30 yaşındayım 7 ve 2 yasında 2 oğlum var yeter
21yaş 15gun sonra.
Bir yasinda kiz bebisim var tek 🌹
31 yas 2 buçuk yas oğlum
17 gün sonra 27 yaş 10 yas ve 3 yaş bir kız bir oğlan çocuğum var
28 yaş. 2 yaşında oğlum var
27 ye girecem 1 kızım 2 oğlum var. Sırayla 7 buçuk, 6 buçuk ve 2 buçuk yaşındalar
bende temmuz da 30 olacam inşallah, bir 2 buçuk yaşında kızım bide 9 aylık oğlum var banada yeter Rabbim isteyene versin
30 yaşındayım 4 yaşında kızım var :)
26 yaşında olacam haftaya cumartesi. 8 yıllık evliyim 5 buçuk yaşında kızım var ve 29 haftalık hamileyim oğlum olacak
24 yaşındayım 4 yaşında kızçem var
27 yaşındayım 3.5 yaşında kızım 5 aylık oğlum var
36 yaşındayım, 3 yaşında kızım var. başka düşünmüyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İki ay sonra tam 45 olucam 15 yaşinda kızım 3 yaşinda oğlum var çok şükür
Kiz sanada maşallah 42 yasinda iyi doğurmuştur sende çok sanslisin 😊 ama geç anne olunca hersey çok rahat oluyor sadece fiziksel bazen yoruluyorsun
81 doğumluyum bende tşk ederim 😊 kızımda rahattım sakin bir çocukdu oğlum çok hareketli yerinde beş dakika durmuyor iş yerinden bir sene izin aldım üç sene oldu dönemedim emekli etti beni 😊
Bende valla işi bıraktım suan kismetse bu ay emekli olmak için imza atacağım.artim evde emekli mamasi yicez yapacak birsey yok 😊
36 yaşındayım tek çocukta mutluyum
28 yaşındayım.
2,5 yaşında bir oğlum var.
1,5 yaşında bir kızım var.
5 aylık bir oğlum var.
İleride kaç olur bilmiyorum.
Masallah kendine yakın bir arkadaş gördüm
Çok çocuk sevenlerde bugün😁😁
Suan 47 yaşındayım 17 aylik oğlum var
31 yaşındayım 1 kızım var 6 yaş olacak
32 yaşında 3 çocuk annesiyim 11,8 ,3 yaş çocuklarım
24 yaşındayım 5 2.5 i bir buçuk yaşlarında 3 çocuğum var
Yaş 35 bir kızım var 5 yaşında ikincisi de yolda son haftam çok şükür yeterli bizim de Rabbım isteyen hakedene nasip etsin inşallah 🤗
32 yaşına gireceğim 4 yaşında bir kızım var
1,510,531 soru
24,643,950 cevap
365,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın