Görümce ye gittik orya eşimin yeğeni ve nişanlısı geldi gidiyorlardı evlerine eşim bana diyoki güle güle dedinmi sanki çocuk la konusyo yokyani gidenlerde benden 4 5yas küçük saçma deilmi ya çok kızdım sesimi duymamışta ona sormuş
ayy nefret ederim, babam yapar bunu🤷🏼🤦🏼♀️ hoşgeldin dedin mi, çay içer mş sor🤦🏼♀️ e be adam dur da sorayım. bir gün bozacam o olacak 🤦🏼♀️😂 36 yaşına gelmişim bunu öğrenmişimdir herhalde veya birine hoşgeldin demek veya dememek benim kişisel tercihim olabilir
Yaa çok saçma gidenlerde benden küçük sanki bana başbakan gidiyo yaa herkesin içinde güle güle dedinmi diyo sanki ben çocuğum gidenler çocuk
bir gün bozmak lazım anca o zaman anlarlar😂
Yok zaten sokcam birazdan laf orda bozcaktim sustum
Brnimde kaynanam böyle 🤣 hoşgeldiniz dedin mi sofrada sürekli buyrun buyrun dicekmişim önünde yemek var niye sürekli buyrun diyeyim.
İlk evlendik 2 aylık anca gelinim. Dayı ve yenge oturmaya geldi kaynanama bizde gittik beni dürtüklüyor yanımda hal hatır sor die 🤣 ne dediğinide anlamıyorum. Şükür şimdi yapmıyor artık o yaşlandı ben kıdemli gelin oldum artık
Onlar giderken vedalaşsalarmış o zaman.bu erkekler ota b@ka herşeye karışmasına sinir oluyorum
Zaten vedalaştı da benim sesimi duymamış bende sinir oluyorum her boka zıplayan adama
Ay en nefret ettiğim durum kaç yaşında insanız biliriz yani benim de kaynanam çok yapardı git hosgeldin de yağ yak derdi bir gün kaynimin nişanına gidiyoruz hamileyim bulantı hapı içtiğim halde midem bulandı o kadar kötüyüm ki Elim ayağım titredi eşim petrolde durdu elimi yüzümü yıkadım neyse marketten de birseyler alayım dedim kaynanam da yanımda eşimin kuzeni de girdi markete kaynanam kulağıma eğildi senden laf bekledi sen niye laf vermedin dedi ya ben canımın derdine düşmüşüm o bana sorsaydi dedim sonra eşim çok kızmıştı
Ayy ne saçma yaa herkesi biz dusuncez herkesin aklı var sanki çocuk egityolar
Valla millet bana nasıl gelirse ben de millete o şekilde yaklaşırım bide çocuk değiliz ki yönlendirmeye ne gerek var
1,509,774 soru
24,635,577 cevap
365,447 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın