2023 model salon takımımı Letgo'da kaça satabilirim?

0 oy
375 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,159 puan) tarafından

Kızlar 6 ay bu salonda sadece durdu kimse gelip oturmadı bile 

2023 de alındı

Sizce letgoda kaça satılır 

Konsol ve ortadaki sehpalar da içinde fiyat söyler misiniz 

image

image

12 Cevaplar

0 oy
önce (31,384 puan) tarafından

Ben ne pahalı ne ucuz hiç algılamıyorum artık benzerlerine bak ona göre fiyat belirle bence 

önce (9,159 puan) tarafından

Bende algılayamıyorum artık ya piyasa okadar hızlı değişiyor ki

-Reklam-
0 oy
önce (2,473 puan) tarafından

takimlarim suanki degerinin yarisina galan satman lazim letgo cok ölduruyor giyati adinikinvi elci diye. 

ama misal takim alacak birini bukup ben sana uyguna verim falan dersen atiyorum 3 de iki fiyata satilir yari yariyadan daha fazla kar edersin

35 koysam nasıl 

0 oy
önce (14,462 puan) tarafından

bak benzer takımlara ona göre koy şu an piyasa nasıl bilmiyorum hiç. 

Canım herkes kafasına göre fiyat yazmış . Kimi çok uçuk kimi ucuz olduğu halde satılmamış anlamadım

0 oy
önce (187,386 puan) tarafından

gbt tumune 20 35 bin arasi dedi 

0 oy
önce (2,034 puan) tarafından

Cok güzeller fiyatını bilemiyorum canım anlamam pek

0 oy
önce (3,359 puan) tarafından

En üst fiyat 20 bin anca kullanmasanda ikinci el oluyo anam kız biz dolandirildik sahibinden uygulamasındanya koltuk Alicam diye🤭

Nezman canım. Para verdiniz mi ya

önce (277 puan) tarafından

Güncel koltuk takımı en basit en kalitesizi 60 bin TL'den başlıyor, 110 bin TL'ye aldım daha yeni hatta daha evime gelmedi bile oda tanıdık diye 90 a indirdi 

Kız yeni taşındık tabi eşya felan hocbiseyimiz yok 16bin TL gitti ama adam bizle bildigin dalga geçti eşim dedi o para helal para şuan nekadar zor durumdayım Allah senin yanına koymasın dedi salon takımıydi oda eşime dedim alalım sahibinden uygulamasından daha önce araç felan satmıştı eşim güvenilir diye biliyorduk bizde ama gitti sonra gittim birisi satıyordu burda onunkini aldım gene iyi değil ama olsun üstünde oturuyoruz işte 

Jeyjey güle güle sağlıklı günlerde kullanın 😊

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Ben hemen elimden çıksın diye 10 bin TL'ye sattım , yeni koltuk takımı aldım ama şöyle söyleyeyim en dandik takım 60 bin TL'den başlıyor. 30 bin TL'ye koy indirim yaparsın en kötü 

0 oy
önce (9,650 puan) tarafından

20 30 bin anca eder 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Daha yeniymis neden satıyorsun canım kullansaydin ucuza gider çünkü 

Benim değil canım.

Kardeşimin

0 oy
önce (721 puan) tarafından

Neden satiyon çok guzelmis

Benim değil canım kardeşim in boşandı

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Merhaba güzelmiş benim ne koltuğum var ne biseyim durumlarımız sıkıntılı kirada oturuyorum oturduğum evin ustu çinko ne kadara vereceksin acaba yatak odam bile yok yerde yatıyoruz 

Konya'da oturan birine satıcaz canım nakliye ücreti çok olur başka şehirlerde 

0 oy
önce (490 puan) tarafından

İnan nakliye sıkıntısı olmasa hemen kapardim da eşimi de ikna edemiyorum koltuğa adam alerji oluyor koltuk diyince miyase sana bı numara veriyim istersen bayan o satıyor böyle ikinci el hemende satılıyor Konyalı bı abla

Almak istersen al canım yokmu çevrende küçük kamyonet olan felan 

Kardeşim boşandı 6 ay durdu bu salonda zaten gelen giden olmadı hiç olsada oturma odasında oturtuldu. 

Patpata sarılı eti kolonyanın depoda duruyor 😅 eşin yarın gidip bakabilir 

önce (490 puan) tarafından

Eşim izinde kuzu da işte adam koltuğa ikna olmuyor dayama yastık minder olacak bu adama

Konyalı Mesut enişte modunda mu senin koca 😅 benim enişte lerde öyle hiç sevmez koltuğu. Yaşlanınca oturaman kocam ben seni düşündüğüm için istiyorum şimdiden al koy de 😂😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Letgo üzerinden salon takımı satışında fiyat nasıl belirlenir?
Letgo üzerinden salon takımı fiyatı belirlemek için öncelikle benzer marka ve modeldeki ikinci el ürünlerin güncel piyasa fiyatlarını incelemelisiniz. 2023 yılında alınmış ve hiç kullanılmamış ürünler, sıfır fiyatının yaklaşık yüzde 60 ile 70'i aralığında bir değerle satışa sunulabilir. Fiyatlandırma yaparken ürünün güncel mağaza fiyatını baz almalı ve aciliyet durumunuza göre makul bir indirim payı bırakmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Az kullanılmış salon takımını satarken nelere dikkat etmeliyim?
Az kullanılmış salon takımını satışa çıkarırken en önemli adım, ürünün temizliğini ve sıfıra yakın kondisyonunu kanıtlayan yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmektir. Ürünün satın alma tarihini, faturasının olup olmadığını ve neden sattığınızı ilana mutlaka eklemelisiniz. Ayrıca konsol ve orta sehpa gibi parçaları takım halinde satmak, tekli satışlara göre daha hızlı sonuç almanızı ve daha iyi bir fiyat elde etmenizi sağlar.
İkinci el salon takımı ilanlarında hangi detaylar satış hızını artırır?
İkinci el salon takımı satış hızını artırmak için ilana ürünün tüm ölçülerini, kumaş türünü ve varsa garantisinin devam edip etmediğini mutlaka yazmalısınız. Alıcılar özellikle nakliye ve taşıma süreçlerini merak ederler, bu yüzden ilanda nakliyenin alıcıya ait olduğunu veya destek sağlayabileceğinizi belirtmek güven verir. Şeffaf bir açıklama ve detaylı görseller, potansiyel alıcıların karar verme sürecini hızlandırır.
Salon takımı satarken konsol ve sehpa gibi parçalar fiyatı nasıl etkiler?
Konsol ve orta sehpa gibi parçaları salon takımı ile birlikte set halinde satmak, alıcıya bütünlüklü bir dekorasyon çözümü sunduğu için ürünün piyasa değerini yükseltir. Genellikle takım içeriği genişledikçe alıcının ödemeye razı olduğu toplam tutar artar; ancak tekil parça satışı yapmak isterseniz, bu parçaların güncel piyasa değerlerini ayrı ayrı araştırarak toplam satış fiyatınıza dahil etmelisiniz.
2023 model salon takımını satarken hangi fiyat aralığı idealdir?
2023 yılında alınmış bir salon takımı için ideal fiyat aralığı, ürünün güncel mağaza satış fiyatının yüzde 65'i civarındadır. Eğer ürün hiç kullanılmadıysa ve kusursuz durumdaysa bu oranı yüzde 75'e kadar çıkarabilirsiniz. Fiyatı belirlerken piyasadaki benzer ilanları takip ederek, kendi fiyatınızı bu ilanların biraz altında veya rekabetçi bir seviyede tutmak satış şansınızı doğrudan artıracaktır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 487 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (3,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 567 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,590 göst.
11 Aralık 2025 Moda kategorisinde Princess_s mother (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 503 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,047 soru

24,664,147 cevap

366,889 kullanıcı

...