Kızlar doktor cinsiyetini söyledi ama belki yanılma ola bilir mi sonuç değişir mi diye umut ediyorum lüften bakarmısınız
Yani bir şey söylemeyeyim diyorum da doktorun dediğine inanmayıp buradaki kadınların dediğine mi inanacaksın
Hayır bide değişir mi diye umut ediyorum yazmış.
Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende o zaman ikinci kızımın olacağını ogrendigimde karışık duygular hissetmiştim ama şimdi binlerce kez elhamdülillah diyorum sağlıklı eli yüzü düzgün çok şükür şimdi ablasıyla birlikte oynuyorlar birbirlerinin en yakın arkadaşı yoldaşı l
Yani Rabbimin işine karışmamak lazım her konuda olduğu gibi O ne verirse başımızın gözümüzün üstüne
Amin Rabbim evladın hayırlısını versin 🤲
Yanılmıyor bence net erkek belli
Doktor daha iyi bilir ama 2.ultrason fotoğrafında iki bacak arasındaki çıkıntı yukarı doğru bakıyor
Ben de ona takıldım ama kordon da ola bilir.Bu doktor ilk kızımda da doğru söylemişti inanarak gittim yanına.ilkte 12.haftada dedi.şimdi 13+1 de dedi nasip
Hayırlısı olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 kızsa kızına en iyi arkadaş yeri gelecek anne olacaklar birbirlerine. Rabbim en güzelini nasip eder en hayırlısını
Çok doğru.Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde Allahım nolur bu da kız olsun demiştim son günler etrafımdakiler hep erkek dediği için sanki erkek olduğuna inanmıştım sanırım ondan şok oldum.Yoksa ben abimden çok çektiğim için hep derdim hiç oğlum olmasını istemiyorum diye ama Allahtan nasip.
Bizde 7 kız kardeşiz 2 erkekte kardeşim var ama kız kardeşimle öyle bir bağımız var ki Annemlere gidince evde birisi eksikse sabrım gelmiyor, oturuyoruz sohbet muhabbet bazen halay çekeriz dertleşiriz. Birinin derdi hepimizin derdi oluyor, benimde bir kızım var 2.gebeliğim ama erkek erkek çocuğunu eşim çok istiyordu işimi teslim edeceğim bir oğlum olsun isterim diyordu, erkek ama bir yanım buruk kızıma kız kardeş gelseydi birbirlerine sığınırlardı diye, her şey nasip ama Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 3.gebeliğim Rabbim bir gün nasip ederse kız olsun isterim
Erkeğe benziyor bu
Bence kız.. .
Neyi umut ediyorsun orasını anlamadim????
1,511,331 soru
24,654,854 cevap
366,492 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın