0 oy
120 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,111 puan) tarafından

Nasılsıniz hanımlar bayramınız nasıl geçiyor sohbet olsun çok sıkılıyorum 🫡

11 Cevaplar

+1 oy
önce (4,040 puan) tarafından

Garibanca yaşayıp gidiyoruz bu hayatın kenarında💫

önce (3,111 puan) tarafından

Ahaha olsun gönlümüz gariban değil bence 

-Reklam-
+1 oy
önce (9,806 puan) tarafından

image

yorucu ama güzel ☺️ yeni oturyirum 

Afiyet olsun 

+1 oy
önce (13,960 puan) tarafından

iyiyiz canım, sen nasılsın

evdeyiz takılıyoruz boş boş😂 

Bizde ayni rutine devam küçüğüm hasta onla uğraşıyorum havada soğuk bir isinmadi

önce (13,960 puan) tarafından

geçmiş olsun canım 

Teşekkür ederim 💐 

+1 oy
önce (1,643 puan) tarafından

Elhamdülillah iyiyiz bizde pek bayram olmuyo malesef esimin is durumundan dolayi 1incu gun calisiyodu 3 4te calisiyo 2inci gun izinliydi bi kayinvalidemlere gittik kahvaltidan aksama kadar gidecek yer cok da bizimkiler buyuk diye birakip cikmak olmuyo buyuk halanin ogluyla gelini geldiler aksam uzeri annemler babanemlerden donerken kayinvalidemlere ugradilar bizde ordaydik oylelikle gorustuk aksam da esimin halasina gectik 1 saat kadar oturduk 2 kizi gelini ordaydi diger halada ordaydi ordan da eve gectik benim oglan sabahtan aksama kadar bomba gibiydi gerim gerim gerildim bayram mubarek gun zaten buyuklerin evindeyiz huzursuzluk cikmasin diye bisey de diyemiyorum asla laf soz dinlemedi dogurcaktim nerdeyse dedim bana bu kadar bayram cok bile bugun zaten esim calisiyo hic bi yere gitmedim temizlik yaptim biraz kalani da yarin yapcam boyle rutine dondum ben siz naptiniz gezdiniz mi baya 

Bende gezmedim evin etrafında pinekledik durduk küçük biraz toprak var evin önünde onu capaladim yatakları yıkadım ilk gün bir iki yaşlı komşu vardı ziyaret ettim öyle bize bitti Bayram işte 

Iyi disari cikmissin yine ben yalnizken hic gozum yemiyo valla esim evdeyken yine enerji geliyo 

Bende hep evdeyim alışığım sıkılıyorum ama Bebek durmuyor kapının dibine gidip ağlıyor dışarı çıkmak istiyor 

Cocuklar anlamiyolar cikmak istiyolar 

0 oy
önce (5,849 puan) tarafından

Bayram havası zaten yok da, yapış yapış geçiyor 😇🥵 

Sakarya soğuk hala valla dungece Şimşek seslerinden çocuklarımin hepsi korktu besmele çeke çeke uyudular Bayram gerçekten tadı yok 

0 oy
önce (1,771 puan) tarafından

Hamdolsun iyiyiz canım koydeyiz yarın döneceğiz inşallah. Bayramda güzel geçiyor köyde 

İyi bari sevindim adınıza 

önce (1,771 puan) tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
önce (9,356 puan) tarafından

Bulgaristanda geziyoruz kısmetse sabah yunanistana gidecegiz 😊

Hayat sana güzel valla iyi gezmeler 😊

önce (9,356 puan) tarafından

Fırsat olunca gidiyoruz işte hazir burya ağladık yunanistan yakın 2 saat en fazla neden gitmeyelim  vize dersimizde yokken

Git git valla en iyisini yapıyorsun 

0 oy
önce (2,640 puan) tarafından

Bu Bayram güzel geçmedi oğlum grip oldu bugün de kızımla ben hasta oldum sırada eşim var heralde kemiklerim felâket ağrıyor oğlum ne gece ne gündüz uyumuyor sen nasilsin 

Geçmiş olsun bizde iyi demek adet işte benim küçükte soğuk almış ateş ve kusma var cok agir değil ama batırdı ortaligi

önce (2,640 puan) tarafından

Ya salgın var sanırım dün oğlumu belki birşey yaparlar umuduyla çocuk acile götürdüm hiç susmuyordu nasıl kalabalıktı hepsinde de aynı şikayet kusma ateş perişan haldeler size de geçmiş olsun keşke cocuklar hiç hasta olmasa

He valla ya bide bir günde hemen çöküyorlar

0 oy
önce (1,036 puan) tarafından

Kayın validemlere geldim misafirdi oydu buydu yorgun düştük bebişimin uykusu bu saate kaldı uyutup bende dinleneceğim inşaallah 

Ayy nedense ben bu bayramı çok sevdim evlendikten sonra ilk defa böyle güzel bayram geçirdim elhamdülillah

+1

İyi ne güzel iyi geçmesi

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Bende iki kızla evde Tekim hem hastalar ateş kusma ishal var eşimde Kırşehire abisini görmeye gitti cezaevine 

Ya olsun benim küçükte hasta kusma var şuan salgın gene galiba 

önce (277 puan) tarafından

Evet canım salgın şöyle bir şey var benim kızlar hiç bir yere gitmiyo kimse gelmiyo en çok benim kızlar hastalanıyo anlamadım eltimin çocuklarının kısa kıyafet dondurma çorabsız geziyo  hasta olmuyorlar benimkiler o kadar üstlerine düştüğüm halde sürekli hastalar 

Aynen öyle bizde bir yere çıkamayız bizimkiler çok hasta olmaz aslında ama küçüğüm gece emmek için kalkınca ne yapıyorum üstünü örtmüyor her kalktığımda üstü açık üşütüyor

0 oy
önce (2,165 puan) tarafından

Sabah kayinbabalara gidiyorum akşama kadar akşam eve anca gelip zibariyoruz öyle gidiyor bayramımız 😒

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
+1 oy
9 cevap 475 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (3,760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 337 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Moryel (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.

Kategoriler