Kizlar merhaba 2018 den ilk girdiydim heralde sonra bir 3 4 sene girmedim bur kaçtır okuyordum neler yapıyorsunuz merak ettim :))
Eski nickin neydi 🤗
Pitikcan❤️ buydu :))
He hatırlamıyorum 😁
Olabilir benim aklıma
Sevda
Rahime abla
İkbal kalmis
sevda burda
Bennn eski tayfadanim:)
Anladım o ara cok aktifim sonradan okul vs araya girince cok giremedim şimdi ara ara okuyorum bir yazmak istedim kimler kalmis diye:))
Hatirladnmi beni peki
Hep nicin ayni miydi canim
Genelde buydu canm evt
Animsar gibiyim canim ☺️
2020 den beri buradayım eskisi gibi girmiyorum bendee😏
O seneler bende cok aktiftim 2. Çocuktan sonra cok girmedim:))
Çocuklarla ayrı bi telaş içinde giriyor insan 🌸Eski isim neydi🙃
Aynen oyle canim pitikcan❤️ buydu eski ismim canim
😁🤣 Hatırlıyorum bu ismi ben ya
Olabilir canım 🤭
2019 dan beri burdayım kaç kere isim değişti 🫠
Nasılsın canim iyi misin o zamanlar pek bir hareketliydi sayfa su ara sanırım cok post açılmıyor her güne bir kaos vardı nerdeyse😄
evet gerçekten eskiden çok güzeldi adını bilmiyorum ama sarışın bir bayan vardı o zaman onun postları çok hoşuma giderdi 🙂 iyiyim bu arada sen nasılsın
Evet o hanımı bende hatırlıyorum cok zarif biriydi ❤️ bir iki tane Ankaralı hatırlıyorum elhamdülillah bende iyiyim canim bu sene kizim 1. Sinif oldu çok şükür okuma yazma derken geçti iste
2020 var olur mu
Seni hatırlıyorum Nagiş ismin hafızamda kalmış nasılsın iyi misin muhtemelen sen beni tanımazsın ama eski nicim pitikcan ❤️ dı:))
2023de katıldım ben ama burayı geç farkettim gebe bölümündeydim ozmnlar ahahahha eskilerden ben bu nazlıyı hatırlıyorum doğadan vardı Rahime vardı hala burdalarmı bilmiyorum
Yusuf Eymen vardı sanırım❤️ yusuf❤️Eymen❤️ su tarz bir nici vardı cok sevmiştim arkadaşımdı sonra hesabı silince gitti duruyor mu acaba hala merak ediyorum onuda cok isterdim naptigini bilmeyi🥹
Bende en çok nazlıyı merak ediyorum hamile kalmak istiyodu ama sorunları vardı ailesinde ne oldu hamile kaldım kaynanasından kurtuldumu kafamda deli sorular ahahahhaha
Büşra vardı birde cok çocuk sahibi olmak istiyordu en son hamileydi sanırım onuda merak ediyorum insallah cok mutludur🥰
Büşra ismindee bi kaç kişi vardı senin dediğin hangisiydi acaba bide bir iki sene önce ortalık karıştı mahkemelikler falan oldu sonradan isim değiştirip gelenler oldu giden o ara gitti eskilerden
Aaa ne oldu ki o kadar mahkemelik cok şaşırdım bilmiyorum canim kirmizi kalpli Büşra yazıyordu başında ve sonunda vardı sanki kalpler
2019 un son ayı aralıktan selam 🫡 😂
Selam canım 🤭
Bende yıllardır burdayım canım. Hoşgeldin🌸
Canım yukarda beni sormuşsun çok sevindimm😊😊 vallahi dün aklıma düştün 😍😍
Aaaa sendin demi canim nick değişmiş hatırlamadım nasılsın iyi misin tevaffuk iştee cok sevindim senden haber aldığıma inan🥹🥹❤️❤️
Çocuk sayısı değişince nickide değiştirdim. Buraları terkedemedim. Mutlaka uğrarım😊
iyiyim elhamdülillah. Sen nasılsın. Çocukların nasıl🌸
2021 olur mu :)
Olur canim bem 2022 2023 den sonra sildim ondan once vardım eski nicin neydi bunun hatirlayamadim☺️
1,510,537 soru
24,644,043 cevap
365,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın