Gönlüm Dünya turundan yana olsada mantığım köye 3 katlı ev diyor ama kendi köyüme koca koyuyse baştan nooo 😂😂😂
Sanki gerçek gibi bende havalara girdim yalnız 🤣🤣
Siz hangisini Seçerdiniz ?
vizyon meselesi :)) ben bedava dunya turu yaparak her begendigim ulkedeki en guzel yere 3 katki ev yapip 3 milyon euro günluk harcama kotasi koyup her gittigim yerde 3 gun konaklardim kenimdi malikenemde🤣🤣 tl nedir euro olsun benim paracilarim i
Tek seçim hakkın var 🤣🤣
3 milyon tl cokta buyuk para degil eledim.
koye evi zaten eledim bodrum mugla cesme datca izmir denize sifir luks degilse.
market alisverisini de nereye kadar yiyebilirim ki yani soncuta bi kapasitem var🤣.
dunya turunu seciyorum👍👍👍
Bedava dünya turu
Direk ee çocuklar ne olcak diyorum o kadar psikolojim bozuk 😂😂
Bedava dünya turu kesinlikle 😄
Çocuklarıda alırım yanıma😄
Dünya turu hepsinden daha pahalıdır çünkü ve kendi imkanlarımla mümkün değil
Kesinlikle öyle
Kız 3 milyon TL nin değeri mi var söyle iyisinden alayım desen ev bile alınmaz ki olmuşken Euro olsun da keyfimize bakalım 😄 o yüzden onu tercih etmezdim. Bedava Dünya turunu tercih ederdim. Köyümde yok çünkü. Ama gurbette yaşadığım için ailemin yaşadığı şehir benim köyüm sayılıyorsa ev de olabilir ikinci seçenek ama çünkü benim koca gidipte yaşamaz İstanbul da 😄
Ne bekliyorsun Allah'ın maraslilarindan bayılıyorlar buraya ne varsa benimki de yaşamaz 🤣🤣
Dünya turu deyince bi yoruldum . 36 yaşında hiç yorulasım gelmedi 😂 2 katlı evi alayım
Bende direk çocuklarla zor dedim sanki gerçekte 😂😂
Ne kiz onyasta ben gezsem doymadım sahsen ki bu yaşta tarım tarım geziyorum 😂😂
Bilmiyorum valla kafa dinlemek istiyorum sürekli bu aralar😐 14 yaşında ve 3 yaşında 2 ergen oğlum var belki ondandır.
Belkide ama hayatta devam ediyor aslında buyumusler tam gezme zamanı 😊
Eşimde öyle dio . 3 çocuğu annemlere koyalım 4.yü alalım gezelim dio 😅 bende diom 3 çocuğu annen kabul ederse neden olmasın.
B tabii ki, diğerlerini kendim de karşılayabilirim
Yani evet yapılmayacak şeyler değil dünya turu zor ama
3 milyonu alırdım sonra onu bankaya yatırır günlük faiziyle diğer kalanları yapardım 😀
Nerde kız faiz haram diyenler 😂😂
Gelirler şimdi bekle canım 😀
Faiz haram🤣🤣🤣 bananeyse😂😂
Herkeşin hayatına kimse karışamaz 😂😂
Bedava Dünya turu sanırım. Fakir ruhum gezmeyi seviyor 🤣🤭
Gezemedigimiz için o aşko 🤣
3 yıl bedava market alışverişi 😅 3 cocukla cok masraflı oluyor ya markete gitme
Çocuklar olunca gezme tozmadan vazgeciyorux hemen 🤣
Valla bacım dun bi parka cıktım en basiti 600 tl gıttı dondurmasıydı mısırıydı pamuk sekerıydı 😅
3 milyonu alırım
Babamın köyünde dağ evimiz var eşimin köyü yok :)
3 milyon öyle büyük bir meblağ değil.
Dünya turu hayalimiz var eşimle hiç düşünmeden seçerdim
Bedava dünya tatili tabikiside 😂
B şıkkı zaten hayatımın bir parçası idi %100 diyemem aşağı yukarı %70ini görmüşümdür o yüzden eledim köye iki katlı ev marmaris sahil kasabasında olacaksa hiç düşünmem kabul ederim 😂
Market alisverisi kesmez beni disardan yemek ve siparis olsa belki olabilirdi
Dunya turu benim icin fazla hareketli ben baya evcimenim bi kac ulke olsa o da olabilirdi belki
E benim köyüm yok ki memleket bildigim bi yerde yok bulundugum sehirde 2 katli ev olursa o da olur
Hic biri olmazsa 3 milyon da fena para degil
Benim hayalim kuzey ışıklarını görmek. Dünya turu bunun için çok iyi olurdu.
Köye yakın bir yerde bahçemiz var içinde konteyner var biz kalmıyorruz böcek yılan çiyan gibi şeyler olur diye korkuyorum o yüzden istemem dünya turunu çocukları bırakamam onuda eledim 3 milyon TL yi alayım ben oturduğum evide satarım lüks bir siteden sosyal tesisli daire alırım
1,510,962 soru
24,650,027 cevap
366,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın