Gebelik testinde 5 dakikada çift çizgi çıktı, hamile miyim?

0 oy
379 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1,831 puan) tarafından

Üçüde Cift Çizgi 5 Dk İçinde Çıktı Hepsi

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(10,304 puan) tarafından

Ben diğer ikisini de göremedim ama üçüncüde görülüyor

(1,831 puan) tarafından

Var Aslında Canım Onlardada Yalancı Değildir Üçüde dimi ilk ikisi aynı idrar diğeri daha birikmiş idrar😂

-Reklam-
0 oy
(889 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım benim ♥️ 

(1,831 puan) tarafından

Var mıdır ya hep yalancı pozitf  diye korkuyorum

0 oy
(3,440 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın 🤗

(1,831 puan) tarafından

Var mıdır canım ya bir tanrsi predictor early uzun olan

(3,440 puan) tarafından

Adetin geçti mi canim 

(1,831 puan) tarafından

Yok Daha 7 Gün

(3,440 puan) tarafından

Ben adetime 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı canim Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🤲

(1,831 puan) tarafından

Korkuyorum Ya Yalancı Pozitiftir Diye

0 oy
(20,307 puan) tarafından

İlk ikide görünmüyor üçte var

(1,831 puan) tarafından

Var aslında Canım

(20,307 puan) tarafından

Belki buraya atınca çözünürlük düştü canım ondan da olabilir. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah 

(1,831 puan) tarafından

Korkuyorum Canım Ya Yalancı Pozitif Olur Diye

(20,307 puan) tarafından
+1

Canım üçünde de varsa muhtemelen değildir. Bir kan ver, yoksa da emin ol zamanı vardır. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor içini ferah tut son test net duruyor

0 oy
(161 puan) tarafından

Benimkide gecikti 1gün test yapmaliyim miyim..bide hangi hamilelik testi iyi marka olarak

(1,831 puan) tarafından

Artımed Alma Canım Gerisini Alabilirsin

(161 puan) tarafından

Tamam canım. Tşk ediyorum hayırlı olsun gebeligin😊

(1,831 puan) tarafından

İnşallah Vardır Canım Ya

(161 puan) tarafından
+1

Adetini bekle o zman da yaparsın canım ..inşallah hamilesindir..

0 oy
(31,857 puan) tarafından

Kaç gün geçti ve hangi saatte yaptın sabah ilk idrarla yapsan daha net olur üçüncüye göre var 

(1,831 puan) tarafından

Diğerlerindede çizgi var aslında akşam üstü yaptım

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Gebelik testinde 5 dakika içinde çift çizgi çıkması ne anlama gelir?
Gebelik testinde 5 dakika içerisinde beliren çift çizgi, testin pozitif olduğunu ve vücudunuzda gebelik hormonu olan hGC'nin tespit edildiğini gösterir. Test kutusunda belirtilen süre içerisinde çıkan belirgin ikinci çizgi, yüksek ihtimalle hamile olduğunuzun güçlü bir işaretidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evde yapılan idrar testinde çift çizgi ne kadar güvenilirdir?
Evde yapılan idrar testleri, doğru uygulandığında yüzde 99'a varan oranda güvenilirlik sunar. Eğer test süresi içerisinde net bir çift çizgi gördüyseniz, testiniz pozitif sonuç vermiştir; kesin teşhis için bir sağlık kuruluşunda kan testi yaptırmanız en doğrusudur.
Gebelik testinde ikinci çizginin hemen çıkması neyi ifade eder?
İkinci çizginin test süresi olan ilk 5 dakika içinde hemen çıkması, idrarınızdaki hGC hormon seviyesinin testin algılayabileceği düzeyin üzerinde ve yeterli olduğunu ifade eder. Bu durum genellikle gebeliğin başladığını ve hormon seviyelerinin yükselmeye devam ettiğini gösterir.
Gebelik testini yaptıktan sonra ne zaman doktora gitmeliyim?
Evde yaptığınız test pozitif çıktıktan sonra, gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini teyit etmek için bir kadın doğum uzmanına başvurmanız gerekir. Genellikle son adet tarihinizden itibaren 6-7 hafta geçtiğinde yapılan ultrason muayenesi ile gebelik kesesi net bir şekilde görülebilir.
Testte çıkan çift çizgi hamilelik dışında başka bir nedenden olabilir mi?
Genellikle gebelik testlerinde çift çizgi doğrudan hamileliği işaret eder ancak nadiren kimyasal gebelik veya bazı hormonal ilaç kullanımı gibi durumlarda da pozitif sonuç alınabilir. Test sonucunuzdan emin olmak için kan testi olan Beta-hCG değerine baktırmanız en kesin sonucu verecektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 397 göst.
8 Haziran 2026 Cinsel Yaşam kategorisinde Sibel6619 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
1 Temmuz 2026 Diğer kategorisinde eslemree (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
25 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Yuska (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 369 göst.

Kategoriler

1,514,121 soru

24,692,896 cevap

368,440 kullanıcı