Devlet hastanesinde burun estetiği yaptıran var mı?

0 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Kızlar burun estetiği olmak istiyorum çok kötü duruyor eşimle resim bille çekmek istemiyorum kötü çıkıyorum diye bütçemi aşıyor özel klinikler devlette olucam dediğim de şanz işi kötü yapıyorlar diyorlar tedirgin oluyorum İzmit'te  devlet hastanelerinde yapan oldumu hiç yada sizce devlette ki doktorlar da güzel yaparmı fikriniz  nedir sizlerin 

1 cevap

0 oy
önce (2,322 puan) tarafından

evet sana isi . benim cok istedigim bi doktor lutfi kirdardaymis devlette. ozel

klinik acinca  ben buldum inu. iki ay once mesela bulsam devlette olmaya cesaret ederdim . sans  isi gercekten

önce (54 puan) tarafından

Kim peki ben fazla anlamadım da  develette olan bir dr kendi kliniğini mi açtı ve yada şuan kaça yapıyor bilginiz varmı 

ben baktigimda 2020 civariydi hakan avci. suan klinigi var istanbul kadikoy natulis  uzerindeki  konutlarda recidanceda . pahali 250 den asagi degildir suan .  ben uzun suredir doktorun yaptogi burunlari takip ediodum ama nerde bilmiodum . hatta klinik doktoru falan diye düşünüyordum çok pahalıdır diye düşünüyordum sonra bir gün insthram kesfette onume o doktorun postu cikti. iste lutfikitdara veda diye ekip arkadaslariyla foto paylasmispasta kesmisler .  kendi klinigini acacavini yazmis . falan filan . oyle ogrendim eskiden devlette doktor oldugunu.. Önceden sadece yaptığı burunlar öncesi sonrası olarak atıyordu nerede hangi hastanede çalışıyor hiçbir fikrim yoktu o postu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü keşke gitseydim diye ki ben ömrümde hiç devlet hastanesine uğramamış insanım babamın özel sağlık sigortasından faydalaniodum buyudum ben ise girdim benim ozel sogortam

oldu evlendim esim sigortaci o sigorta yapti ozel yani ömrümde hiç devlete gitmemişsin satma sırf o doktora kaçırdığım için pişman oldum giderdim yani devlet eğer bilseydim o doktor devlette diye

Ben de araştırıyorum develetteki dr ama çıkmıyor yorumları da yok o yüzden endişe ediyorum birde birşey sorucam eşim fabrikada çalışıyor şimdi ocak ayında sizi de özel sigortaya geçirecem dedi  böyle olduğun da özel de olabiliyormuyum ücretsiz bilgin varmı 

hayir yabi. bir sene pirim

odeyeceksin yani bir sene ozel

sigortali olacaksin ki ertesi sene ozel saglik sigortasi karsilasin.  almadan sigorta veirirmi hic :)) once alacak senden ki sonra verecek  ilk bir yil odemen gerekir ertesi sene policeni yenileyince oder tum ozel hastane seylerini police kapsamina gore. bu arada estetik yaptircaksan zaten onunozel sigorta karsilamaz. sadece sagliksal sorun olan durumlari karislar

Him anladım bilmiyorum bu işleri teşekür ederim KBB randevu aldım haftaya gidil göstericem sonra  estetik uzmanlarıyla konuşup ücret öğrenip hangisi daha iyi diye araştırıp dr yaptığı resimleri göstermesini istiycem ondan en azindan yaptığı burun ameliyatlarını görürsem için rahat eder

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Devlet hastanelerinde estetik burun ameliyatı nasıl yapılıyor?
Devlet hastanelerinde burun estetiği ameliyatları genellikle fonksiyonel bir sorun (nefes alma güçlüğü, deviasyon gibi) varsa plastik cerrahlar veya KBB uzmanları tarafından gerçekleştirilir. İlk olarak hastaneden randevu alıp muayene olmanız ve doktorunuzla estetik beklentilerinizi konuşmanız gerekir. Eğer sadece estetik amaçlı bir müdahale isteniyorsa, bazı devlet hastanelerinde bu işlem özel statüde veya belirli kriterler doğrultusunda yapılabilmektedir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Devlet hastanesinde burun estetiği olmanın avantajları ve riskleri nelerdir?
Devlet hastanesinde ameliyat olmanın en büyük avantajı, tıbbi donanımın ve acil müdahale imkanlarının tam kapsamlı olmasıdır. Ancak estetik operasyonlarda doktorun yoğunluğu nedeniyle birebir estetik kaygılar için ayrılan süre kısıtlı olabilir. En önemli nokta, doktorunuzun daha önceki ameliyat sonuçlarını incelemek ve rinoplasti konusundaki uzmanlığını sorgulamaktır. Operasyon sonrası iyileşme süreci her iki kurum tipinde de benzer şekilde ortalama 6 ile 12 ay arasında sonuçlanır.
Burun estetiği ameliyatı öncesinde doktor seçimi nasıl yapılmalı?
Burun estetiği öncesinde doktorunuzun uzmanlık alanına ve özellikle rinoplasti üzerine odaklanıp odaklanmadığına mutlaka bakmalısınız. İlk olarak, ameliyat olmayı düşündüğünüz doktorun daha önce yaptığı burun estetiği sonuçlarını içeren portfolyosunu görmeyi talep edin. Doktorun tecrübesi, burun yapınızın anatomik özelliklerine uygun teknikleri bilmesi ve sizin beklentilerinizi gerçekçi bir şekilde değerlendirmesi başarı oranını artıran en temel faktörlerdir.
Burun estetiği sonrası tam iyileşme süreci kaç gün sürer?
Burun estetiği sonrası ameliyatın ardından ilk 7 ila 10 gün içerisinde alçılar veya bantlar çıkarılır ve morluklar büyük oranda azalır. Ancak burnun tam olarak oturması, ödemlerin tamamen inmesi ve şeklinin netleşmesi için 6 ay ile 1 yıl arasında bir süre geçmesi gerekir. İyileşme sürecinin ilk haftasında ağır fiziksel aktivitelerden kaçınmalı ve doktorun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanmalısınız.
Devlet hastanesinde burun estetiği için nasıl randevu alınır?
Devlet hastanesinde burun estetiği görüşmesi için öncelikle MHRS üzerinden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi veya Kulak Burun Boğaz bölümünden randevu almanız gerekmektedir. Muayene sırasında burun yapınızın estetik operasyona uygun olup olmadığını ve devlet bünyesinde bu işlemin yapılıp yapılamayacağını doktorunuzla doğrudan görüşebilirsiniz. Eğer fonksiyonel bir rahatsızlığınız varsa, randevu alırken mutlaka bu durumu belirtmeniz sürecin ilerleyişini kolaylaştıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 153 göst.
29 Mayıs 2026 Güzellik-Bakım kategorisinde Berensuay (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
10 cevap 775 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 246 göst.

Kategoriler

1,510,673 soru

24,645,815 cevap

366,026 kullanıcı

...