenım annemlerle küsüm biliyorsunuz onun da biraz annemlere gazı var biliyorum ordayken aramıstı. Gormedım tekrar arar mı bilmiyorum ararsa acayım mı? 

1 cevap

0 oy
önce (454 puan) tarafından

Konu ne bilmiyorum ama ben genelde arayan herkese açarım konuşmak istemiyorsam da açıp konuşmak istemediğimi belirtirim

önce (68 puan) tarafından

Ben bugün kurban keserken aramıl gormedım. Ben Annemlerle küsüm   bu kuzenımınde biraz aılemı doldurdu biliyorum. Ben açıldım ve acaba ne yapıyorım dıye agzımı yoklamak için muhtemelen arayıp hoparlöre vereceklerdı

önce (454 puan) tarafından

Açıldım derken kapalıydın açıldın anlamında mı o hiç kimse ilgilendirmez eşini ailene hiç kimseye konuştuğunda bu konudan bahsetme bile bir şey söylediğinde direkt kestirip at hayatı kendin için yaşıyorsun ibadeti kendin için yapıyorsun 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Aile içi sorunlar varken halamın aramasını açmalı mıyım?
Aile üyeleri arasındaki gerginliklerde iletişimi sürdürüp sürdürmeme kararı tamamen sizin sınırlarınıza ve huzurunuza bağlıdır. Eğer telefonun amacı sizi huzursuz edecek bir tartışma ortamı yaratmaksa, kendinizi korumak adına aramayı cevapsız bırakmak en sağlıklı yaklaşımdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Küs olduğum akrabaların yanındayken arayan birini nasıl değerlendirmeliyim?
Küs olduğunuz kişilerin bulunduğu bir ortamda gerçekleşen aramalar genellikle dolaylı bir mesaj içerebilir. Bu tür durumlarda iletişime geçmeden önce, arayan kişinin niyetini ve kendi duygusal dayanıklılığınızı değerlendirerek karar vermek en mantıklısıdır.
Gerginlik yaratan akrabalarla mesafe koymak neden önemlidir?
Toksik etkileşimlerden kaçınmak, zihinsel sağlığınızı korumak ve aile içindeki huzursuzluğu minimuma indirmek için kritiktir. Kendi sınırlarınızı belirleyerek, sizi rahatsız eden kişi ve ortamlardan uzak durmak çatışmaların büyümesini engeller.
Akrabalarla küskünlük sürecinde iletişim nasıl yönetilir?
İletişimi yönetirken ilk adım, kendi sınırlarınızı net bir şekilde belirlemektir. Size kendinizi kötü hissettiren veya manipülatif olduğunu düşündüğünüz kişilere karşı mesafeli kalarak, olası krizlerin önüne geçebilirsiniz.
Beklenmedik bir anda gelen akraba araması nasıl analiz edilir?
Beklenmedik aramaları analiz ederken arayan kişinin geçmiş davranışları ve mevcut aile dinamikleri belirleyicidir. Eğer arayan kişi çatışmalı bir ortamda bulunuyorsa, bu durumun kişisel bir destekten ziyade taraf tutma veya huzursuzluk yaratma amacı taşıma ihtimali yüksektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 484 göst.
0 oy
18 cevap 1,098 göst.
+1 oy
3 cevap 278 göst.
0 oy
27 cevap 1,022 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,774 soru