Nisan, Eylül gibi ay isimlerini güzel buluyor musunuz veya daha klasik Tuğba veya Selin isimleri mi sizce daha güzel?
mesela subatta dogdu bebek ama adi eylul ne alaka diyorum
Benimkide Eylül'de doğdu ama adı nisa 😅😅
Ne alakaysa
Eşim Eylül güzel isim aslında eylülde tanıştık biz dedi, dedim zorlamaya gerek yok ya 😅
Bu soruyu bugün bir kaç kişi daha sormuş ben çok seviyorum bu isimleri bide doğa çiçek tabiat isimleri hoşuma gider yağmur toprak rüzgar nehir ırmak doğa kuzey çınar gibi
Nisan da güzel ama ben Eylülü bir ayrı seviyorum.
Kızım olsaydı eğer ya Ada yada Doğa isterdim
Benim ismim iki tane Tuğba İpek ismi mide çok seviyorum
10 kere Tuğba koyarım 1 kere o isimleri koymam geliyor bana
Bugün seninle ilgili okuduğum 3 post 3'ü de isim ile alakalı galiba kafalar biraz karışık 😅
Benim kızımın adı Eylül ama ay burcu olduğu için değil 31 Eylül gecesi doğduğu için
Kız Eylül ayı 30 çekmiyor muydu?
Pardon yanlış yazmisim
Yani o ayın son günü doğdu normal doğum olduğu için sonuna kadar zorladı
Kuzenim Bebeği eylülde doğacak diye Eylül koyacağım dedi haftalarca Eylül dendi. 3 4 hafta erken geldi bebek 31 ağustosta doğdu ama Eylül oldu 😂
@gulistaN_18 o kadar zor oluyor ki zaman kavramı diye birşey kalmıyor insanda
@Amerikanbebesi Eylüle ramak kalmış 😄
Ay isimlerini sevmem ama Ekin ismi çok havalı geliyor bana. Bir çocuğum ekin zamanı doğsa da ekin koysam diyorum🤣 ( Ekimde de doğabilir yani😄)
Benlik değil. Nisanda doğdu diye Nisan, Eylül'de doğdu dıye Eylül tercih etmem. Daha anlamlı sebepler lazım bana 😊
Eylül ayını çok severim kavurucu sıcaklardan sonra havanın ılık olduğu hafif rüzgarların hiç rahatsız etmeden yüzünü okşadığı ve rengarenk yaprakların yerleri süslediği çok güzel bir ay bence anlayan biri için tam aşk ayı ve aşkın meyvesi de Eylül olmalı
Ağustos Ocak Mart ne ka saçmaysa bence Eylül ve Nisan da o ka saçma
1,510,146 soru
24,639,585 cevap
365,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın