Hangi tesettür mayo modelini seçmeliyim?

0 oy
145 göst.
önce Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından

Canlar günaydın geçenki postuma cevap veren herkese teşekkür ederim öncelikle dönüş yapamadım bebiş sağolsun:) Temmuz gibi izne ayrılcak eşim bi Deniz de yaparız dedik gezme dışında bu ikisi arasında kaldım model olarak hangisini seçerdiniz fikirlere açığım teşekkür ederim şimdiden 🥰 

image

image

📊 Tek Seçim
72.7% (8 oy)
27.3% (3 oy)

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,362 puan) tarafından

Yazın yakmaz mi bu kumaşlar tarzım deil ama 1 bence 

önce (717 puan) tarafından

Kumaşı polyester çabuk kururmuş özelliklerinde öyle yazıyor daha önce burdan almadım az buçuk yakar herhalde 😀 Ya iki çocuk olunca vücut biraz saldı 1 daha mantıklı olur dimi hem belli de etmez rahat olurum

önce (2,344 puan) tarafından

hasema mayo kumasi bu ama binlardansa bence su itici ozellikli bisey al yapismasin. ustteki attiginin alt kismi sandy kumastir yani bol tayt gibi dusun. islaninca yapisir. alttaki de yapisir bacagina ama havluyla suyunu hizlica cekince yapismasi gecer parasit kumas. ama bence su itici ozellikli al yani şemsiye gibi damlacik damlacik aksin su kumastan hic ustune yapismaz islanmassin nerdeyse

-Reklam-
0 oy
önce (14,196 puan) tarafından

1 i seçtim ama 2de çok ucuz ikisini de alsan iyi olabilir, ıslak mayo ile kalmaz değiştirirsin üstünü. 

geçen hafta anneme aldık, tam tesettür mayosu değil ama 4 parçalı 1800 liraydı

Trendyolda satıcısı Sefamerve ve 2150 fiyatı. Kendi sitesinde 900 görünce çok şaşırdım . Muhtemelen bonesi açık tam kapalı olarak onu ayrı alırım. bir de sudan çıkınca pantolon yukarı çıkmaz dimi daha önce gittim ama girmedim korkuyorum ilk defa giricem 🫣

0 oy
önce (1,826 puan) tarafından

Sefamerve den bitkaç elbise beğendim ama daha öbce sipariş vermedim kalıpları nasıl gğvenilir bir site mi

Bu arad 1. Model

Ben daha önce bir kere verdim memnun kalmıştım ama yıllar oldu tabi olduğu gibi geliyor olmasa iade ederim zatenn. Teşekkür ederim 😊 

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Haşema markasının performans serisi var çok rahat onları tavsiye ederim

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Tesettür mayo seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Tesettür mayo seçiminde en önemli kriter kumaşın hızlı kuruyan ve su tutmayan yapıda olmasıdır. Mayo kumaşının klora ve tuzlu suya dayanıklı, esnek, nefes alabilen ve vücut hatlarını belli etmeyecek yapıda olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca güneş ışınlarına karşı koruyucu (UV) özellikli modelleri tercih ederek cildinizi koruyabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Yarı kapalı ve tam kapalı tesettür mayo arasındaki fark nedir?
Tam kapalı tesettür mayolar tüm vücudu saran tunik, pantolon ve bone üçlüsünden oluşur ve tam koruma sağlar. Yarı kapalı modeller ise genellikle daha kısa kollu veya diz hizasında pantolonlu tasarımlara sahiptir, denize girerken daha fazla hareket alanı sunar ancak tesettür kriterlerine göre tercih edilmelidir. Hangi modelin size uygun olduğunu tatil yerinizin imkanlarına göre belirleyebilirsiniz.
Deniz için hangi kumaş türünde tesettür mayo daha konforludur?
Deniz için en konforlu tesettür mayo kumaşları genellikle paraşüt kumaş veya özel likralı mayo kumaşlarıdır. Paraşüt kumaş modelleri su tutmadığı için denizden çıkınca ağırlık yapmaz ve hızlı kurur. Likralı modeller ise vücuda daha iyi oturur, esnektir ve yüzme esnasında hareket kısıtlılığı yaşatmadan suda rahat hareket etmenizi sağlar.
Tesettür mayonun suyun içinde yukarı çıkması nasıl engellenir?
Tesettür mayonun su içindeyken yukarı çıkmasını engellemek için tunik ve pantolonun birbirine bağlanan çıtçıtlı veya düğmeli modellerini tercih etmelisiniz. Bu mekanizmalar deniz veya havuzda kıyafetin suyun kaldırma kuvvetiyle yukarı sıyrılmasını önler. Ayrıca tunik boyunun çok kısa olmayan ve vücuda tam oturan modelleri seçmek de bu problemi minimize eden önemli bir detaydır.
Tesettür mayo seçerken hangi beden ölçüsüne göre hareket etmeliyim?
Tesettür mayo seçiminde günlük kıyafetlerinizden bir beden büyük tercih etmeniz su içindeki hareket kabiliyetiniz için daha uygundur. Mayo kumaşları vücudu sıkıca sardığı için tam bedeniniz bazen çok dar gelebilir, bu yüzden ürün açıklamasındaki ölçü tablosuna bakarak göğüs ve bel çevresini ölçerek seçim yapmanız en doğru yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
+1 oy
10 cevap 571 göst.
16 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bitanecikoglum (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.

Kategoriler

1,510,852 soru

24,648,393 cevap

366,170 kullanıcı

...