Eşimin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesine ne demeliyim?

0 oy
377 göst.
önce Diğer kategorisinde (472 puan) tarafından

Kızlar eşinizin arkadaşlarıyla beraber bir iki günlüğüne şehir dışına tatile denize gitmesine ne dersiniz? Ben git kafan dağılsın diyorum ama bir yandan da içim rahat etmiyor. Dikkat ederiz çok kadınların olduğu yere gitmeyiz diyor, yine de erkek bu çok da güvenemiyorum 🤣

Bu arada eşim sende kız arkadaşlarınla gidebilirsin dedi çok ses etmedim o yüzden 🤣

20 Cevaplar

+2 oy
önce (4,177 puan) tarafından

Ayda bir defa eşim arkadaşlarıyla 1 gün kampa gider yada başka yere gider gidebilir bende arkadaşlarımla tatile gidiyorum bazen evliyiz diye sürekli dipdibe olacak değiliz ayrıca içinde kötülük olan kişi yanınızdayken bile yapar uzağa gitmesine gerek yok 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,848 puan) tarafından

Ben cafeye gidince bile sinir oluyorum  kaldiki tatil yok kesin birbirimizi yeriz

0 oy
önce (1,777 puan) tarafından

Valla yatılı gidilecekse ikimizde birbirimizsiz biyere gidemeyiz. Ben şehir dışı yatılı tatile karşıyım ya benide götür ya da sende gitme😆

0 oy
önce (31,034 puan) tarafından

Böyle bir arkadaş ortamı yok aslında ikimizde asosyaliz ben ondan bir parça daha fazla gezerim iş arkadaşlarımın evine giderim düğünü doğumu olur hayırlı olsuna giderim beraber buluşup dışarda zaman geçiririz ama bu genelde şehir içi bir kaç saatlik planlar olur eşim ev kuşu o yüzden benim için çok mümkün değil o da bensiz gitmez denize gitmez istese de ailece gidelim der o yüzden bize çok yabancı ve olanaksız bir durum bu 

0 oy
önce (9,443 puan) tarafından

Kendi gidermi bilmem giderse hep beraber 1 2 gun izin veririm ama eşim bizi birakmaz

0 oy
önce (14,126 puan) tarafından

gidebilir benim için sorun değil. ben de giderim bu arada kız kıza

0 oy
önce (4,087 puan) tarafından

Gecen yıl eşim Giresuna Trabzon Rize bir haftalığına giddi. Ben gitmedim... bekardı imam arkadaşları  ikibebekle...  gidmek istemedim..istediğ yere gidebilir sıkmamak lazım... bazen insan kendiye  kalmakister

..

0 oy
önce (849 puan) tarafından

Benim eşim gider yılda bir kez urfa gaziantep turu yaparlar oraya gitmezlerse ya hamama giderler yada kışın kayak yapmaya giderler geçen yıl işyeri kıbrısa göndermişti 1 hafta hem tatil hem seminerler için otele 😂 bişey dememiştim arkadaşlarıyla denize gitmez pek bende gönderiyorum ama içimde göndermeseydim olarak kalıyor bunu ona yansıtmıyorum 😏🧐

0 oy
önce (9,114 puan) tarafından

Hiç böyle bir talep etmedi biz olmadan denize gitmez her yere beraber gideriz bizim bahçemiz var bir kaç kere arkadaşları ile piknik yapmıştı sonra ondan da sıkıldı ama böyle bir şey talep etse ben izin vermem

0 oy
önce (2,313 puan) tarafından

ben olsam derdim ki kadinlarin orayada gidebilirsin. kendine ve bana saygin varsa zaten sorun olmaz. ama kendini karinlarin oldugu ortamda kuduracak kafar sefil ezik bir adam olarak gorupde kadinlarin oldugu ortamdan kacacacksan o senin sorunun benim degil

önce (7,137 puan) tarafından

Çokta umurlarinda olur ya :))))

önce (2,313 puan) tarafından

umrinda olmayan zaten evde dort duvar arasinda kalsada her halti yer🤣

önce (17,454 puan) tarafından

Bende laflarımla iğnelerim böyle ağrına gider🤭

Hemde böyle demesi bile insana kuşku bırakır 

0 oy
önce (29 puan) tarafından

Alışır izin verme izin verme derim

0 oy
önce (7,137 puan) tarafından

Ben gitmem de gondermem de 

Dışarıdaki insanlarada güvenmiyorum, eşime de guvenmiyorum 

Gideceksen beraber gider geliriz 

Genç bekar delikanlı degil ya hayirdir 

0 oy
önce (4,698 puan) tarafından

Eğer ki benim de kendi arkadaşlarımla gitmeme ses etmeyecekse gidebilir. Yani ben sadece ben o hakkı elde edemeyeceksem gitmesini istemem, kıskançlıktan değil. 

0 oy
önce (8,984 puan) tarafından

Öyle bir arkadaş ortamı olmadı yıllardır 😅 bekarken bile gitmemiş ki evlenince gitsin. Ailecek 3 4 kere gittik ondada hep ben zorladım gideceğimiz yerleri ben ayarladım öyle gitti. 

0 oy
önce (4,928 puan) tarafından

Gidebilir aslında kafası dağılsın diye çokta isterim aynı şekilde bende gideceğim dersem eşimde git der 

0 oy
önce (7,658 puan) tarafından

Yani benlm eşim onsuz bir yere gitmeme izin vermez demeyeyim de istemez kendi de bensiz bir yere gitmek istemez . Götle don gibiyiz biz iyice. Heryere beraber gideriz. 

0 oy
önce (715 puan) tarafından

Bu kadar diken üstünde yaşanmaz. Yapacak olan her yerde her şekilde yapar. 

0 oy
önce (5,933 puan) tarafından

Karışmazdım ya, eşime güvenim tam. Burada ortak havuz var dolu kadın çocuğu bile tek yolluyorum kocamla ben gitmiyorum. Yani sıkıntı olmazdı bacım 

0 oy
önce (3,206 puan) tarafından

Her sene kendi arkadaşlarımla muhakkak tatil yaparız çocuklara eşlerimiz bakar biz kız kıza takılırız ben sorun yapılacak birşey görmüyorum 

0 oy
önce (1,848 puan) tarafından

Ben karışmam gidecekse gider 3 sene önceydi bir kez Antalya'ya gitti 3 arkadaş dakika başı beni aradı ben burda 1 hafta napcam sensiz uyuyamiyom Allah aşkına kavga çıkart bişey yap beni buradan kurtar dedi sonra çok hastayım yalanıni uydurdum görüntülü aradım taksi cagircam dedim oda hemen döndü 2 gün kalamadı🤣🤣🤣🤣 yok anam yok benimki bana yapışık yatakta bile illa eli kolu ayağı biyeri bana değip uyuyacak adam manyak yaa keşke gitse 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesi durumunda güven sorunu nasıl aşılır?
Güven sorunu, çiftler arasındaki şeffaf iletişim ve karşılıklı sınırlar belirlenerek aşılır. İçinizdeki huzursuzluğu eşinize dürüstçe ifade etmek, tatil planları ve beklentiler hakkında net bir konuşma yapmak, ilişkinizdeki belirsizlikleri gidermeye yardımcı olur. Güven, sadece karşı tarafa duyulan bir inanç değil, aynı zamanda sizin kendi sınırlarınızı koruma ve duygularınızı yönetme becerinizle ilgilidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte eşlerin ayrı tatil yapması ilişkiyi nasıl etkiler?
Evlilikte eşlerin ayrı tatil yapması, bireysel alanlara saygı duyulduğunda ilişkiyi güçlendirebilir ancak iletişim eksikliği varsa güvensizliğe yol açabilir. Bireysel hobilerin ve arkadaşlıkların korunması, kişisel gelişimi desteklerken, bu süreci şeffaf yönetmek evlilikteki bağı taze tutar. Önemli olan, tarafların birbirine olan sadakatinden ve ilişkinin önceliklerinden emin olmasıdır.
Eşim arkadaşlarıyla tatile giderken hangi sınırlar konulmalıdır?
Eşinizle tatile çıkmadan önce, tatil süresince iletişim sıklığı, gidilecek ortamlar ve sosyal medya paylaşımları gibi konularda karşılıklı beklentilerinizi netleştirin. Sınırlar, kısıtlayıcı olmaktan ziyade ilişkinin sağlığını koruyacak ortak mutabakatlar olmalıdır. Dürüst bir diyalogla belirlenen bu sınırlar, iki tarafın da kendini güvende ve huzurlu hissetmesini sağlar.
Eşime erkek arkadaşlarıyla tatil planında nasıl güvenebilirim?
Eşinize güven duymak için geçmişteki davranışlarına ve ilişkinizin temelindeki dürüstlük seviyesine odaklanmanız faydalı olur. Eğer eşiniz geçmişte güveni sarsacak bir tutum sergilemediyse, bu tatili onun sosyal bir ihtiyacı olarak değerlendirmeye çalışın. İçinizdeki şüpheyi kontrol etmek için, tatil süresince onunla düzenli iletişimde kalarak duygularınızı yapıcı bir dille paylaşabilirsiniz.
Eşin arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin vermek doğru bir yaklaşım mı?
İzin vermek yerine, bu durumu bir onay mekanizması değil, evliliğin getirdiği bir özgürlük ve güven denklemi olarak görmek daha sağlıklıdır. Sağlıklı bir evlilikte eşler birbirlerinin bireysel sosyal hayatlarına destek olmalıdır. Eğer eşinizin arkadaşlarıyla tatil yapması içinizde ciddi bir rahatsızlık yaratıyorsa, bunun nedenlerini derinlemesine incelemeli ve kendi sınırlarınızı eşinizle açıkça tartışmalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,145 göst.
0 oy
14 cevap 584 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 582 göst.
0 oy
27 cevap 591 göst.
29 Mart 2026 Aile & Aşk kategorisinde Sedagnay (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler