12 Haziran'da anaokulları da tatil mi?

0 oy
418 göst.
önce Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından

12 haziranda bütün okullar 1 gün süreyle tatil olacakmış. Anaokulları da dahil mi buna?

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Ogrtmen bir gün önceden haber veriyor genelde tatil olunacağı zaman canm benimkide anaokulunda bu arada tatil şimdi baktim

image

-Reklam-
0 oy
önce (30,996 puan) tarafından

Özel kreş değilse tatil olur bence çünkü resmi tatil 

0 oy
önce (20,008 puan) tarafından

Tüm kurumlar canım ayrımsız

önce (8,948 puan) tarafından

Niye tatil 12 si

önce (480 puan) tarafından

Lgs var bacimsuuu cuma tatil cumartesi Pazar da giriyor 3 gün yatış 

önce (14,093 puan) tarafından

dünya kupası maçı için lgsyi erkene çektiler, o yüzden cumayı tatil yaptılar 😅 

önce (8,948 puan) tarafından

He biliyom 13 de LGS de tatili bilmiyordum iyi oldu benim oğlana 

Sınavlara bile sinir oluyor oğlum bu hafta full test çözmek yerine okul sınavlarına çalışıyor kimi okul Bayram öncesi yapmış sınavları LGS si düşünüp

0 oy
önce (10,007 puan) tarafından

Olur canım tüm kurumlar 

0 oy
önce (16,063 puan) tarafından

Evet tatil bizimki yarı özel bağımsız anaokulu olmasına rağmen öğretmen tatil olacak dedi

0 oy
önce (64,831 puan) tarafından

haziran ayinda hic tatil yok derken ne tatliymis bu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

12 Haziran tarihinde anaokulları tatil mi?
12 Haziran tarihinde anaokulları da dahil olmak üzere tüm resmi okul öncesi eğitim kurumları tatil kapsamındadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen genel tatil kararı, tüm kademelerdeki okul öncesi ve ilköğretim kurumlarını kapsadığı için anaokuluna giden çocuklarınız o gün eğitime ara verecektir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
12 Haziran'da okul öncesi kurumlar neden tatil ediliyor?
12 Haziran'da okulların tatil edilmesinin temel sebebi, akademik takvim düzenlemeleri ve sene sonu işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. Bu süreçte tüm okullarda olduğu gibi anaokullarında da öğretmenlerin idari işleri tamamlaması ve öğrencilerin dönem sonu süreçlerinin yürütülmesi hedeflenmektedir.
Anaokullarında 12 Haziran tatili özel kurumları da kapsıyor mu?
Resmi tatil kararları genellikle devlet okullarını bağlayıcı nitelikte olsa da, özel anaokulları da Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu genel tatil takvimine uyum sağlamaktadır. Özel bir anaokuluna çocuğunuzu gönderiyorsanız, kurumunuzun kendi yönetimi tarafından yapılan güncel duyuruları kontrol etmeniz en sağlıklı sonuç olacaktır.
12 Haziran günü anaokulları için bir idari izin söz konusu mu?
12 Haziran günü uygulanan tatil, tüm eğitim kurumları için geçerli olan idari bir düzenlemedir. Bu kapsamda anaokullarında eğitim ve öğretim faaliyetlerine bir gün süreyle ara verilmiştir ve tüm okul öncesi eğitim personeli de bu idari tatil düzenlemesine tabidir.
Çocuğumun anaokulu 12 Haziran'da açık olacak mı?
12 Haziran tarihinde tüm okul öncesi eğitim kurumları tatil olacağı için çocuğunuzun anaokulu büyük ihtimalle kapalı olacaktır. Ancak kurumunuzun özel bir yaz programı veya farklı bir çalışma düzeni olup olmadığını öğrenmek için okul yönetimiyle iletişime geçmeniz kesin bilgi almanızı sağlayacaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (8,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 586 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,818 soru

24,648,036 cevap

366,151 kullanıcı

...