Evet kızlar herkese günaydın günde Seda sayan gibi başlayalım dedim☺️🫶🏼
Nasılsınız neler yapıyorsunuz bayram tatili b nasıl geçti bizimki güzel denebilir şehir dışına çıkmadık ama biraz gezdik eşim evde olunca rahat temizlik yapamayan lardanim bugün bir dip köşe gorisecegim yine
Diyetci tayfa☺️🫡♥️
Siz nasıl yaptınız bayramda ben hiç dikkat edemedim pideler etli ekmekler 🥲
Bugün den itibaren tekrar arınma günü
Kimler benimle 🌸☺️☺️
Tekrar diyete başlamanın verdiği burukluk var içimde 😂😂 günaydın ❤
Senin mi benim mi 😂🥲🫣
Bide gerçekten ömrüm hep dikkat etmekle mi geçecek diye soruyorum kendime az bir şey yesem hemen alıyorum geri
Bende ilk kez düzenli diyete başladım inşallah devam ettirebilirim
Günaydın canım. Bayram Güzel geçti dolaştık baya son cumartesi pazarda bahce AVM dolandık.
Benim eşim hep evde zaten alıştım artık o varken iş yapmaya
Bayramda diyet felan olmaz cano valla baklavalar su börekleri mangallar bide haftasonu pizzalar havada uçuştu 😅 hangi birini yemicen
Bende tartildim 1 kg falzla çıktım daha fazla bekliyorsdum halbuki🫣😂
Gunaydin canim valla pek bayram gormuyoruz biz esim ilk gun 3uncu ve 4uncu gun calisti zaten bayram izni falan olmuyo hic bi ikinci gun bostu onda da geceden gelmisti hic uyumadi kaynanama kahvaltiya gittik aksama kadar orda oturduk annemlerde oraya ugradilar zaten bi esimin halasina gittik aksam o kadar surdu bayramimiz bugun sabah gec kalktik ilk defa cok saskinim 9a kadar uyumusuz kalkinca saglik ocagina gittim asi oldum gelirken simit pogaca aldim cocukla yedik yatiyorum simdi 2 80 hic bisey yapasim yok
Afiyet olsun canım hamilelikte normal gayet bende hatırlayorum her kahvaltı ettikten sonra bir ağırlık cokerdi koltuktan 1 2 saat kalkamazdim 🥲
Bende oyleyim iste yatsam surekli yatarim
Aslında en çok bana Bayram hayatımdaki tüm iki yuzluleri görüp yeniden çiçekler gibi açmaya karar verdim bu benim bayramim oldu :)
🥲🥲 ne diyeyim bilemedim gözün aydın
Günaydın ♥️
Bayramda diyet yapmadım yapamadım:)
Güzel Yanı Kilo da almamışım 😀
Koşuşturmadan mı anlamadım. 😅
Normal şartlarda en az +3😐
Oo sevindim adına 🩷 ben de hareketli hayatım var ama akşam ağır yiyince biraz daha hareketli yapamayınca o direkt kilo oluyor bana göre
Bayramda diyeti bırakmadım gülüm 15gün baba evinde kaldım döndüm evime -3kiloyla şükürler olsun💫
Oo masallah maşallah ne güzel ben bir gün anne evine gitsem +,1ile dönüyorum ☺️
Anneler yapar tabi kııız benim anam sağ olsa yapsa ben de yerdim ama hem temizlik yap hem yemek yap derken erimişim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😥
Günaydın🌸 Bayram yorucu ve güzeldi hamdolsun. Bayramda diyete pek dikkat edemedim ama abartmadimda. Sporda gidemedim evde de yapamadım. Tartıya korkarak çıktım😀 kilo almamışım verememisimde. Dünden itibariyle kaldığım yerden devam ediyorum inşallah.. Diyetci kardeşlerime selam olsun🤗
Canım sen gebesin hatırladığım kadarıyla ben hiç dikkat edemiyordum hamileliklerimde ama yine de az kilo alıyordum benim için tehlike sonrasında başlıyor 😂
Yok canım o ben değilim😀
Ay evet hatırladım o 3 Melek annesi galiba 🥲
Günaydın bayram da diyet yapılmıyor yapamadım ya
Bugün başladım insallah allah utandırmasın.
Amin cümlemizi😂😂
Tünaydın ben de dün geldim memleketten 20 gün kadar kalmıştım şimdi oğlumu uyutup işe girişicem baya iş var
Evlendikten sonra her kurban bayramı kaodlu geçerdi ilk defa güzel bir bayram geçirdim çok şükür inşaallah bir dahaki bayramda böyle kolay ve güzel geçer
Ne güzel sevindim adına 🌸🩷
Sadece iki gün evde değildim gece 4 ye geldim evde sanki on erkek kalmış gibi çamaşır yataklar etraf b.ok götürüyor kalktım uykusuz uykusuz carsaflardan başladım ula anlamıyorum valla iki günde nasıl bu hale geldi ev çok işim var enerjin 0 0 0 :)ya bismillah dedim başladım öyle işte o yüzden diyete gerek yok bende 🤷yada benim diyetin adı 5 ERKEK DİYETİ😄
😂😂 Allah yardımcın olsun zor benim de ablamın 4 oğlu var oradan tahmin edebiliyorum az çok bende bir oğlan bir de eşim var dün akşam 12'de ikisine de patladım artık dedim yeter sadece 5 dakika ekmek almaya gitti babasıyla kucağında uyumuş gece 12'ye kadar yatmadım başımda tepiniyor 😑
Valla Allah canlarını sağ etsin ama iki çocuk ideal 😕yamuldum valla
1,510,027 soru
24,638,450 cevap
365,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın