Menisküs hastasıyım, Skechers ayakkabılar hafif mi?

0 oy
178 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,077 puan) tarafından

image

image

Nasılsınız? Biz bi telaş koşturup gidiyoruz oğlum lgs sınavına girecek son 8 gün dualarınızı yavrumdan eksik etmeyin 

Bi yandan minnak kızımın okuma bayramı var haftaya Salı günü onun için kıyafet aldık 

Kız kardeşimin düğünü var 14 günümüz kaldı koştur koştur hepsine yetmeye çalışıyorum eşim şehir dışında çünkü yorulduğumu çok derin derinden hissediyorum bu aralar 

Geldik malum soruya ben yine ayakkabıya karar veremedim birde schkers marka ayakkabılar nasıl hafif mi kullanışlı mı ağır ayakkabı giyemiyorum dizimde menisküs yırtılması var hemen yoruluyorum sizce hangisi güzel 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,012 puan) tarafından

En İyi Cevap

Rabbim kolaylık versin sınavını güzel geçirsin inşallah. Bizimde geçen seneydi çok stresli zamanlar bilirim. Ayakkabı için 2. resim diyorum. O marka çok rahat ve hafif oluyor

-Reklam-
+3 oy
önce (10,446 puan) tarafından

Skechers çok hafif ve kullanışlı aşırı rahat bir ayakkabı onun dışında spor ayakkabı giyemiyorum 

önce (3,077 puan) tarafından

Duruşu biraz kaba ağır gibi geliyor bana hiç mağazada felanda denemedim 

Hep Adidas Nike kullandım 

+2 oy
önce (3,602 puan) tarafından

Allah'ım kolaylık versin 

2.ci resimdeki beğendim 

Allah razı olsun ❤️ teşekkür ederim 

+1 oy
önce (9,090 puan) tarafından

İkinci olan renk olarak daha güzel 

Ben de hep Skerchers alırım çok hafif oluyor bide Columbia markam var onlarda çok rahat

Teşekkür ederim ya ben ayakkabı konuşunda çok sıkıntılıyım ayaklarım topuklarım hemen yara okuyor babet, bot,çizme felan asla giyemem 

Ayakkabı alırken biraz fazla inceliyorum 

Tercih yapamadım ama yapacam inşallah 

Bunlar hafif modelleri mavi olan senin istediğin tarz olabilir benim 6 tane bu marka ayakkabım var rahat ediyorum ayağımda topuk dikeni var

image

Sende ben gibi neyde rahat isen ondan devam demişsin 😂 güle güle giy hepsini

+1 oy
önce (13,560 puan) tarafından

2 numara diyorum 

Teeşekkür ederim naber Esra 😂😂

Bol koşturmaca bol iş bol karmaşa bende haberler böyle sen nasılsın

Daha fazlası bende 😂😂😂

Rabbim ikimizede kolaylık versin inşallah 🤲

İnşallah ❤️❤️❤️

0 oy
önce (20,006 puan) tarafından

Skechers bobs hafif dlites nispeten ağır memory foam yazan ve daha delikli yüzeyleri olanlara bak çorap gibidir. Nike rnr V5 bende gri beyazı var rahat oldukça. Adidas samba ile aldım mesela o çok hafif ama rahatsız bir ayakkabı 

Ay çok teşekkür ederim tek tek bakacam 

Adidas samba gazelle ve spezial arasında sa kaldım ama yorumlarda çok rahat olmadığını ve altının çok kaygan olduğunu yazmışlar 

önce (20,006 puan) tarafından

Rica ederim canım, samba breaknet gazelle rahat değil çok düz taban da ayak ucu da ağrıyor canım eşim de ben de kullanıyoruz onu giydiğimiz gün spor ayakkabı konforu olmuyor. Şık evet ama skechers ya da Nike ın bu hafif yüksek tabanların yanından geçemez 

Tamam çok çok teşekkür ederim Niken bu modelini alaacam hemen ❤️

0 oy
önce (4,063 puan) tarafından

Spor ayakkabı tarzım değil..  Başka model bakma şansın varsa... bence onlara bakalım..ben begenemwdim

Ama işete başka ayakkabı giyemiyorum çok ayakkabımı dağıttım giyemedim 🙈

0 oy
önce (5,236 puan) tarafından

2. Olan daha güzel canım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Skechers ayakkabılar hafif ve günlük kullanıma uygun mudur?
Skechers ayakkabılar, özel olarak geliştirilen hafif taban teknolojileri ve esnek yapıları sayesinde günlük kullanım için oldukça konforludur. Özellikle uzun süre ayakta kalan veya hafiflik arayan kişiler için geliştirilen Memory Foam tabanlı modeller, ayağın şeklini alarak gün boyu yorgunluğu minimize etmeye yardımcı olur.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Menisküs yırtılması olanlar için nasıl ayakkabı tercih edilmelidir?
Menisküs yırtılması gibi diz problemleri yaşayanlar, darbe emici özelliği yüksek, ortopedik destekli ve yumuşak tabanlı ayakkabıları tercih etmelidir. Diz üzerindeki baskıyı azaltmak için tabanı çok sert olmayan, yürüyüş esnasında ayağın doğal hareketini destekleyen ve topuk kısmı hafif yüksek olan modeller diz sağlığı için daha uygundur.
Gün boyu koşturmacalı günlerde hangi tür ayakkabı giyilmeli?
Gün boyu yoğun hareket gerektiren işlerde hafif, hava alabilen ve esnek yapıya sahip spor ayakkabılar tercih edilmelidir. Ayakkabının ayağı tam kavraması ve bağcıklı modellerin tercih edilmesi, adım atarken diz ve eklem bölgelerine binen yükün dengeli bir şekilde dağıtılmasına katkı sağlar.
Skechers ayakkabıların diz ağrısına bir faydası olur mu?
Skechers modelleri, darbe emici taban teknolojileri sayesinde yerle temastan kaynaklanan şoku azaltır, bu da dizlere binen yükü hafifleterek ağrı hissini minimize edebilir. Ancak menisküs yırtılması gibi ciddi durumlarda ayakkabı seçimi kadar, uzman bir hekimin önerdiği egzersiz ve destekleyici ekipmanların kullanımı da büyük önem taşır.
Ağır ayakkabı giymek eklem sağlığını nasıl etkiler?
Ağır ayakkabı kullanımı, her adımda bacak kaslarına ve eklemlere binen yükü artırarak çabuk yorulmaya ve ağrıların tetiklenmesine neden olur. Özellikle menisküs veya kireçlenme gibi diz rahatsızlığı olan bireylerde, ağırlığın fazla olması diz kapağı üzerindeki baskıyı artırarak gün sonu yorgunluğunu belirgin şekilde artırır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,689 göst.
25 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,422 göst.
0 oy
12 cevap 841 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,928 göst.
28 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,322 soru

24,641,633 cevap

365,828 kullanıcı

...