Günlerdir uykumu kaçıran yaprak sorununu nasıl çözdüm?

+1 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Rabbime binlerce şükür olsun valla çok çok rahatladım iyiki sizi dinleyip kapısına gitmişim kadının

Kadın sağolsun helal olsun dedi,ben toplamiyorum ama sorulmasını isterim dedi 

Kızlar inanın kaç gecedir uyuyamiyodum

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,181 puan) tarafından

Sen yaprağı sar gülüm 1 tabakta ablaya ikram et çok sevindim seni bu dertten kurtaran Allah a şükürler olsun

önce (116 puan) tarafından

Bin şükür olsun hemde  

Çok sağol Hocam

-Reklam-
0 oy
önce (3,192 puan) tarafından

Bak için rahat etti işte bazısı izin veriyo ama bazısı boş yalragi koparsan haram olsun diyo sorman iyi olmus

Öyle valla çok şükür bunuda atlattım 

Sağol canim

0 oy
önce (14,127 puan) tarafından

kadın da iyi niyerliymiş, sen de iyi yapmışsın canım 

Öyle valla 

0 oy
önce (5,173 puan) tarafından

Senın kadar bende rahatladım

Dimi yaa 🙂sağol canım 

0 oy
önce (187,212 puan) tarafından

Hafi gecmis olsun en azindan gonul rahatligiyla yiyebilirsin🌷❤️

Kız yemek sorun değildi yani nasıl boyle biı hataya düştüm bilmiyorum 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Ben insana sormadan yemem bile gönlünden kopmazsa diye hani gönülsüzlukk olur diye ama önce izin alirsan istesede haram edemez yani niyetini vermis Allâh biliyo yani

0 oy
önce (4,088 puan) tarafından

Acılcası caminin yaprağı var bize ait biri toplamışsın ben bozuldum.camiye ait.. ortada biz oturuyoruz insan sormalı...iyi etmişsin

Caminin malı diyorsun gülüm siz de oturuyorsunuz diye toplayamazsınız ki beytül mal statüsüne giriyor.

Caminin imamı olmak, oranın mülkiyetine sahip olmak veya oradaki malını kendi ailesine tahsis etmek hakkını doğurmaz.

İmamın eşi olmanız size cemaatten veya dışarıdaki herhangi bir vatandaştan daha fazla bir hak tanımaz.

O asma, "Camiye kim gelirse gelsin, imam dahil herkes ihtiyacı kadar toplasın, helal olsun" diyen biri tarafından (vakfeden kişi tarafından) bu şartla dikildiyse ve bu durum bir gelenek haline geldiyse, herkes gibi siz de toplayabilirsiniz. Fakat burada da "imamın hanımı" olduğunuz için değil, "herhangi bir vatandaş" olduğunuz için hakkınız olur.

Şayet böyle kim tarafından ekilmiş niyeti nedir bilinmiyor ise durum şüpheli görülür ve toplanmaması gerekir. O durumda kimse toplamıyor çürüyüp gidecek ise istifade edilir. Neticede sulamasını bakımını illaki yapıyorsunuzdur çeşmenizle. 

Köylü size ait dedi... ve budama vs.biz  yapıyoruz.atıyorum mezarlığa gelip  benim canımın onumden yaprağı sessizce.. toplamak da ayrı bir ironi... nasıl ki lojman imama tahsil edildiyse lojmana ait herseyide imam kullanılır.anlamoyprum vakıf malı deyip.. toplayıp gidmek..sevap mı enteresan  işlerde bugün  sanırım .neyse..

Sen lojman demedin ki cami dedin. Lojman bahçesindeki ağaçların budaması sulaması gübrü ilacı kısacası bakım size aitse orda oturduğunuz süre zarfında bahçede olan şeylerde size ait olur.  

Camiye ait lojmanda...

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ev içindeki yaprak sorunu nasıl çözülür?
Ev içindeki yaprak veya benzeri çevresel temizlik sorunlarını çözmek için öncelikle sorunun kaynağını belirlemek ve profesyonel destek alarak çözüm üretmek en etkili yöntemdir. İlk olarak ilgili kişiyle doğrudan iletişime geçip beklentilerinizi net bir şekilde paylaşmalı, ardından sorunun kalıcı olarak giderilmesi için gerekli adımları ortaklaşa belirlemelisiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Komşularla yaşanan sorunlar nasıl tatlıya bağlanır?
Komşularla yaşanan anlaşmazlıklarda en sağlıklı çözüm yöntemi, sakin bir dille yüz yüze konuşarak karşılıklı beklentileri açıkça ifade etmektir. İletişim kurduğunuzda karşı tarafın da görüşlerini dinleyerek helalleşmek ve ortak bir noktada buluşmak, huzursuzluğun giderilmesinde ve uzun vadeli çözüm sağlanmasında en önemli adımdır.
Bir sorunu çözdükten sonra iç huzur nasıl sağlanır?
Günlerdir uykunuzu kaçıran ve sizi strese sokan bir problemi çözdükten sonra iç huzuru sağlamak için üzerinizdeki yükün kalktığını kabul edip kendinize vakit ayırmalısınız. Sorunu geride bırakarak durumu kabullenmek ve başarılı bir çözümle stres kaynaklarını ortadan kaldırmak, zihinsel rahatlama sürecini hızlandıracaktır.
İletişim kaynaklı ev veya apartman sorunları nedir?
İletişim kaynaklı sorunlar genellikle tarafların beklentilerini net ifade edememesi veya yanlış anlaşılmalar sonucu ortaya çıkan huzursuzluklardır. Bu durumları aşmak için öncelikle karşı tarafın sınırlarına saygı duymak ve kendi isteklerinizi nezaket çerçevesinde dile getirerek, sorunun büyümeden çözülmesini sağlamak gereklidir.
Sorun çözerken doğru iletişim yöntemi hangisidir?
Sorun çözerken kullanılan en doğru iletişim yöntemi, doğrudan ve yapıcı bir dille karşı tarafın kapısını çalmaktır. Sorunu tarafsız bir şekilde dile getirip, kendi rahatsızlığınızı anlatırken karşı tarafın da tutumunu anlamaya çalışmak, sağlıklı bir çözüm süreci oluşturmanın temel anahtarıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 502 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 296 göst.