Ovülasyon sonrası Predictor testinde hayalet çizgi mi var?

0 oy
72 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

image

Herkese merhaba. Ne olur beni eleştirmeyin. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Bir kaç aydır tekrardan hamile kalmaya calısıyorum ama olmuyor.bu ay ilk defa ovülasyon takip ettim test ile. 26 pik gördüm. 25-26-27 değerlendirdik. Bugün regl olmam gereken ilk gün ama olmadım. Predictor early ile test yaptım. Artık ben mi hayalet çizgi görüyorum emin değilim. Eşimde de ben de de bir sorun yok gözüküyor. Negatif görmekten cok yoruldum. Lütfen yorumlar mısınız

4 Cevaplar

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Yani çok dikkatli bakıldığında alttan hafif bir hayalet çizgi var gibi ama varla yok arası göz yanılması mi bilemedim. İnşallah gönlünüzce olur her şey sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz evladınız olsun. Bence bir kaç gün sonra tekrardan yapın testi 

önce (57 puan) tarafından

Yanlış yönlendirmeyeyim diye bir daha baktım ama çizgi yok sanırım :( Bakacağım diye kör olacaktım:) Stres yapmayın lütfen stres çok etkiliyor. Benim ilk gebeliğim 3 aylıkken sonlandı ikindi gebeligim de de çalışıyordum yorgunluktan iş yoğunluğundan hiç düşünemedim öyle hamile kalmıştım 

-Reklam-
0 oy
önce (10,876 puan) tarafından

Ben bişey göremedim 

0 oy
önce (184 puan) tarafından

Test temiz görünüyor ama umarım vardır Rabbim gönlüne göre versin 

0 oy
önce (9,480 puan) tarafından

Hicbirsey yok

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Predictor early testinde çıkan hayalet çizgi gebelik belirtisi mi?
Predictor early testinde görülen hayalet çizgi, idrarda düşük seviyede beta-hCG hormonunun tespit edildiği anlamına gelebilir. Ancak bu çizgi, testin kuruma çizgisi veya kimyasal bir gebelik kalıntısı da olabilir. En doğru sonuç için testin ilk 5-10 dakika içerisinde okunması ve çizginin renkli olması gerekir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Ovülasyon takibinden kaç gün sonra hamilelik testi yapılmalı?
Ovülasyon takibi yapılan bir ayda, yumurtlamadan yaklaşık 12 ila 14 gün sonra hamilelik testi yapmak en güvenilir sonucu verir. Regl gecikmesinin ilk günü yapılan testler, erken dönemde yüksek doğruluk oranına sahiptir. Eğer test negatifse ancak regl gelmediyse, döllenmenin geç gerçekleşmiş olma ihtimaline karşı 2 gün sonra tekrar yapılmalıdır.
Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak neden zor olabilir?
Kimyasal gebelik sonrası vücudun doğal dengesine dönmesi bazen birkaç ay sürebilir. Bu durum genellikle hormonal bir sorun değil, embriyonun tutunma aşamasında yaşanan genetik bir süreçtir. Eğer düzenli ilişkiye rağmen 6-12 ay içinde sonuç alınamazsa, bir uzmanla görüşerek detaylı hormonal testler ve sperm analizi yapılması önerilir.
Evde yapılan hamilelik testlerinde hayalet çizgi neden oluşur?
Hayalet çizgi, testin idrarla temasından sonraki kuruma süresi geçtiğinde ortaya çıkan gri veya renksiz bir izdir. Eğer çizgi belirdikten sonra kendi rengine dönmüyorsa ve çok soluksa, bu durum genellikle testin negatif olduğu şeklinde yorumlanır. Gebelik testlerinde pozitif sonuç, süresi içinde çıkan belirgin ve renkli bir çizgi ile netleşir.
Regl gecikmesinde test negatif çıkarsa ne zaman doktora gidilmeli?
Regl gecikmesine rağmen idrar testleri negatif çıkıyorsa ve üzerinden 3-5 gün geçmesine rağmen hala adet olunmadıysa bir kadın doğum uzmanına başvurulmalıdır. Doktor, kanda beta-hCG ölçümü yaparak gebeliğin varlığını kesin olarak saptayabilir veya gecikmenin altında yatan kist gibi farklı bir hormonal nedeni teşhis edebilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 1,962 göst.
0 oy
4 cevap 385 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,510,886 soru

24,649,011 cevap

366,205 kullanıcı