0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (2,130 puan) tarafından

image

oğluşumla günü değerlendiriyoruz. Biraz sonrada parka gideceğiz. Bugünü anne oğul günü yaptık.

Tam anlamıyla en yakın arkadaşımı doğurdum büyüttüm onunla takılıyorum.🤭🤭🤭

6 Cevaplar

0 oy
(9,640 puan) tarafından

Benimde 2 kzıım var 10 12 yaşında başka arkadaşa gerek yok beraber kısır kek yapıp yiyoruz 😂

O kıvrık pipetlwri görünce aklıma geldi 

Makineye koymuş benim kızlar bende bakmadan çalıştırdım kendinden geçmiş pipetlerin şekli 🤣🤣

(6,419 puan) tarafından

Şöyle bir şeyden mi bahsediyorsun 😅

image

(9,640 puan) tarafından

He ya böyle kaymıştı şaftları 🤣

(2,130 puan) tarafından

Benimde başıma gelmişti biliyorum o durumu oğlum çok üzülmüştü 😂😂

-Reklam-
0 oy
(314 puan) tarafından

Afiyet olsun 🥰🩷🌸 en güzeli valla böyle anları ben de o kadar çok seviyorum ki gerçekten en iyi dostlarımız kendi dogurduklarimiz ne kadar yorsalarda onlarla gecirdigimiz anin tadı bir başka 🥰

(2,130 puan) tarafından

Kesinlikle onunle geçirdiğim vakitten aldım zevki kimseden almıyorum

0 oy
(546 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim kızım 3 ve 1, yaşlarında hayatı dar ediyolar  kız ızın vermiyorlar otırıyım 

(2,130 puan) tarafından

Daha küçüklermiş benim oğlum 5 yaşında birde tek çocuk onun kolaylığı var artık bende

(546 puan) tarafından

Evet canım rahatsın 

Benimkiler çok yaramaz 

0 oy
(6,419 puan) tarafından

Kızımla bunu yaparım da oğlum rahat durmaz 🤗 Ben de günü, arta kalan yumurta beyazlarını kek yaparak bitirdim. Bu arada bir zamanlar bayağı sudoku çözerdim de ne olduysa bıraktım 😇 

image

(2,130 puan) tarafından

Afiyet olsun çok güzel gözüküyor. Evet ya sudoku çözmek çok eğlenceli bence. Nedense ben ileride kendimi alzheimera çok yatkın hissediyorum bu duruöda beyni çalıştırmak iyi oluyormuş

0 oy
(1,219 puan) tarafından

Ayy bizde artık çu seviyeye gelelim yaa bizde oğlum koala gibi yapışıyor yemek bile zor yapıyorum maşaallah size afiyet olsun canım

(2,130 puan) tarafından

Valla benim 5 senemi aldı bacım kolay oldu diyemem ama güzel oldu

0 oy
(10,166 puan) tarafından

Valla benimki küçük ama onunla gezmeye bayiliyorum 😂 büyüyünce daha çok gezecegiz kesin

(2,130 puan) tarafından

Her halleriyle her yaşlarında en çok eğlendiğimiz kişiler çocuklarımız gerçektem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 477 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mevah (2,613 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 848 göst.
+1 oy
13 cevap 897 göst.
0 oy
2 cevap 451 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nar (1,091 puan) tarafından soruldu

Kategoriler