0 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (13,692 puan) tarafından

Artık 35 e 2 gün kaldı dedim yıkayayım çocuk etiketiyle giyecek :D heyecanlıyım ya insan zıbın yıkıycam diye mutlu mu olur tövbe estağfurullah :) var mı kızlar yıkarken dikkat edeceğim bir şey 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Saglicakla kucagina al insallah canim
(13,692 puan) tarafından
Sağol balım :) ❤️Amin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(1,351 puan) tarafından
Canım sağlıkla al kucağına saglikla giysin minnos sabun tozu ile yikicaksan sabun tozunu bardakta erit öyle dök makinaya  
(13,692 puan) tarafından
Amin sağol kuzum tamam yani sıvı deterjan gibi olsun değil mi tortu kalıyor demişler çoğu yerde eritmek mantıklı sağlasın bu hiç aklıma gelmemişti :) ❤️
(1,351 puan) tarafından
Oğlum 1 yasinda ben sabun tozu kullanıyorum hala sıcak suda eritip kullanıyorum en baştan beri hiç tortu kalmıyor canım:)
+1 oy
tarafından
Tatlı telâşlar:))(
0 oy
(5,440 puan) tarafından

Deterjan canım alabildinmi bebek deterjani ben alamadım ev sabunu rendeledim onla yıkadım etiketlerine dikkatli bak bide aklıma bisi gelmedi:)

(13,692 puan) tarafından
Dışarda bulamadım İnternetten istedim ama annem bana da bulamazsan sabun rendele dediydi kuzum iyi yapmışsın yani etiketleri de kocaman harbiden kesmek lazım ❤️ aklına gelen yeter sağol kuzum
(5,440 puan) tarafından
Ne demek çok zevkli bisi küçük küçük sermek dürmek ayy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin biz 33 olcaz yarın çantam hazır sayılır geç kalmışsın
(13,692 puan) tarafından
Ben çalışıyordum kuzum cuma girdim daha izne ondan sarktı biraz ama gec kaldım evet
(5,440 puan) tarafından
Olsun yetişir cnm
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Bende arkadaş bi çanta kiyafet verdi onlari yikicam ama nerde kurtcam bilmiom dikkat edeceğin şey deterjan canim ben duru saf deterjan kullancam onuda arkadaş verdi sağolsun 
(13,692 puan) tarafından
Ben de dalan aldım kuzum kaloriferin önüne odaya mecbur sercem güneş yakalamak mümkün değil güneşte kurusa iyiydi ama
(3,617 puan) tarafından
Sobali ev kiz benim oy soke güzel bi güneş çıksa heme  yikicam hazırda dursun
(13,692 puan) tarafından
Kuzum annem de sobalı da kuruturdu çamaşırlarımızı askını sobanın arkaya çek yoksa askılığın sandalyene bir çarşaf ser üzerine üzerine atıver güneş burada çıkana ben doğurcam :)) inşallah sana güneş yetişir ama
(3,617 puan) tarafından
Yok kiz 65 gün var doguma yetişmez gibi :D bu aralar güneşli gisteriyo yakalarsam hemen atcam olmadi dedigin gibi yapcam :)
0 oy
tarafından
Rabb'im tez zamanda kucağına almayı nasip etsin kuzum
(13,692 puan) tarafından
Amin inşallah sağol balım ❤️
0 oy
(945 puan) tarafından

Bende  dün battaniyelri , çantaları yıkadım iki makine onlar yaptı zaten. Bugün uyku setini kundaklari yikarim yarin da zıbınlari yıkarım.  Babamız da hasta bi yanndan da onla uğraşıyorum :( ancak saliya yerlestirrim . Nerde kurutcan peki canim ? Benim de 34+3 haftalik canım ayni hafta :)

(13,692 puan) tarafından
Kuzum anca çamaşırlığı peteğin oraya çekip kurutcam kış ortası güneş çok zor. Makinem de eşimin bekarlıktan kalan 6 kg lık bakalım battaniyeyi kaldıracak mı eşin de tez vakitte iyileşir inşallah evde hasta olunca insanın ruh hali de etkileniyor
(945 puan) tarafından
Benim de kömür sobasi var  oturdugum odada kuruttum dışarda is kokar gunes var ama ruzgar da var toz kapar.  benim 9 kilo 5 tane battaniyesi vardi ancak sigdi cok tika basa da doldurma ben oyle yaptim . Yarin da zıbınlari yaparım. simdi biraz yatcam gece uyumadım dün  de hastanede gecti .  Sağol kuzum insaallah tez vakitte iyileşir
0 oy
(6,389 puan) tarafından

Sağ salim gelsin kuzumm :)

(13,692 puan) tarafından
Ay Amin inşallah kuzum ❤️
0 oy
(641 puan) tarafından

Saglikli şekilde kucağına almayi da nasip etsin RABBİM canim :)

(13,692 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah ❤️
0 oy
(2,827 puan) tarafından

Saglikla dogur yavrum 

Gule gule giysin <3

(13,692 puan) tarafından
Amin balım inşallah ❤️
0 oy
tarafından

Ayy bian o gunler aklima gelbi kalbimde kelebekler ucustu :D saglikla kucagina al canim ben boronla yikadim ikikez durulama yapiyordum 4 aya kadar ama simdi tek durulama yapiyorum 

(13,692 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah ❤️ 3 aydan sonra dedim borona geceym ben kimyasal az onda diğerlerine göre değil mi
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Çok heyecanlı hele yıkadıktan sonra ütü falan doğana kadar yüz kez bakarsın :) ben çok sabırsız olmuştum 
(13,692 puan) tarafından
Daha yıkamadan on kez açıp sevdim belki analık vallahi delilik ❤️
(2,766 puan) tarafından
Çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
(13,692 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Çok mtlu oluyo insan minik minik hele ütülerken bi özenle katlayp cantaya koyuyosun:):)
(13,692 puan) tarafından
Yıkama fikri heyecanlandırdı beni Allah herkese nasip etsin bunu balım ya :)
(1,435 puan) tarafından
Amin canim amin tüm isteyenlere
0 oy
(146,437 puan) tarafından
Yika kuruyup utuleyince bebek kokuyo cok tatli yaa valla ben hergun cikarip kokluyom haa bide utulerken aglamamaya dikkat et nusluklar boşaliyo 
(13,692 puan) tarafından
Yaaa❤️ doğana kadar kokusunu bitireyim cicilerinin kuşumun
0 oy
tarafından

Hayırlısı ile kucağına al ...

(13,692 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy