Kizlar hava dehşet ısındı spora ve diyete devam edenler el kaldırsın 😄
Spor çok yok ama diyete devam ediyorum yürüyorum arada
Valla 9.5 kilo verdim totalde
Masallah nasıl verdiniz yaa
Diyetle :)
Kilit noktası ney işte bende diyetteyim 2 aydır gram gitmiyor nerde hata yapıyorum anlamıyorum ya kalori alımına dikkat ediyorum inan yediklerimi tek tek kalorisini hesaplıyorum günlük 1200 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum yine gitmioo of of
Kaç kilosun bende kendim çok az verebildim dikkat ettiğimi sanıp etmiyordum yani. Sonra diyetisyene gittim onunla 7 hafta oldu sanırım 5 kilo verdim. İlk haftasında 2.300 verdim ama liste dışına asla çıkmadım oarmagımı bile yalamadım
Ben başladım ama kendimi daha zorlayamıyorum amelıyatlı yerim sızlıyor bugun kanda verdim ama çok şükür ödemim dagılmaya başladı artık hormonlarım da normale dönüyor leslıe yapıyorum grow zorladı şimdilik agrım oldu
Ağrın varsa zorlama sezeryanmi oldun beklemen lazım senin
Yok canım dış gebelık ameliyatı oldum tüpüm yırtıldı laporaskobi ile alındı karnımda 3 delik var 40 gün geçti normale dönebilirim artık
Ben varım canim. Sıcak havada mücadeleye devam inşallah
Günde kaç saat yapıyorsun birde ne yapıyorsun diyette varmi
Önce evde grow jo yapıyordum . Salona yazıldım 2 saat gitmeye çalışıyorum. Diyet destekli ilerliyorum
18 haftalık hamileyim spor yapmıyorum ama eşim spor salonuna gidiyor Ben de onunla birlikte yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum ekmeği tamamen kestik şeker için hemen hemen neredeyse kestik diyebilirim az yağlı sebzeler et tavuk balık bu tarz besleniyoruz İnşallah bu gebeliğimde çok fazla kilo almadan atlatırım diye düşünüyorum İnşallah yarabbim bir an önce artık doğumdan sonra toparlanıp sporuma başlayacağım ben de inşallah
Yediğine dikkat etmen bile yeter şuan için doğumdan sonra aynen başlarsın spora daha iyi olur.
İnşallah bakqlim❤️
Eve kürek çekme aleti aldık, haftada 3 ya da 4 gün 30 dakika onu yapıyorum. Tam diyet değil ama karbonhidrat ve şekeri azalttım. Aşırı kilom olmadığı için çok kilo değişimi olmuyor ama incelmem oldu
farkettimi ya . bizim spor salonuna da koymuslar kurek aleti. daha kullanmadim . iki haftaya oglanida camiye yazdircam gunde 4 saatim bos . o sureyi spor salonunda degerlendircem .kullanirim eger guzel
incelme yapiosa
Nabzı aşırı artırıyor, benim ortalama 135lerde oluyor nabzım. Ben basenden 3 cm, belden 2 cm inceledim, başka hiçbir spor yapmıyorum. Eşim araştırmış, en fazla kas çalıştıran alet buymuş. Eşim 10 kiloya yakın verdi ama arada 1 saat falan yapıyor, ben asla o kadar yapamıyorum.
evet kurek en iyi kardio aletlerinden . kosu bandi bisiklet eliptik falan hepsinden daha cok yakiyor. hic denemedim gecen gun dordum
spor salonuna koymuslar . denim bakim saatler ce yapilmaz zaten heralde 20 30 dk kondosyon gelistikce artar
Spor salonunda bende yapıyordum ondan o çok mantıklı cidden tüm kasların çalışıyor kol bacak alt karın üst karın hepsi harika birseydi millet elini durmuyordu salonda ben direk ona kosuyordum benden sonra moda oldu salonda 😄
ben buara debelendikce batioyorum. ama durmak yok. nerdeyse bir bucuk aydir naparsam yapim kilo aliyorum. bugun lesliye basladim 2 mil yurudum . eskide 3 mili iki set yapardim . usendim ilk gun bide iki den baslim yarin tamamlarim videoyu🤣30 dk yuruyus de yaptim sabaj
Durmuyorsan sorun yok😄 Biktirma kendini ara ver dicem bu sefer vücut hantallasiyor iki arada bir derede kaldım şuan 😂
Her ikisine de devam ediyorum elhamdülillah
Ben sabah cok guzel baslıyorum ama aksama dogru bozuluyor diyete devam edebılsem guzel olcakta bebekten sporda yapamıyorum boş oda yok aksam bebek uyurkende ses olur dıye malum belkı artık havalar ısındı onu gunduzlerı bahceye cıkarıp azda olsa yururum dıye dusunuyorum bakalım
Ben başladım bgun 10. Gun zayıflamam lazım ilk çocuktan snra hemoroid oluştu bende kilo da aldım mi bakıyorum yine Ağrı oluyor o yüzden zayıflamam lazım
Dışarı çıkacağım zaman evde spot yürüyüş yapmıyorum dün 10bin adım atmışım yeter
Çıkmadığım zamanlar 30 dakika tempolu koşu 15 dakika titreşim makinesini takıyorum
9 kilo verdim diyet sürecinde korumak için çabalıycam artık zayıflamak istemiyorum
Benim bu ara göbek çıktı. E iki doğum yaptım göbek çıkmaya meyilli. Normalde evde yapmak için youtube tan ya da uygulamalardan bakıyordum. Bu sefer onlarla ikna olmayınca durumumu chatgbt ye yazdım onun dediği egzersizleri yapıyorum göbeğim için😄 Şu isimli egzersizleri yap dedi. Tabi ismini falan youtube da arattım nasıl yapılıyor diye😁 İşe yararsa bi ay sonra buraya başlık atarım daha 3 gün oldu😄
Yedim içtim gezdim tozdum hesap zamanı😌
1,510,876 soru
24,648,884 cevap
366,198 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın