Kırık beyaz koltuklara uygun orta ve zigon sehpa ne almalıyım?

0 oy
353 göst.
önce Diğer kategorisinde (13,571 puan) tarafından

Kızlar bana orta ve zigon sehpa fikri ve linki lazım ya beyaz güzel bulamadım ahşapta yakışmaz gibi geliyor halı ve mobilya bu kanepelere kırık beyaz örtü kullanacağım 

image

image

8 Cevaplar

0 oy
önce (64,833 puan) tarafından

sen model atsaydin secseydik daha iyi olurdu ya😊

önce (13,571 puan) tarafından

Bulamadımki işte baktım baktım içine sinen çıkmadı

-Reklam-
0 oy
önce (3,188 puan) tarafından

Etrafında mobilyacı varsa ordan baksan daha iyi ben geçen sene sehba aldım hiç güzel çıkmadı görüp almak daha mantıklı imkan varsa tabi

Çok yok olanlara baktım hep ahşap rengi bu sene moda oymuş

0 oy
önce (2,061 puan) tarafından

Rengini bulamadiysan acele etme. Eve geçtikçen sonra bulursun inşallah 

Yok valla içime sinen

0 oy
önce (187,203 puan) tarafından

inegöl muzaffer mobilya sitesine bak muhtesem urunler var ve kalite 🤌🤌🤌

Bakayım canım 

önce (187,203 puan) tarafından

yasadigin yere getiriyolar

0 oy
önce (5,873 puan) tarafından

Eğer gerçekten büyük bir salonun yoksa, orta sehpa sadece yer kaplıyor. Hiç sevmiyorum ya, benimkini kenara çekip saksıları üstüne koydum. 

Zigon olarak da senin zevkine bağlı. Bazı akşap renkleri çok güzel oluyor. Ama düz beyaz her zaman tercihimdir. 

Üstteki attıklarıma beyaz daha uyumlu salon çok büyük sayılmaz ama seviyorum ortada oda bu

image

0 oy
önce (41 puan) tarafından

Mobilyaların varsa sehpa için hiç acele etme bence sonra gönlüne göre bulursun zaten ilk taşındıktan sonra eşya alma Faslı bir türlü bitmiyor o zaman düzenine göre bir tane uydurursun

İnşallah çok güzel bulursun önce nasıl bir şey istediğine Karar verirsen bulması kolay olur

İstediğim belli aslında ama sanırım o modellerin modası geçmiş 😅 aşırı klasik bişey istiyorum oda yok 

😅 ben ilk konteynere girince dedim ki eşyanın hiç önemi yokmuş eve çıkarsam asla eşya almayacağım iki kanepe yeter dedim son aylarım da her yerden eşya bakıyordum pinterest'im eşya dolmuştu Eve çıkınca hiç o baktıklarımla alakasız ama yine gönlümce güzel oldu inanıyorum Senin de çok güzel olacak kafada planladığımızla aldığımız hiç aynı olmuyor😊

Kendime verdiğim sözler konusunda henüz istikrarımı koruyorum bozoğlana gidince işler değişiyor tabi 😅 kafamdaki belliy aslında bohem tarz istiyorum alacaklarımıda öyle aldım ama koltuklarım biraz bozuyor genel tarzı ama bunlarda sapasağlam atmaya gönlüm el vermiyor çift takımım vardı bunları kullanmadım desem yalan olmaz 

İnşallah taşındıktan sonra da istikrarını koruyabilirsin😅ben yapamadım çok özlemiştim düzen 😊 koltuklarında kullanmadıysan yazık olur İyi yapmışsın

0 oy
önce (808 puan) tarafından

Mobilyalarin bu pembe cicekli kirlent olanlar mi canm 

Evet canım 

0 oy
önce (39,648 puan) tarafından

Benim koltuklara benziyor. Halım da bu renk 

imageorta sehpam bundan halı ile aynı tonlarda rengi. Koltuklarla beraber almıştım sehpayi

Benim eski sehpam buydu aynını bulamadım 

önce (39,648 puan) tarafından

Mobilyacilar yapmıyor mu

Mobilya aldığım yer yapmıyor satışıda yokmuş furaxa gittim beğenmedim imalatçılarda bu yıl ahşap çalışıyoruz diyor o renk modaymış 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kırık beyaz örtülü koltuklara hangi renk sehpa daha şık durur?
Kırık beyaz örtülerin olduğu salonlarda açık gri, mermer desenli veya metalik detaylı cam sehpalar modern ve ferah bir görünüm sağlar. Ahşap tonlarını tercih edecekseniz, koltuk kumaşınızın dokusuyla uyumlu olacak şekilde çok koyu olmayan, meşe veya açık ceviz gibi doğal tonlara yönelerek dekorasyonda dengeyi kurabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Modern bir salon için orta ve zigon sehpa seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Orta ve zigon sehpa seçiminde salonunuzun genişliği ile koltuklarınızın oturma yüksekliğini baz almanız önemlidir. Orta sehpanın koltuk minderinizle aynı hizada veya birkaç santim altında olması kullanım konforunu artırırken, zigon sehpaların ise iç içe geçebilen modellerden seçilmesi küçük alanlarda büyük bir yer tasarrufu sağlar.
Beyaz koltuklarla uyumlu orta sehpa modelleri hangileridir?
Beyaz koltuklarla en çok uyum sağlayan modeller arasında cam tablalı metal ayaklı sehpalar, mermer görünümlü modern tasarımlar ve minimalist çizgideki parlak lake beyaz sehpalar yer alır. Eğer odada kontrast oluşturmak isterseniz, mat siyah metal ayaklı ahşap tablalı modeller de endüstriyel ve modern bir hava katacaktır.
Zigon sehpa alırken hangi malzeme uzun ömürlü ve kullanışlı olur?
Zigon sehpalarda uzun ömürlü bir kullanım için metal iskeletli ve çizilmeye dayanıklı kaplamalı modelleri tercih etmeniz önerilir. Özellikle MDF üzeri lake boya veya temperli cam tablalar, günlük temizlikte kolaylık sağlar ve uzun yıllar formunu koruyarak dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası haline gelir.
Küçük salonlarda orta sehpa yerine ne kullanılabilir?
Küçük salonlarda orta sehpa yerine, ihtiyaç duyulmadığında kenara çekilebilen şık bir puf veya iç içe geçebilen modern zigon sehpa setlerini kullanmak alanı daha geniş gösterir. Bu ürünler hem sehpa ihtiyacınızı karşılar hem de odada gereksiz bir kalabalık oluşturmadan çok yönlü bir kullanım imkanı sunar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 306 göst.
7 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sedagnay (330 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 448 göst.
10 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 425 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,868 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (2,505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,889 soru

24,649,031 cevap

366,210 kullanıcı

...