Ben ne kadar popüler kültür kölesiyim?

0 oy
361 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,879 puan) tarafından

image

ben ekşi maya besleyip ekşi mayalı ekmek yapacak kadar.

18 Cevaplar

+2 oy
önce (2,437 puan) tarafından

sonuna kadar :)) eline saglik. uff sicaklen tereyag surup az tuz ekip cayla ne yenir haaa

önce (1,879 puan) tarafından

Evet ya çok lezzetli oluyor ama tuz deniz tuzu olmalı😌

önce (4,319 puan) tarafından

Afiyet olsun canan hanım buyrun yiyin nebehat çehrede hep bunlardan yer 😂😂😂😂

önce (2,437 puan) tarafından

cakma nebahat cehre trambolinde 15 dakika atladi suan heryerinden terler akio😁😁 ben bu isi ramazanda pideyle yapiyorum sonra tim sene ara veriyorum tereyag surup yeme isini😀

Bişey olmaz yiyin mide küçültme ameliyatı olursunuz 😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (3,167 puan) tarafından

Ben temizliğin kölesiyim biraz 

Robot süpürge 

Dyson dik süpürge

İhlas aura Cleanmax halı yıkama 

Toz torbalı süpürge birgün bu evden kovulurum ama ne zmann

O kadarı bana biraz israf gibi geliyor hepsi işi yapıyor sonuçta. Bir philips maratonum var birde philips dik süpürge almak istiyorum

önce (3,167 puan) tarafından

Banada israf geliyor ama başka hiç birşeyde böyle değilim ama temizlık diyince böyleyim yine deterjan kullanımını felan azalttım 

+1 oy
önce (14,362 puan) tarafından

kız bu güzel bir popüler kültür köleliği, sağlıklı 😂😂

ben saha basit şeylere takıyorum, mesela çocuğuma fotoğraf makinesi alacağım 😅😅 

Onu bende istiyorum ya oğlum çok seviyor fotograf çekmeyi

+1 oy
önce (4,346 puan) tarafından

Ben değilim ya. Bıraksan hala sanal bebek bakarım. 

Hiç sanal bebek oyunu oynamadım ya

önce (4,346 puan) tarafından

Çok zevkliydi ya, ilk annelik deneyimi aksksjsjjs o yumurta çatlayacak diye günlerce beklerdik sonra yemek vakti uyku vakti falan gözet dur... Bela aslında bağımlılık yani ama güzel işte 

+1 oy
önce (10,107 puan) tarafından

Oo çok güzel görünüyor ve ekstra sabır işi tebriks👌🏼🤤

Evet ya limdi mayalayım 1 2 daate pişireyim değil asla sadece 1 gğm mayalanması sürüyor

+1 oy
önce (20,123 puan) tarafından

Hiç 😅 ben uğraşmayı sevmem ya

Benim içim çok güzel bir uğraş oldu farklı şetler denemeyi seviyorum

+1 oy
önce (31,315 puan) tarafından

Popüler kültür kölesi değilim ya sadece Stanley termosum var o da çay aşkımdan ve cimriliğimden ötürü bir termos parasını bir ayda harcayıp bulaşık suyu gibi çay içmemek için. Onun dışında bir şey popüler ise beni iter daha çok 

Vallahi bende değilim stanley termosum yok mesela. Dysonım yok mesela. Gibş gibi

+1 oy
önce (42 puan) tarafından

Elinize sağlık çok guzel gözüküyor bu popüler kültürün iyi tarafı olmuş 😊😁🥰 ben ise şuan sampuanlarimi kremlerimi falan koymak için aldığım çantaya bakarken popüler kültürün kolesiyim direk 😂 kocam görse market poşetlerine noldu ona koysaydin der😂

Hahaha yok bacım benimki basit şeylere kölelik. Öyle alengirli şeylerim yok

önce (42 puan) tarafından

En iyisi canım 🥰

+1 oy
önce (3,051 puan) tarafından

Bundan zarar gelmez devam 😁

0 oy
önce (9,612 puan) tarafından

Ev yapımı yoğurt diyorum 

Bize kayınvalidem köyden getiriyor ev yapımı o biterse 2 kg hazır alıyoruz o bitmeden yine getiriyor

0 oy
önce (8,626 puan) tarafından

Eline sağlık çok güzel görünüyor ekşi mayayı nasıl yaptin bem 3 kere denedim hiç tutturamadim

Tam buğday unu ile başlarsan daha kolay tutuyor

0 oy

Her türlü ev aleti dyson robot süpürge thermomix halı yıkama 

Her türlü kamp yada keyif aletleri stanley funky chairs

Her türlü güzellik aletleri dyson braun silk epil

Her türlü ev güvenlik akıllı ev eşyaları popüler kültür bunlarsa esiri benim ama bana göre bunlar popüler kültür değil hayatı kolaylaştırmak zamandan kazanmak isteyenlerin tercihi şeyler

önce (187,398 puan) tarafından

×2 oluyo bide hem turkiyedeki eve hem burdakine 🤣 gotur getir zor oluyo diye

Maalesef ki x2 allahtan burdaki evde olanları zamanında uygun fiyata almıştım şimdi almaya kalksam milyonları bulur kalp krizi sebebim 😂😂

0 oy
önce (4,139 puan) tarafından

Ben geleneksel insanım...Ajda alırım diye çıktığım bu yolda yine geleneksel bir bilezik almak...gibi

0 oy
önce (354 puan) tarafından

Temizlik kölesi olmuşum çoğu zaman kendime vakit bile ayıramıyorum 

0 oy
önce (9,112 puan) tarafından

Ben değilim . Tek aldığım robot süpürge ondada daha yeni aldım işim kolaylaştırır die 

Sosyal medya kullanmıyorum hiç açmadım birşeyden haberim olmuyor . Ne popüler miş bilmem. 

Kolay kolay kimseyi örnek almam .

0 oy
önce (849 puan) tarafından

Her yeni cikan trendi denemem,almam merakimi gercektenten cezbederse belki ama şu herkeste varolan şeylere gicik oluyorum daha bi itici geliyor sokaga cikiyorum istisnasiz karsilastigim tüm kadinlarin kolunda ajda var saka gibi bir kac sene once sade Hindistanlı kadinlarda vardi boyle dumduz ince sirali bilezikler belediye dagitmis gibi.benim bi kac tane var yatirimlik sadece 1 kere taktim herkeste olan seyler ilgimi asla cekmiyor  😂

önce (4,139 puan) tarafından

Valla he😁bnde alayım bnmde olsun deyip giddim yine geleneksel model aldım...Galiba ben sabit fikirliyim.Trend mirend işlemiyor bana 😅

önce (849 puan) tarafından

Sabit fikirden ziyade bakiyosun bi numarasi yok dumduz tel parcasi gibi evet tamam sade falan ama gina geldi gercekten herkeste var kiz cocuklarinda bile görüyorum o yuzden de sıkıcı geliyor. Ben simdi kullanmak icin alsam bende farkli modellerden alirim.

0 oy
önce (2,465 puan) tarafından

Ben hiç değilim aksine bişeyi polüler yapıyorlarsa bu nane vardır bunda diyip uzak duruyorum ortalama işimi görecek şeyler bana yetiyor bi tık sağlıklı yaşamaya çalışıyorum ama popüler markalar karışımlar bilmem neler değil tabiki içeriği temiz ürün almaya özen gösteririm paketli gıdaları çok az tüketirim bitti bu kadar ahahahahah

0 oy
önce (1,568 puan) tarafından

Benimki sadece iki tane

dubai cikolata

Yaprak sarma 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Ekşi maya beslemek popüler kültürün bir parçası mı?
Ekşi maya beslemek, evde doğal ve sağlıklı gıdaya ulaşma isteğiyle başlayan ancak sosyal medya trendleri ile popülerleşen bir hobidir. Bu durum, bireylerin modern yaşamın getirdiği hazır gıdalardan uzaklaşma arayışı ile popüler kültürün el yapımı ürünlere olan ilgisinin bir kesişim noktası olarak değerlendirilebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Popüler kültür kölesi olup olmadığımı nasıl anlarım?
Popüler kültür kölesi olma durumu, genellikle sadece trend olduğu için benimsenen alışkanlıklarla ölçülür. Eğer bir eylemi kendi ihtiyacınız veya zevkinizden ziyade çevrenizde herkes yaptığı için veya sosyal medyada onaylanmak amacıyla gerçekleştiriyorsanız, popüler kültürün etkisi altında kalmış olabilirsiniz.
Ekşi mayalı ekmek yapmanın popülerleşmesindeki temel etken nedir?
Ekşi mayalı ekmek yapımının popülerleşmesindeki temel etken, özellikle evde geçirilen sürenin artması ve sağlıklı beslenme bilincinin yükselmesidir. Sosyal medya platformları, estetik ekmek yapım süreçlerini paylaşmayı bir statü sembolüne dönüştürerek bu akımı geniş kitlelere yaymıştır.
Modern dünyada popüler kültür alışkanlıklarını belirleyen faktörler nelerdir?
Modern dünyada popüler kültür alışkanlıklarını belirleyen en önemli faktörler sosyal medya algoritmaları, dijital topluluklar ve tüketim kültürüdür. Özellikle Instagram ve TikTok gibi platformlar, belirli bir yaşam tarzını veya hobiyi hızla viral hale getirerek insanların günlük rutinlerini doğrudan etkilemektedir.
Kendi alışkanlıklarımı popüler kültürden nasıl ayırabilirim?
Kendi alışkanlıklarınızı popüler kültürden ayırmak için yaptığınız eylemlerin kökenini sorgulamanız gerekir. Bir hobiyi veya yaşam tarzını, sosyal medyadaki yansımaları veya dışsal onayları bir kenara bırakıp sadece kişisel tatmin ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirdiğinizde, bu durumun gerçek bir ilgi alanı mı yoksa sadece popüler bir trend mi olduğunu anlayabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+5 oy
64 cevap 5,156 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (43,298 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,435 göst.
+1 oy
36 cevap 4,543 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu