Son günlerde olanları biliyorsunuz zaten en son ayrılma kararını vermiştim ama bugün tamamen icraata geçmiş bulundum evdeki kullanılmış bütün çarşafları yorgandır bilmem nedir çöpe bastım kullanılabilir olanları da dağıttım hiçbir şey gözümde kalmadı evet nazarmış büyüymüş bunlar haktır insana ama mantığım değişti eğer bir insan bu kadar açıkları karşıma çıkıyorsa sanırım Allah bana onu gerçek yüzünü gösteriyor kayınvalidem ve kayınpederim Allah başımdan hiç eksik etmesin senin ayakta durmak için bir erkeğe zaten ihtiyacın yok deyip son noktayı koydular gerçekten öz babam olsa bu kadar arkamda durur muydu bilmiyorum yani bugün son bir tartışma yaşadık ve olay tamamen kapandı artık evlilikmiş bilmem neymiş bitti gitti ama size bir tavsiyem olacak bir şeylere ya beni seviyordur aman şöyle daha iyi yanları vardır bu adamın bu huyu kötü ama şöyle de iyi huyları var yok evine bakıyor yok çocuklarını eksik etmiyor falan diyerek gözmezden geldiğiniz şeyler bir gün kapınıza daha büyük şekilde dönebilir o yüzden bazı konularda sınırlarınızdan taviz vermeyin buna değmiyorlar
Boşanmak kötü birşey değil, kimse boşanmak için evlenmiyor. Bazen olmayınca olmuyor . Kafanda bitirdiğin için muhtemelen en ufak kavgası bile göze batıyordur. Hakkında hayırlısı olsun
Şimdi şöyle bir durum var , konu ne bilmiyorum , neler yaşadınız onuda bilmiyorum ama eğer nazar büyü vs varsa bunların etkisi hemen geçmez bilginiz olsun . Acele etme diyemem senin kararın bu ama şuan vesvese altında da olabilirsin .
Olduğu söylendi ama artık onemi yok Allah ıslah etsin benden uzakta etsin
Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman
Kilo verdin mi kız @JeyJey_Hira
Tartilmadım ki canımmm Pazar günü göreceğiz 😁
Ben sizin boşanma sebebinizi hâlâ anlamadım
Özelden yazdım sana
Vallahi bnde
Alev alsın.diyemem..anılar yaşanmışlıklar var.inan insan yalnız kalınca boğazı düğüm düğüm oluyor İnsanız...kaldıramıyor olabiliyoruz Allah içine ferahlık versin
Gerçekten öyleydim boğazımda düğümlenip kaldı birçok şey ama kayınvalidem ve kayınpederim o kadar çok destek oldu ki yani gerçekten Allah cennetinde yer versin o insanlara böyle bir durumda bile bana öz ailem gibi destek oldular şu anda bu kadar sakinleşebildiysem onlar sayesinde çünkü bir iki saat önce kriz geçirme noktasındaydım
Olabilir... ama herşey bi yere kadar...insanoğlu.. cocukların için biraz sabr... herkes kurtuldn.vs der sonra bir elini bulursun öbür elinin yanında
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım duanızda yer verin
kimse ayrılmak için evlenmiyor ama ayrılabiliyor olmak, bunun güvencesinin olması şahane bir durum.
Çocuklar küçük biliyorsun şu durumda bu kadar dik durmamin sebebi ailesi oldu iyiki varlar hayatim ondan ibaret değil dünya onsuz da dönüyor kendine yüklediği bu anlamsız değer yüzünden hayatını mahvetti hiç sorun değil ben cidden ağlamayı bıraktığım an duygu akışım duruyor silip atıyorum
Bir kadın olarak seni incitmek istemem cnm ama aldatma,şiddet yoksa ona limanı yaktım göstersemde yakmam. Bekleme de kalırım. N kadar değişir izlerim
İşin içine ihanet girdiğini düşünüyorum o nedenle bekleme olayı vs bitti gerek yok
Çocuklarınızla bu süreci doğru yönetmek için uzman görüşü aldınız mı
Ailesinin yanına gidicem oraya gittiğimde düşünebilirim ama açıkçası çok gerek görmüyorum çünkü sancılı bir ayrılış değil
Senin ve çocuklarının hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay bi şey değil ama doğru olan böyleyse yapacak bir şey yok. Bazen hayatımız altüst olsa da altı üstünden daha güzel olabiliyor senin için de herşey çok güzel olsun 🤲🏼
♥️
Çok teşekkür ederim hayatım bundan sonra çok daha güzel olacak buna inaniyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Amin canım amin
Hakkında hayırlısı olsun güzelim benim
1,509,790 soru
24,635,824 cevap
365,460 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın