Herkese günaydınnnnn nasılsınız napıyorsunuz hanımlar
Ben 1 saat sonra doktora gidicem bebeğin cinsiyetini öğrenmeye 17 haftalığız artık görür doktor dimiiii🤣🌼 önce sağlık istiyorum rabbimden ama gönlümden kız geçiyor inşallah gönlüme göre de olur
Hayırlısı olur canım
Benimde eltim doğum yapmış o u görmeye gidicem işlerimi hal ettikten sonra
Belli olur tabii sağlıkla al bakalım inşallah kucağına 🌸
Aminnn canım inşallah
Hayırlı sabahlar Rabbim gönlüne göre sağlikli evlât versin inşallah benim iki çocuğumda içime doğmuştu cinsiyeti
İlk çocuğumda oğlum diye sevdim oğlum oldu ikinci de kızım diye sevdim ultrasonda net pipi gördük 🤣🤣 bunda kız diyorum bakalım ne çıkacak
Maşallah üçüncü olacak o zaman Rabbim sana kız evlatda nasip etsin o zaman tâbi önce sağlık hayırlı evlat olsun
BBu 3. Son yeter bana
Günaydın iyiyim çok şükür uzanıyorum.
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Amin cümlemizden
Günaydın canım
Ay çok heyecanlı 🌸 inşallah öğrenirsiniz çocuklar anamı aglatmalarina rağmen yinede Bebek ile ilgili şeyler hep heyecanlandırıyor beni☺️
Ayyy çok heyecanlıyım bakalım eve 3. Erkek mi geliyor yoksa kız mı 🤣
Hmm öyle daha da heyecanlı oluyor bende 2 kızım var di 3.yu öğrenmeye gidince kalbim çıkacaktı heyecnadan erkek dedi 3. De inşallah senin de kalbine göre versin Rabb'im sağlıkla
Kalbimden geçen kızdı ama oğlum olacak genede çok mutluyum 😂🌸
Ooo maşallah sana 3 oğlanla boool sabır ve başarılar 🤣
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌺 benim üç kızım var 😅 şuan 4. Kızıma hamileyim 😅😅❤️❤️
3. Oğlum geliyor hahahahaha 😂 erkekmiş
😅😅😅😅 nasip yapicak bişey yok bende 4. Kız hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.
Benimde 3 kızım var
Kızdı gönlümdeki erkek çıktı😆
Gunaydın rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp ettaın inşallah gosterır cinsiyetini 😍
Gunaydin canimm bebek saklamazsa soyler doktor Rabbim once saglik sonra gonlune gore versin insaAllah
Biz kalkali cok oldu esime ayri bize ayri kahvalti hazirladim esim yatti bende ocaga yemekleri koydum bulasik makinasini calistirdim bende kahvaltimi yaptim uzandim 2 80 suyun kaynamasini bekliyorum kahve icip islere baslicam cok incelemicem bi supursem yeter bebek kiyafetlerini yikicam bugun
Önce hayırlı ve sağlıklı sonrada gönlünce olsun canim
1,510,676 soru
24,645,927 cevap
366,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın