Tam anlamıyla en yakın arkadaşımı doğurdum büyüttüm onunla takılıyorum.🤭🤭🤭
Benimde 2 kzıım var 10 12 yaşında başka arkadaşa gerek yok beraber kısır kek yapıp yiyoruz 😂
O kıvrık pipetlwri görünce aklıma geldi
Makineye koymuş benim kızlar bende bakmadan çalıştırdım kendinden geçmiş pipetlerin şekli 🤣🤣
Şöyle bir şeyden mi bahsediyorsun 😅
He ya böyle kaymıştı şaftları 🤣
Benimde başıma gelmişti biliyorum o durumu oğlum çok üzülmüştü 😂😂
Afiyet olsun 🥰🩷🌸 en güzeli valla böyle anları ben de o kadar çok seviyorum ki gerçekten en iyi dostlarımız kendi dogurduklarimiz ne kadar yorsalarda onlarla gecirdigimiz anin tadı bir başka 🥰
Kesinlikle onunle geçirdiğim vakitten aldım zevki kimseden almıyorum
Afiyet olsun canım benim kızım 3 ve 1, yaşlarında hayatı dar ediyolar kız ızın vermiyorlar otırıyım
Daha küçüklermiş benim oğlum 5 yaşında birde tek çocuk onun kolaylığı var artık bende
Evet canım rahatsın
Benimkiler çok yaramaz
Kızımla bunu yaparım da oğlum rahat durmaz 🤗 Ben de günü, arta kalan yumurta beyazlarını kek yaparak bitirdim. Bu arada bir zamanlar bayağı sudoku çözerdim de ne olduysa bıraktım 😇
Afiyet olsun çok güzel gözüküyor. Evet ya sudoku çözmek çok eğlenceli bence. Nedense ben ileride kendimi alzheimera çok yatkın hissediyorum bu duruöda beyni çalıştırmak iyi oluyormuş
Ayy bizde artık çu seviyeye gelelim yaa bizde oğlum koala gibi yapışıyor yemek bile zor yapıyorum maşaallah size afiyet olsun canım
Valla benim 5 senemi aldı bacım kolay oldu diyemem ama güzel oldu
Valla benimki küçük ama onunla gezmeye bayiliyorum 😂 büyüyünce daha çok gezecegiz kesin
Her halleriyle her yaşlarında en çok eğlendiğimiz kişiler çocuklarımız gerçektem
1,511,828 soru
24,661,273 cevap
366,749 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın